Biten Dizilerden Hangisini Yeniden Ekranlarda Görmek İstersiniz?

Canim ailem
Meliha'yi gormek istiyorum saclarini kabarta kabarta dolassin ortalikta.
Aynen :) anam babam benimde en sevdiğim dizi karakteri halimdi İlker Aksum nasıl can verdiyse onun ferideye aşkı çok güzelldi çookk her bir karakter ayrı güzeldi meliha,samim,feride,ali,seyhan,furkan,eda....unutamam bu diziyi hiiççç

Ooo baksana uye isminiz bile dizinin adi. O derece? Bende cok seviyodum ya. Bu anam babam lafini da halim kullaniyodu degil mii? Onun oyunculugu da tartisilmaz.

Ooo baksana uye isminiz bile dizinin adi. O derece? Bende cok seviyodum ya. Bu anam babam lafini da halim kullaniyodu degil mii? Onun oyunculugu da tartisilmaz.
E yani o kadar seviyordum diziyi :) keşke bitmeseymiş hala tekrarlarını izlerim canım sıkıldıkça anam babam lafını samim ve halim kullanıyordu daha çok halim, gerçekten bu dizideki bütün oyuncular çok başarılıydı hikayesi bizdendi çok samimiydi canım ailemden sonra da o sıcaklığı hissettiren başka dizi olmadı bana

kesinlikle Üsküdar'a Giderken..Çok zamansız bitti tekrar devam etmesini isterim yapılmayacak olsa da

Benim adım gültepe.
Dizileri uzun süre takip edemiyorum, ben bıkamadan bitmişti.
Kaç gün üzülmüştüm yaa bitince.

HAYAT YOLUNDA.... EDİZ HUN'UNDA İÇİNDE BULUNDUĞU ÇOK SAĞLAM BİR DİZİYDİ AMA KANAL D YAYINDAN KALDIRDI!!! BAŞKA Bİ YERDE DEVAMI OLSA KEŞKE

Çemberimde Gül Oya
Uçurum
Ulan İstanbul
Benim Adım Gültepe
Suskunlar (eşimin favorisi bu, bitmeseymiş iyimiş, ben bi kere bile izlemedim )

Ekmek teknesi ve leyla ile mecnun keşke hiç bitmeseydi bir de yedi numara

Avrupa Yakası

Ayrıca Ulan İstanbul niye bitti anlam veremedim, gayet sevilen bir diziydi :/
Ülkede ne kadar güzel dizi varsa bitirdiler erkenden. Yazık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…