Biten bir ilişkinin ardından yorum rica ediyorum

Kızlar asla artık olmaz diyor başka bir sey demiyor ve ben onu arayip bu konularda tartışma çıkardığım için artık arkadaş da kalmak istemiyormuş ki daha iki gün önce sakin gitme arkadaş olarak hep hayatımda kal diyordu. Bana yazacakmış sen de yaz diyor. Kesinlikle konuşmak istemiyormuş sesi zaten çıldırmış gibi beni üzdüğü için çok vicdan azabı çekiyormuş gercekten de boğulmak üzere gibiydi sesi. Ben normalde aramam ama son zamanlarda ne oldugunu anlamak için aradım tabii. Ama o bu irdelemelerden bıkmış.

Kızlar boşanmayı düşünmeseler neden evleri ayırsınlar?
Niyeti sadece cinsellik olsa kendine yakin yerden birini bulmaz mı biz uzak şehirlerdeyiz.
Hem amacı cinsellik olan erkek niye benimle uğraşsın kök söktürdüm resmen daha kolay birini bulmaz mıydı?
Denilen gibi ruh hastası olsaydı hazır ben kabul etmişken evlilik vaadiyle kullanmaya devam etmez miydi?

madem uzak şehirlerdensiniz, adamın eşi ile evini ayırdığına nasıl emin olabiliyorsunuz, ya size en baştan yalan söylediyse...
hayatında başka kadınlar olmadığını yada başka kadınları da kandırmaya çalışmadığına nasıl eminsiniz,,, o yaştaki sorunlu tip biri anca dul sizin gibi ilgiye alakaya muhtaç birine yavşayabilirdi.. oda bir şekilde denk gelmiş... on günde sevme aşk olmaz, on beşinci günde evlenme teklifi olmaz, adam sizi yatağa atmak için size güven vermek için her yolu denemiş...
anlaşılan size olan ilgisi ve hevesi artık tamamen geçti, sizinle yatmak artık çekici gelmiyor. zaten uzak şehirlerdensiniz, size ulaşması hem yorucu hem maddi anlamda hemde çevresine yalan söyleme konusunda zorluklar yarattığından saçma sapan kafanızı karıştıracak şekilde sizi hayatından çıkarmaya çalışıyor...
aynı zamanda o kendine yeni hevesler arıyordur.. bundan bir ay sonra yeni heves bulamayınca tekrar hevesi size sarar. gelir sizle birlikte olur sonra yine kaçar gider...
bu adamdan size ne köy olur ne kasaba,,, dışarda bir sürü insan var, elbet karşınıza daha iyi biri çıkar... kafanızdan silmek için bu kadar ezik olmayın,, sevecek daha iyi bir aday bulmaya bakın

He evet sizi seviyor ondan sizle birlikte olduktan sonra bırakıp gitti.Ya bir gözünüzü açın bu durumda ne kadar çok kadın var inanıyor musunuz eşini sevmiyormuş da boşanacakmış da.Bal gibi de kadınla birlikteler sizi sevse hemen boşanırdı evlenirdiniz değil mi? Cinsel ilişki için erkeklerin sevmesine gerek yok ama bunu yalandan söylemelerine ihtiyaç var bilmem anlatabiliyor muyum?

Kızlar eşinden ayrı yaşadığından eminim. Beni sadece cinsellik için isteseydi bunu sürdürürdü diye düşünüyorum. Aslında şu konuda sizinle hemfikirim ben de, ayrıldıktan sonrada yatak ilişkisi devam etsin istedi ama tabii ben buna müsait biri değilim. Hani ben de lanet edeceğim ama sonuçta bana artik evlilik istemediğini çok net söyledi yani oyalayabilirdi. Vallahi bu kadar yalnız olmasam bu derece etkilenirmiydim bilmiyorum ama tapılacak kadindan onu arayıp rahatsız eden sapık kadına dönüştüğüm için çok mutsuzum.

Gecmis olsun.erkeklerin klasık yalanıdır bu.sizde toy birimiydinizde düştünüz.boşanma dilekçesiyle boşanmış olmuyor.o adam haala evli.vede boşanmaz.

Kızlar eşinden ayrı yaşadığından eminim. Beni sadece cinsellik için isteseydi bunu sürdürürdü diye düşünüyorum. Aslında şu konuda sizinle hemfikirim ben de, ayrıldıktan sonrada yatak ilişkisi devam etsin istedi ama tabii ben buna müsait biri değilim. Hani ben de lanet edeceğim ama sonuçta bana artik evlilik istemediğini çok net söyledi yani oyalayabilirdi. Vallahi bu kadar yalnız olmasam bu derece etkilenirmiydim bilmiyorum ama tapılacak kadindan onu arayıp rahatsız eden sapık kadına dönüştüğüm için çok mutsuzum.
canım seni çok iyi anlıyorum.
şu son cümlendeki gibi bende nasıl oluyor bilmiyorum ama aynı şeyi beceriyorum.
görüşmeye başladığım insan peşimde dolanmaya başlıyor. beğeniyor ve ikinci kez görüşmek için uğraşıyor vs. sonra bende aynen senin gibi karasızlıklar yaşıyorum sonra adam da vazgeçmeye başladığında bu sefer ben peşinden ayrılamıyorum.
bunu nasıl beceriyorum inan bende bilmiyorum.
mantık olarak düşündüğümde senin ilişkinde de bu insanlar en baştan çok beğenip sevdiyseler nasıl bu kadar çabuk ilgileri ve sevgileri bitiyor ben de inan bilmiyorum. ya da ben en baştan bu kadar kararsızken neden sonradan çok istemeye başlıyorum.
yukarıya da yazdığım gibi ben bunu işte kim istemeye başlarsa o kişi değersizleşiyor diye yorumluyorum artık. çünkü bunu o kadar çok yaşadım ki ben de bıktım bu durumdan. ama çözüm bulamıyorum maalesef

E Adam ayrılalım ama birlikte olmaya devam edelim dedi öyle mi?

