yıllar yıllar önce şaşıfelek çıkmazı diye bir film vardı trt 1 de , hatırlayan varmı bilemiyorum. derya alabora, fikret kuşkan,zuhal gencer gibi önemli oyuncuların oynadığı . çok severdim. keşke yeniden yayınlansa. çok kaliteli bir dizi idi.
evet biraz hatırlıyorum değişik bir diziydi o dönem için füsun demirelin genc kocası vardı bakkaldı galiba?
yıllar yıllar önce şaşıfelek çıkmazı diye bir film vardı trt 1 de , hatırlayan varmı bilemiyorum. derya alabora, fikret kuşkan,zuhal gencer gibi önemli oyuncuların oynadığı . çok severdim. keşke yeniden yayınlansa. çok kaliteli bir dizi idi.
evet o dönem böyle dizler yoktu hiç. şimdi yeniden oynasa eminim çok tutar. fikret kuşkana iki kardeşte aşıktı. bi teyze vardı derya alaboranın babsıyla evleniyodu. evde balık ziyafeti var diye herkezi toplamıştı. köpek balığı almış. millet yiyememişti.
tekrar bölümlerini izlemiştim canım fazla hatırlamıyorum ama çılgın bir diziydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?