• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten evliliğin ardından bitmeyen derdim...

siz de normal değilsiniz ki. başınıza silah mı dayıyor görüşmek için? ararsa açmayın dönmeyin gerekirse polise gidin. boşanıp 5 ay boyunca görüşmek adamın yanında durup senle olmaz demelerini dinlemek neden? iftira atınca da kendinizi aklmaya çalışıyosunuz hiç gerek yokken. siz de hatalısınız.

hemen anlatayım. Daha önce açmış olduğum konu da eşimle aramızdaki ilişki şeklini ve ayrılık aşamalarını anlatmıştım. Biz boşandıktan sonra eşim okulu için gitti ve yaklaşık 3 ay hiç görüşmedik aramadı sormadı ben gayet huzurluydum. snrasında İstanbul'a dönünce çeşitli bahnelerle gayet mesafeli şekilde görüşmelerimiz oldu hatta her seferinde bizi bitirdin senle asla olmaz bir daha kendine yeni bir hayat kur sen yoksun benim için gibi konuşmalar yaptı. Bu görüşmlerimiz 5 ay boyunca aralıklara devam etti ama hep bi bahaney dayalı oldu ben en son benden ne isteidğini neden bahanelerle benimle görüşmeye çalışştığını sorduğumda seni özlüyorum seni seviyorum ama bu birlikte olmamız için yeterli değil dedi. Ben de bir daha arama sorma ben yeni bir hayat kuracağım kendime ve senin sürekli bahanelerle içinde olmanı istemiyorum bu hayatın dedim peki dedi. (Burada antre parantez ben üni deyken nişanlanıp ayrılmıştım uzun süreli bir birliktelikti ve eşime söylemiştim durumu o da bunu hep sorun etmişti evliliğimiz boyunca çok sıkıntı çıkarmıştı bana. ) O eski nişanlım sosyla ağ üzerinden bana ulaştı helallik istedi bu sebeple bir konuşmamız oldu çok iyi bir insandı sıkıntılı zamanlargeçirmiş bir takım hukuki bilgiler almak istedi bu konu hakkında konuştuk sonrasında bir kere de dışarda görüştük evine kahveye davet etti gittim 1 saat oturup kalktım ancak aramızda ne bir fiziksel temas ne duygusal bir konuşma ne de buna benzer bir iletişim ya da çekim olmadı ki zaten aradan 8 yıl geçmiş o da evlenmiş ayrılmış çocuğu olmuş benim durumum zate ortada iki eski dost gibi derleştik ve sonrasında bir daha görüşmek istemediğimi ösyledim. Sonra eşim bir gün yine çıkageldi ve bana blöf yaptı seni gördüm telefon görüşmlerini kayıt altına aldım, dürüst değilsin neler yapmışsın nasıl izah edeceksin zaten hep yalancıydın gibi psikolojik şiddeti sonrası bu olayı anlattım

Yahu anlamıyorum cidden anlamıyorum. Bir akıl tutulması mı bu?
Boşanmışsınız. O adamın artık hayatınızda yeri yok. Bahaneyle buluşma falan tek taraflı olacak şey değil. Silah zoru ile mi götürüyorlar sizi buluşmaya?
Sizi görse ne olur? Sizi sevişirken bile görse ne olur? Ona ne? Sanane diyemiyor musunuz?
Adam sizi sizin izin verdiğiniz kadar üzebilir. Silkelenin ve kendinize gelin.

delirdi 2 gece bana yapmış olduğu psikolojik şiddeti anlatmaya inanın kelimeler yetmez. o kişiyle aramda birşeyler yaşandığını bundan adı gibi emin olduğunu kendisi aynı durumda yaşayacak olduğundan mutlaka benim de yaşamış olduğuma inandığını söyledi. Kuran a e bastım yeminler ettiim hatta o kişiye göünün önünde saçma sapan mesaj attım çocukta şaşırdı aramızda hiçbirşey geçmediği ortada görünürken asla inanmadı. Bu olay olalı yaklaşık 1 ay oluyor o günden sonra çok ağır şeyler söyledi ben ağlamaktan konuşamaz hale geldim sinir krizi geçirdim 1 2 defa o anlarda hiçbirşye senden değerli değil derken sonrasında beni aldattın beni sırtımdan bıçakladın gibi şeyler söyledi. Ama gelmeye devam etti. Defalarca gelme bu şekilde görüşmek istemiyrum dedim ağzına geleni söyledi ama yine gelmeye devam etti. Bana yeri geldi çok sıcak davrandı yeri geldi çok soğuk ve kırıcı. Hangi konuyu konuşsak mutlaka bu olaya döndürüyor. Biz ayrıyız diyorum bunu biliyorsun sen de defalarca söyledin zaten nasıl seni aldatmış olabilirim diyorum ama inancıncan vazgeçiremiyorum. Ve bıktım dayanamıyorum.sürekli eleştirilmekten her yaptığımın hata olarak görülmesinden, yalancı gibi algılanmaktan, aşağılanmaktan, ona bağımlılık geliştirmiş olmaktan bıktım.