Bu Adamla internetten mi tanıştınız?

Başkasıyla evli adamla ilişkiye girdiniz Utanmadan da bunu buraya yazip yorum mu istiyorsunuz ne günlere kaldık !

E Adam ayrılalım ama birlikte olmaya devam edelim dedi öyle mi?

Bu Adamla internetten mi tanıştınız?
Sevgili kalalım ama evlenmeyi istemiyorum dedi ben kabul etmedim zaten o da vazgeçti. Tanışmamız sanalda değil canım.

Demek cinsellik oldu ve iyiydi
Bunu belirtmemin nedeni beni sadece o nedenle istiyor olabilir mi diye anlamaya çalısmaktı. Iyiyd demek genel bir tanımlamadır ayrıntı değildir yani burada art niyet aramanın manası var mı?

Başkasıyla evli adamla ilişkiye girdiniz Utanmadan da bunu buraya yazip yorum mu istiyorsunuz ne günlere kaldık !
Ayrı yaşıyorlar bu kesin bilgi ve üstelik kendi çevrelerine de boşanacaklarını duyurmuşlar. Ancak çok haklısınız evlilik bağı devam ederken büyük hata önce boşanma gerçekleşmeliydi. Ben de çok söyledim inanın.

canım seni çok iyi anlıyorum.
şu son cümlendeki gibi bende nasıl oluyor bilmiyorum ama aynı şeyi beceriyorum.
görüşmeye başladığım insan peşimde dolanmaya başlıyor. beğeniyor ve ikinci kez görüşmek için uğraşıyor vs. sonra bende aynen senin gibi karasızlıklar yaşıyorum sonra adam da vazgeçmeye başladığında bu sefer ben peşinden ayrılamıyorum.
bunu nasıl beceriyorum inan bende bilmiyorum.
mantık olarak düşündüğümde senin ilişkinde de bu insanlar en baştan çok beğenip sevdiyseler nasıl bu kadar çabuk ilgileri ve sevgileri bitiyor ben de inan bilmiyorum. ya da ben en baştan bu kadar kararsızken neden sonradan çok istemeye başlıyorum.
yukarıya da yazdığım gibi ben bunu işte kim istemeye başlarsa o kişi değersizleşiyor diye yorumluyorum artık. çünkü bunu o kadar çok yaşadım ki ben de bıktım bu durumdan. ama çözüm bulamıyorum maalesef
Hümeyra birbirimizi anladığımıza sevindim. Ben aslında doğru insan olmadığını başta gördüm henüz duygularım yokken. Ve tabii kendimi çektim. Dediğin gibi kaçan kovalanıyor. Onun yoğun ilgisi de sonradan o kadar hoşuma gitti ki ama doğru başlamayan bir ilişki tabii ilerleyemedi. Ben gerildim ona yansıttım. Bu kez o istemeyince kıymetli oldu. Aslında ben evlilik hayalinin peşindeydim onun değil. Yalnız bir kadın olarak tabii ilgiye, sevgiye açım bulunca kaybetmek zor geldi ama ben de kafamda bitirdim. Artik aramam. İnan dünden sonra bugün çok rahatladım. Kadın erkeğin peşinden koşarsa kaybediyor. En fazla ilgi çekmek için birseyler yapabilir ama taciz boyutuna vardırmamalı :) yani uygulamak dileğiyle diyeyim.

Erkekler = avci

Bu kadar basit.. Sen senin icin ugrasiyor, cabaliyor saniyorsun.. O ama sadece elde etmek istemis.. Esiyle ayrilma asamasinda.. Eger ayrilma istegi kadindan geldiyse,
burnunu sürtsün de bi göriim, demesini severiz ya hani bayan olarak.. O da sende zoru buldu etkilenmistir de.. Eminim.. Ama artik av , av degilse.. Ugrasmak istemiyoo.. Tabii bu benim görüsüm.. Kutulduguna sevin, piskopata baglasa daha mi güzel olur..

ben sizi kullandığını düşünmedim ancak akıl sağlığı yerinde olan bir adam değil bu kişi..
düşünsenize evlisiniz ve boşanmayı düşünüyorsunuz kurtulmaya çalışıyorsunuz evleri ayırmışsınız 10 gün tanıdığınız birine evlenme teklif edermisiniz daha kurtulup bir oh demeden yine aynı cendereye kendinizi bu kadar bodozlama sokarmısınız..
sağlıklı insan aklı değil bu adamınki..
bence ayrılmış olmanız hayırlısı..

+1
Ruh hastasi bence de.
Kacin konu sahibesi kacin.

Duygulara yenik düşen bir vaka daha mantiginizla hareket ederseniz eger hata yapmamis olursunuz mantikli olun lutfen kendinizi kullandirmayin.:KK12:

Bu ilişki baştan ölü doğmuş zaten. Normal bir insan psikolojisi değil ki onbeş güne evlilik düşünsün daha boşanmadan. Şöyle kendi yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okuyup baştan değerlendirseniz mantıksızlığı göreceksiniz. İletişimi tamamen kesin. Muhattap olmayın ve böyle dengesiz birinden medet ummayın. Çok isteseniz o kalibrede birini bulmak zor değil. Ama mühim olan aklı selim güvenilir birini bulmak. Karşınıza ne zaman çıkar belli olmaz ama böyle adamlara malzeme olmayı kendinize yakıştırmayın lütfen.

Back
X