• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biten bir ilişkinin ardından...

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
içim bi garip oldu arkadaşlar :/ ayrıldık bitti heryerden engelledim görüşmüyoruz ama içim sızlamaa başladı... hep güzel şeyler geliyo aklıma gülüp eğlendiğimiz zamanlar geliyo..

evet biz hiiiç anlaşamadık vurdu bile bana bende ona vurdum defalarca kavga ettiğimiz zamanlar.. sinirli bir yapısı var benide hep geriyordu hiç mutlu huzurlu degildim.. hep hakaret ediyordu... olmadı hiç bir zaman sakin bir adam olmadı kıskanc ve hırcın... sonunda bitti... ailesinede hiç ısınamamıştım iyice sogudum bitti...

şimdi araya biraz zama girdi hep güzel seyler gelio gözümün önüne gülümsüyorum korkuorum affetmekten çünkü affedersem tekrar başa döneceğimizi iyi biliyorum :S ne yapmam lazım bu durumda kendimi alışverişe verdim :S

Neden ayrilma noktasına geldiginizi, s ana vurması, kotu tarafları da gelsin aklina
Hep güzel anilar gelmesin:ssz:
ayrilmayi göze aldiysan zamanla silinir merake etme
Şuan aliskanliklarin etkisi altindasin
Kendine gelmen uzun sürmez :34:

Bu durum da o psikopatı unutup önüne bakman lazım.
Güzel anılarınızı değil sana ettiği hakaretleri düşün.
Seni hiç sevmemiş bu adam,eğer sevseydi bu kadar saygısızca davranmazdı.
Alışveriş iyi hissetmeni sağlıyorsa yap ama daha iyi hobiler bulmalısın kendine.
Arkadaşlarınla gez toz,tatile çık,kitapçıları dolaş,kursa git falan.

Guzel seyler aklina geldigi kadar sana vurmalari,hakaretleri gelmeli...simdi boyleyse ilerde nolur bi dusunsene uzak dur bence..

bencede guzel anıları kafandan sıl .. senıı sevseydı sana kaba davranmazdı zaten.. iyi olmus.. kendını toparla gelecegıne bak.. elini sallasan ellisi yahu

Bunun normal bir sürec oldugunu bil ve yanilma. En kötü ayriliklarda bile, bittiginde yasanan bosluktan kaynakli güzel anilar insanin yakasini birakmaz. Öyle zamanlarda baktiniz kaptiriyorsunuz kendinizi, neden ayrildiginizi kendinize hatirlatin. Cok dogru bir karar vermissiniz, bu güzel anilarin sizinle oynadigi dönem de bir süre sonra gececek. Önemli olan kötü anilari sürekli taze tutmak ve yenilmemek.

Demek ki kinci bir yapıya sahip değilsiniz. Onca olanlardan sonra zaman gecince guzel seyler aklınıza geliyorsa eger bu bunu gösteriyor bence.
Bende böyleyim. Benim canımı ne kadar yakarsa yaksın birisi zaman geçtikçe "ya bana soyle yapmıştı sunu yapmıştı ne guzel günlerdi" anıları birikir kafamda.
Bunu çözmek icin danıştığım psikologlar oldu. Cunku aldattigi halde guzel seylerini hatırladığım bir adam vardı benim hayatımda.
Yapmam gereken suymus. Kabullenmek. Evet iyi kotu seyler yasadım ama bitti bunu kabul ediyorum demek.
Kabullenmeyi belki engelledim konuşmuyorum görüşmüyorumla sağladığımızı saniyoruz biz ama oyle birsey degil bu cunku aklımız hep orada oluyor.
Ciddi manada kabullenmek gerekiyor. Beynimize bu is bitti gelecegi olmazdı bitmesi gerekirdiyi yedirmemiz gerekiyor.
Bir psikolog hanım bana sunu demişti.
Sildim görüşmüyorum konuşmuyorum diyorsunuz. Soruyorum size kremi sürüyorsunuz yüzünüze. Direkt bir oarca alıp yüzünüze bırakınca mı etki ediyor ? Yoksa onu iyice yedirince mı ?
Bu ornegi unutmam hic. Sokmak gerek beynimize yedirmek gerek. Eet iyi kotu yasadık bitti bitmesi gerekli isterse dunyanın en mükemmel insanı olsun artık sizin hayatınız da sadece bir anıdan ibaret olacak. Bunu beynimiz kabul ederse zamanlar aklımıza gelen bizi üzmüyor emin olun

aslında boyle durumlar icin onunla konusurken kufur ettigi bir kavga knusmasını tele kaydedip bol bol dinlemek lazım.
melankolik sarkılardan daha dinc tutar.

gelilelim sorununuza, kurtuldugunuza sevinecek gezecek tozacak her seyi yapacaksınız.
bir insan nasıl affetmekten korkar hic anlamam. bagımlı gibi yazmayın, iradeli olun azıcık.

How I met Your mother dizisinde böyle bir bölüm vardı 'ayrılırken herşeyin güzel gelmesi' gerçekten de öyle :9: mesela okulundan mezun olurken, biyerden taşınırken, işinden ayrılırken, sevgiliden ayrılırken. Normal böyle olması. Bu bize beynimizin oynadığı bir oyun zamanla geçecektir, önemli olan o zamana kadar dayanabilmen :45: mesela güzel bieşymi geliyo aklına hemen seni dövmesini düşün,o stresini düşün sinirli yapısını düşün şuanda yazarken ben bile sinir oldum bak niyeyse :1::1:

Hakaret, siddet, kiskanclik, piyuuuuu liste kabarik...
Ayrildiniz gitti, basa sarmayin, kotu taraflari dusunun, zamanla iki aglarsiniz gecer, sonra uzulmek cok daha sancili...

Tamam belki unutmuyorsun, ama alışıyorsun canım. Sadece biraz zaman. Bu hissiyatın tek açıklaması boşluk.

Son düzenleme:
kesinlikle bir bosluk onun sinirlenfigindeki yuz ifadesi geliyor aklima mesela ve yuzunu gozunu parcalayasim geliyo okadar nefret etmistm ki ondam hic ilimli sakin sogukkanli bi adam degildi hep barut gibu hep sismis kibirlenmiş..... evt sükürki bitti peşimi birakti... bende uçurum gibi bir bosluktayim resmen alişmişm ona her pazar bulusurdk bu iki pazardr evdeym.. ne yaptigini merak bile etmiyorm hala asik olsam merak ederdim.. ama umrmda bile degl

ama hayatima yeni birini sokablrmiym iste onu bilmem henuz erken oldugu icin sanirm bu dusunce acayip migdemi bulandiriyo

Back
X