Aynen :) anam babam benimde en sevdiğim dizi karakteri halimdi İlker Aksum nasıl can verdiyse onun ferideye aşkı çok güzelldi çookkCanim ailem
Meliha'yi gormek istiyorum saclarini kabarta kabarta dolassin ortalikta.
Ooo baksana uye isminiz bile dizinin adi. O derece? Bende cok seviyodum ya. Bu anam babam lafini da halim kullaniyodu degil mii? Onun oyunculugu da tartisilmaz.Aynen :) anam babam benimde en sevdiğim dizi karakteri halimdi İlker Aksum nasıl can verdiyse onun ferideye aşkı çok güzelldi çookkher bir karakter ayrı güzeldi meliha,samim,feride,ali,seyhan,furkan,eda....unutamam bu diziyi hiiççç
E yani o kadar seviyordum diziyi :) keşke bitmeseymiş hala tekrarlarını izlerim canım sıkıldıkça anam babam lafını samim ve halim kullanıyordu daha çok halim, gerçekten bu dizideki bütün oyuncular çok başarılıydı hikayesi bizdendi çok samimiydi canım ailemden sonra da o sıcaklığı hissettiren başka dizi olmadı banaOoo baksana uye isminiz bile dizinin adi. O derece? Bende cok seviyodum ya. Bu anam babam lafini da halim kullaniyodu degil mii? Onun oyunculugu da tartisilmaz.
Sevdam alabora
Gönülçelen
Muhtesem yy
benim adım gültepe çok güzel diziydi kaldırdılar keşke tekrar yayınlanıp devam etseÇemberimde Gül Oya
Uçurum
Ulan İstanbul
Benim Adım Gültepe
Suskunlar (eşimin favorisi bu, bitmeseymiş iyimiş, ben bi kere bile izlemedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?