onun da uyandığını zannetmiyorum. ben ilişkilerde isteyen tarafın her zaman cepte görüldüğüne ve belki de dillere dolanmış şekli olan kaçan kovalanır durumuna inananlardanım. sonuçta en başta istememişsiniz ve peşinizden koşarken sizi gözünde çok büyütmüş. ve ne zaman ki sen istemeye başlamışsın o da elde etmenin mutluluğu ve hazzını yaşamış. sonrasında ayrılmaya kalktığında sen tutmaya başladığın için de şimdi dönemem vs. gibi şeyler söylüyor. eğer ki sen , o ayrılmak istiyorum dediğinde tamam sen bilirsin ben de seni seviyorum ancak madem anlaşamayacağımızı düşünüyorsun yolun açık olsun deseydin. eminim senden vazgeçemeyecekti. yani bu kural 2*2 =4 gibi işliyor benim tecrübelerimden öğrendiğim ve sizin ilişkinizde olan durum bu bence.
adam şimdi sizin onu çok sevdiğinizi ve istediğini hissetti ve biliyor. artık sizin ona olan ilginiz onun egosunu okşuyor ve bu duruma devam etmek için de, bilinçli ya da bilinçsiz olarak olmaz, istemiyorum vs. diyor.
bence biraz kendinize zaman ve ona zaman verin. ondan uzak kalman ama o sana bir şekilde ulaşmaya çalışırsa da olumlu yaklaşman onu kendine çeker diye düşünüyorum.
ha ben bunları yazıyorum da uygulayabiliyor muyum :) hayır tabiki. bende içimden birine yazmak gelince kendimi çok zor tutanlardanım. ama olması gereken bu , en azından onu biliyorum