arkadaşlar merak ettiğim bir şey var neden bir ilişki sonrası erkek sürekli laf sokmak beni suçlamak amacıyla ara ara özelliklede geceleri msj atar..bitmiş birşey sonuçta daha arkasından konuşup laf sokmaya gerek var mı anlamıyorum bu durumu ama okuyunca sinirlerim bozuluyor( ne yapmaya çalışıyor sinirlerimimi bozmak için uğraşıyor anlamıyorum
sürekli suçlayarak birşeylere varılmaz ki barışmak istiyorsan adam gibi suçlamadan çözüm üreten sözler sarfedersin ..
öyle bi niyetin yoksa da karşındaki insanın sinirlerini bozucak kelimeler sarfetmezsin çekilirsin kenara susarsın ...
ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum kesinlikle
sürekli suçlayarak birşeylere varılmaz ki barışmak istiyorsan adam gibi suçlamadan çözüm üreten sözler sarfedersin ..
öyle bi niyetin yoksa da karşındaki insanın sinirlerini bozucak kelimeler sarfetmezsin çekilirsin kenara susarsın ...
Sizden cevap alabilirse gittiği yere kadar devam ettirmek, alamazsa içinde kalanları boş vakitlerinde kusmak için...
sen de bos durma sen de laf sok. ve bence tek sebebi ona biseyler koyuyodur ve seni hala unutamamistir. mantikliyiz diye gecinrler,anlamsiz hareketler de yaparlar. keske benimki de bana msj atsa da soyle bi agzinin payini versem ama atmaz.azicik tanidysam (!) atmaz benmkisi:) seninle ayni durumda olanlar var mi hakikaten bende merak ettim. ne zaman bitti canim iliskiniz ve baska biri var mi hayatinda?
Bizim ilişkimizde bitti bi arkadaşın dediği gibi ' çözüm üretebilseler ayrılık olmaz' çözüm üretmek yerine kaçtı resmen..ayrıldık 4 gün sonra aradı...yapamadı bensiz..qeçenlerde tekrar kavga ettik bi daha arama beni dedim..2 gün sonra tekrar aradı..şu an ne çıkıyoruz ne ayrıyız...ben karşıma alıp uzun bi konuşma yapmayı planlıyorum..mademki seviyosun 'Sen benimsin, bi daha ayrılık istemiyorum' der kapatır konuyu.. uzatmaktan başka bişey bilmiyolar işte...çocuk gibiler... en iyisi al karşına konuş..ama uygun zamanı bekle..
sklmis bikms istmiyomus ne beni ne baskasini, hayati mahvolmus, herseyin sorumlusu bnmisim. sikintlari varms.hayattan sogumus, sorumluluk almak istemiyoms. ozgur olmak istyomus4 ay oldu bizim ilişkimiz biteli ve onun bitmek bilmeyen istekleri yüzünden ayrıldık ama kabul etmediğim için ben suçlu oldum(kapanmamı çalışmamamı istiyordu)..onun hayatındada benim hayatımdada kimse yok ve zaten hayatıma çok fazla insan biri değilim seçiciyim birazcıkk..sen niye ayrıldın :))
ahhh ahhh kk hatunları iyi ki varsınız yanlız değilmişim benim gibi aynı dertten müzdarip ne çok arkadaşım varmış :)) valla bu erkekler çok garip yaratıklar anlayabilene aşk olsun :)))
sklmis bikms istmiyomus ne beni ne baskasini, hayati mahvolmus, herseyin sorumlusu bnmisim. sikintlari varms.hayattan sogumus, sorumluluk almak istemiyoms. ozgur olmak istyomusterketti iste aman aman
Rabbim verir nasilsa cezasini o simdilik sursun sefasini. ben cekerim ikimizin cefasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?