Biten bir ilişkinin ardından yorum rica ediyorum

nooption aynı şeyi ben de ona söyledim. Bir dur, dinlen sonra tekrar konusalim dedim ama ben sana çok aşık oldum dedi ve ısrar etti. Şu an diyor ki; Bana karşı duyguları bitmemiş ama bir arada mutlu olamazmışız.

tamam işte sağlıklı düşünemiyor.
normal insan davranışı ki sizde teklif etmişsiniz boşanıp engellerini temizleyip sizin karşınıza çıkmasıydı..
hatta duygum bitmedi ama mutlu olamayız lafı bile ne kadar dengesiz olduğunu gösteriyor..
bir an önce unutup yolunuza bakmanızı tavsiye ederim..

Yalan derken yani boşanmayacaklarsa neden evleri ayırsinlar, çevrelerine bunu duyursunlar. Elbette bosanmaya da bilirler ama bosanma girisimleri yalan degil ki...

İnsan inanmasa ilişki yaşayamaz ki. Ben zaten artık sağlıklı değerlendiremediğim için buradan soruyorum.

Ya bu tip adamlara deger vermeyin. Adam dengesizin teki ama sen hala onu dusunuyorsun. Hata yaptim de , dersini al gec. Bu adamla saglikli bir evlilik olmaz. Karisina yaptiginin aynisini yarin sayet evlenirseniz sana da yapar. Ne diyeceksin o zaman, ben bosanmiyorum mu?

Asıl merak ettiğim yaşadıkları yüzünden girdiği depresyondan çıķıp yeniden benimle evlilik ister mi yoksa ben boşa mı beklerim?

bir adam düşünün ki daha boşanmadan başkasıyla ilişki kuruyor ve o kişiye evlenme teklif ediyor. üstelik de cinsellik için onu zorluyor. alacağını da alınca birden(!) biz mutlu olamayıza döndürüyor işi. şsöylenecek pek bir şey yok. keşke bazı şeylerin yaşanmasına izin vermeseydiniz. hiç değmeyecek biri için sinirleriniz harap olmuş. neyse , kötü bir tecrübeydi deyip bütün iletişiminizi kesin ve yolunuza bakın.

10 günde aşık olup 15nci günde evlilik isteği zaten bu iş en başında inandırıcılığını yitirmiş. Eşinin senden haberi var mı. Adam bildiğin senden kaçıyor şu an, sıkılmış gibi

Hayat çok garip resmen bosanmamış biriyle olmak ne kadar büyük hata. Ama ben de çok yalnızdım ve o beni çok sevdi. Hala da asla kaybetmek istemediğini söylüyor. Beni tanıdıktan sonra hayatının kadınını bulduğunu sanmış ama sonraları ben de gerginlestim ve tartışmalar başladı ve o da vazgeçti.

Canım sadece cinsellik için bu kadar uzun uğraşılır mı bilemedim yani onun ortamında cok daha kolay bulabilecegi insanlar varken...

Kızlar evet ben istiyorum. Geçen sürede saatlerce yapilan telefon konuşmaları ve yazılan sayfalarca yazılar, kurulan hayaller var bir sözünüzle vazgeçebilseydim keşke. Biraz daha kafama vurun belki dank eder :(

Kızlar boşanmayı düşünmeseler neden evleri ayırsınlar?
Niyeti sadece cinsellik olsa kendine yakin yerden birini bulmaz mı biz uzak şehirlerdeyiz.
Hem amacı cinsellik olan erkek niye benimle uğraşsın kök söktürdüm resmen daha kolay birini bulmaz mıydı?
Denilen gibi ruh hastası olsaydı hazır ben kabul etmişken evlilik vaadiyle kullanmaya devam etmez miydi?

Erkekler kadınlara göre daha basit canlılar evet ama sandığınız kadar da değil. Bazıları sadece cinsel değil duygusal tatmine de ihtiyaç duyar seks yaparken. Sizi elde etmiş olmak ona artı bir keyif vermiştir. Hemen birlikte olabileceği bir kadın ile peşinden koşup tavladığı bir kadınla sevişmenin hazzı bir olur mu? Hislere de ihtiyacı var demek ki böyle şeyler yaşarken ama size lanse ettiği kadar büyük bir sevgi yok ortada. Kendisi gördüğü rüyadan uyanmış, bunun da farkında.

Evet bir rüya gördük o uyandı ben hala uyanamadığım için sersem gibiyim. Bu güzel rüyaya tekrar dalamaz mıyız? Yani cinsellik için kullan at olsa niye atsın hazır yola getirmiş kullanmaya devam ederdi. Bir kaç kerelik zevk yeter nasilsa elde ettim dese ben uzak durunca arayip arkadaş kalalım niye desin. Ben psikolojik olarak iyi değilim ilişki konusmak için duzelmem gerek ama seninle de artik olmaz biliyorum diyor.

