Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olmuş o zaman sana. Sorun ne?Körüm canım. Ben de başta boşan önce dedim ve tabii ki doğrusu oydu ama peşimi bırakmadı. Ben boşanana kadar seni kaybedersem diye ısrar ettim dedi.
Kızlar boşanmayı düşünmeseler neden evleri ayırsınlar?
Niyeti sadece cinsellik olsa kendine yakin yerden birini bulmaz mı biz uzak şehirlerdeyiz.
Hem amacı cinsellik olan erkek niye benimle uğraşsın kök söktürdüm resmen daha kolay birini bulmaz mıydı?
Denilen gibi ruh hastası olsaydı hazır ben kabul etmişken evlilik vaadiyle kullanmaya devam etmez miydi?
canım seni çok iyi anlıyorum.Kızlar eşinden ayrı yaşadığından eminim. Beni sadece cinsellik için isteseydi bunu sürdürürdü diye düşünüyorum. Aslında şu konuda sizinle hemfikirim ben de, ayrıldıktan sonrada yatak ilişkisi devam etsin istedi ama tabii ben buna müsait biri değilim. Hani ben de lanet edeceğim ama sonuçta bana artik evlilik istemediğini çok net söyledi yani oyalayabilirdi. Vallahi bu kadar yalnız olmasam bu derece etkilenirmiydim bilmiyorum ama tapılacak kadindan onu arayıp rahatsız eden sapık kadına dönüştüğüm için çok mutsuzum.
Kızlar eşinden ayrı yaşadığından eminim. Beni sadece cinsellik için isteseydi bunu sürdürürdü diye düşünüyorum. Aslında şu konuda sizinle hemfikirim ben de, ayrıldıktan sonrada yatak ilişkisi devam etsin istedi ama tabii ben buna müsait biri değilim. Hani ben de lanet edeceğim ama sonuçta bana artik evlilik istemediğini çok net söyledi yani oyalayabilirdi. Vallahi bu kadar yalnız olmasam bu derece etkilenirmiydim bilmiyorum ama tapılacak kadindan onu arayıp rahatsız eden sapık kadına dönüştüğüm için çok mutsuzum.
Sevgili kalalım ama evlenmeyi istemiyorum dedi ben kabul etmedim zaten o da vazgeçti. Tanışmamız sanalda değil canım.E Adam ayrılalım ama birlikte olmaya devam edelim dedi öyle mi?
Bu Adamla internetten mi tanıştınız?
Bunu belirtmemin nedeni beni sadece o nedenle istiyor olabilir mi diye anlamaya çalısmaktı. Iyiyd demek genel bir tanımlamadır ayrıntı değildir yani burada art niyet aramanın manası var mı?Demek cinsellik oldu ve iyiydi
Ayrı yaşıyorlar bu kesin bilgi ve üstelik kendi çevrelerine de boşanacaklarını duyurmuşlar. Ancak çok haklısınız evlilik bağı devam ederken büyük hata önce boşanma gerçekleşmeliydi. Ben de çok söyledim inanın.Başkasıyla evli adamla ilişkiye girdiniz Utanmadan da bunu buraya yazip yorum mu istiyorsunuz ne günlere kaldık !
Hümeyra birbirimizi anladığımıza sevindim. Ben aslında doğru insan olmadığını başta gördüm henüz duygularım yokken. Ve tabii kendimi çektim. Dediğin gibi kaçan kovalanıyor. Onun yoğun ilgisi de sonradan o kadar hoşuma gitti ki ama doğru başlamayan bir ilişki tabii ilerleyemedi. Ben gerildim ona yansıttım. Bu kez o istemeyince kıymetli oldu. Aslında ben evlilik hayalinin peşindeydim onun değil. Yalnız bir kadın olarak tabii ilgiye, sevgiye açım bulunca kaybetmek zor geldi ama ben de kafamda bitirdim. Artik aramam. İnan dünden sonra bugün çok rahatladım. Kadın erkeğin peşinden koşarsa kaybediyor. En fazla ilgi çekmek için birseyler yapabilir ama taciz boyutuna vardırmamalı :) yani uygulamak dileğiyle diyeyim.canım seni çok iyi anlıyorum.
şu son cümlendeki gibi bende nasıl oluyor bilmiyorum ama aynı şeyi beceriyorum.
görüşmeye başladığım insan peşimde dolanmaya başlıyor. beğeniyor ve ikinci kez görüşmek için uğraşıyor vs. sonra bende aynen senin gibi karasızlıklar yaşıyorum sonra adam da vazgeçmeye başladığında bu sefer ben peşinden ayrılamıyorum.
bunu nasıl beceriyorum inan bende bilmiyorum.
mantık olarak düşündüğümde senin ilişkinde de bu insanlar en baştan çok beğenip sevdiyseler nasıl bu kadar çabuk ilgileri ve sevgileri bitiyor ben de inan bilmiyorum. ya da ben en baştan bu kadar kararsızken neden sonradan çok istemeye başlıyorum.
yukarıya da yazdığım gibi ben bunu işte kim istemeye başlarsa o kişi değersizleşiyor diye yorumluyorum artık. çünkü bunu o kadar çok yaşadım ki ben de bıktım bu durumdan. ama çözüm bulamıyorum maalesef
ben sizi kullandığını düşünmedim ancak akıl sağlığı yerinde olan bir adam değil bu kişi..
düşünsenize evlisiniz ve boşanmayı düşünüyorsunuz kurtulmaya çalışıyorsunuz evleri ayırmışsınız 10 gün tanıdığınız birine evlenme teklif edermisiniz daha kurtulup bir oh demeden yine aynı cendereye kendinizi bu kadar bodozlama sokarmısınız..
sağlıklı insan aklı değil bu adamınki..
bence ayrılmış olmanız hayırlısı..