Evet bir rüya gördük o uyandı ben hala uyanamadığım için sersem gibiyim. Bu güzel rüyaya tekrar dalamaz mıyız? Yani cinsellik için kullan at olsa niye atsın hazır yola getirmiş kullanmaya devam ederdi. Bir kaç kerelik zevk yeter nasilsa elde ettim dese ben uzak durunca arayip arkadaş kalalım niye desin. Ben psikolojik olarak iyi değilim ilişki konusmak için duzelmem gerek ama seninle de artik olmaz biliyorum diyor.
onun da uyandığını zannetmiyorum. ben ilişkilerde isteyen tarafın her zaman cepte görüldüğüne ve belki de dillere dolanmış şekli olan kaçan kovalanır durumuna inananlardanım. sonuçta en başta istememişsiniz ve peşinizden koşarken sizi gözünde çok büyütmüş. ve ne zaman ki sen istemeye başlamışsın o da elde etmenin mutluluğu ve hazzını yaşamış. sonrasında ayrılmaya kalktığında sen tutmaya başladığın için de şimdi dönemem vs. gibi şeyler söylüyor. eğer ki sen , o ayrılmak istiyorum dediğinde tamam sen bilirsin ben de seni seviyorum ancak madem anlaşamayacağımızı düşünüyorsun yolun açık olsun deseydin. eminim senden vazgeçemeyecekti. yani bu kural 2*2 =4 gibi işliyor benim tecrübelerimden öğrendiğim ve sizin ilişkinizde olan durum bu bence.
adam şimdi sizin onu çok sevdiğinizi ve istediğini hissetti ve biliyor. artık sizin ona olan ilginiz onun egosunu okşuyor ve bu duruma devam etmek için de, bilinçli ya da bilinçsiz olarak olmaz, istemiyorum vs. diyor.
bence biraz kendinize zaman ve ona zaman verin. ondan uzak kalman ama o sana bir şekilde ulaşmaya çalışırsa da olumlu yaklaşman onu kendine çeker diye düşünüyorum.
ha ben bunları yazıyorum da uygulayabiliyor muyum :) hayır tabiki. bende içimden birine yazmak gelince kendimi çok zor tutanlardanım. ama olması gereken bu , en azından onu biliyorum

Adam boşanmayacak. Eşiyle araları bozuk bile değil:)

Bu konulara böyle iğrenç şekilde yaklaşmak istemesem de; adam istediğini almış. Sizden kurtulmaya çalışıyor.

Unutmaya çalışın. Geçmiş olsun.

+1

bir sevmeyi geçtim.hatta adamı geçtim.azıcık insanlığı olan cinselliğe zorlamazdı.tam da kabul ettikten sonra niye birden değişti.

Kızlar boşanmayı düşünmeseler neden evleri ayırsınlar?
Niyeti sadece cinsellik olsa kendine yakin yerden birini bulmaz mı biz uzak şehirlerdeyiz.
Hem amacı cinsellik olan erkek niye benimle uğraşsın kök söktürdüm resmen daha kolay birini bulmaz mıydı?
Denilen gibi ruh hastası olsaydı hazır ben kabul etmişken evlilik vaadiyle kullanmaya devam etmez miydi?

belki eşi bundan bıktı.bir süre ayrı kalacaklar.

Erkekler kadınlara göre daha basit canlılar evet ama sandığınız kadar da değil. Bazıları sadece cinsel değil duygusal tatmine de ihtiyaç duyar seks yaparken. Sizi elde etmiş olmak ona artı bir keyif vermiştir. Hemen birlikte olabileceği bir kadın ile peşinden koşup tavladığı bir kadınla sevişmenin hazzı bir olur mu? Hislere de ihtiyacı var demek ki böyle şeyler yaşarken ama size lanse ettiği kadar büyük bir sevgi yok ortada. Kendisi gördüğü rüyadan uyanmış, bunun da farkında.
+1

onun da uyandığını zannetmiyorum. ben ilişkilerde isteyen tarafın her zaman cepte görüldüğüne ve belki de dillere dolanmış şekli olan kaçan kovalanır durumuna inananlardanım. sonuçta en başta istememişsiniz ve peşinizden koşarken sizi gözünde çok büyütmüş. ve ne zaman ki sen istemeye başlamışsın o da elde etmenin mutluluğu ve hazzını yaşamış. sonrasında ayrılmaya kalktığında sen tutmaya başladığın için de şimdi dönemem vs. gibi şeyler söylüyor. eğer ki sen , o ayrılmak istiyorum dediğinde tamam sen bilirsin ben de seni seviyorum ancak madem anlaşamayacağımızı düşünüyorsun yolun açık olsun deseydin. eminim senden vazgeçemeyecekti. yani bu kural 2*2 =4 gibi işliyor benim tecrübelerimden öğrendiğim ve sizin ilişkinizde olan durum bu bence.
adam şimdi sizin onu çok sevdiğinizi ve istediğini hissetti ve biliyor. artık sizin ona olan ilginiz onun egosunu okşuyor ve bu duruma devam etmek için de, bilinçli ya da bilinçsiz olarak olmaz, istemiyorum vs. diyor.
bence biraz kendinize zaman ve ona zaman verin. ondan uzak kalman ama o sana bir şekilde ulaşmaya çalışırsa da olumlu yaklaşman onu kendine çeker diye düşünüyorum.
ha ben bunları yazıyorum da uygulayabiliyor muyum :) hayır tabiki. bende içimden birine yazmak gelince kendimi çok zor tutanlardanım. ama olması gereken bu , en azından onu biliyorum
+1

Back
X