Neden bu kadar zayifsiniz. Bu kişiyle bosanmissiniz. Neden açıklama yapıyorsunuz ? Neden size ulaşmasına izin veriyorsunuz ?
Ne hadle bu şekilde konuşmasına izin veriyorsunuz ?

Bütün kabahat sizin. Çizin sınırlarınızı. Duvar örün. Biraz sert görünümlü olun. Hepsi bu. Sabahlara kadar ağlayacaksanız neden bosandiniz ?
Cocuk baginizda yok, dert arıyorsunuz kendinize gerçekten.

Zaten en çok ben hatalıyım, bu yüzü fırsatı verdiğim için, aklı başında mantıklı hareket etmediğim için, onun beni üzmesine her seferinde izin verdiğim için, ayrıldıktan sonra görüştüm ama hiçbirşey geçmedi aramızda ki geçemez de zaten ikimiz açısından da bu böyle. Ben de bağımlı kişilik bozukluğu var eski eşime karşı bir bağımlılığım var adeta. Nasıl hayır denir bana öğretin nolur, nasıl dik durulur, insanın içi nasıl huzurlu olur anlatın bana, 11 kg verdim sıkıntıdan ve dediğim gibi psikolojim tamamen çökmüş durumda

Alınan bir kayıt yok bu sadece beni konuşturmak için ortaya sunduğu bir yalandı, biliyordum gerçek olmadığını ama dürüst olmak istedim

Bu adama neden dürüst olmak ya da herhangi bir açıklama yapmak ya da konuşmak gibi bir yükümlülüğünüz var sizin? Sokaktaki her adama bir şeyler anlatıyor musunuz? Bu adamın sokaktaki herhangi bir adamdan farkı ne?

Alınan bir kayıt yok bu sadece beni konuşturmak için ortaya sunduğu bir yalandı, biliyordum gerçek olmadığını ama dürüst olmak istedim

Ne dürüstlüğü yahu ? Adamla bosanmissiniz. Diyeceğiniz tek şey " sanane " olacaktı.

Bu arada telefonunuza format atmalisiniz. Sizi gerçekten takip ediyor olabilir.

Neden bu kadar zayifsiniz. Bu kişiyle bosanmissiniz. Neden açıklama yapıyorsunuz ? Neden size ulaşmasına izin veriyorsunuz ?
Ne hadle bu şekilde konuşmasına izin veriyorsunuz ?

Bütün kabahat sizin. Çizin sınırlarınızı. Duvar örün. Biraz sert görünümlü olun. Hepsi bu. Sabahlara kadar ağlayacaksanız neden bosandiniz ?
Cocuk baginizda yok, dert arıyorsunuz kendinize gerçekten.[/QU
Eşime çok aşık oldum çok sevdim ama beni çok yıprattı bu konuyu uzun uzun burada yazmıştım bana boşanmaktan başka bi çare bırakmadı ancak o kadar iyi tanıyor ki beni zaaflarımı neye nasıl tepki vereceğimi halen bunlarla üstüme geliyor. İŞte buna kızıyorum neden bu kadar zayıfım? bilmiyorum

Zaten en çok ben hatalıyım, bu yüzü fırsatı verdiğim için, aklı başında mantıklı hareket etmediğim için, onun beni üzmesine her seferinde izin verdiğim için, ayrıldıktan sonra görüştüm ama hiçbirşey geçmedi aramızda ki geçemez de zaten ikimiz açısından da bu böyle. Ben de bağımlı kişilik bozukluğu var eski eşime karşı bir bağımlılığım var adeta. Nasıl hayır denir bana öğretin nolur, nasıl dik durulur, insanın içi nasıl huzurlu olur anlatın bana, 11 kg verdim sıkıntıdan ve dediğim gibi psikolojim tamamen çökmüş durumda

Madem dik duramıyorum , telefonunu değiştir. Sosyal ağlarını kapat ya da yeniden yeni sayfalar aç kendine.
Mümkünse evini değiştir.
Sonra " biz bosandik, o terbiyesiz adam bana asla bu şekilde davranmaz, buna izin vermeyeceğim " diye telkinlerde bulunun kendinize.

Ararsa " biz bosandik, bir daha asla arama " deyin.

Bu kadar güçsüz olma sen bir bireysin. Tek başına her şeyi başarabilirsin. Senin bağımlılığını kullanıyor adam resmen

Adi ustunde ESKI YA ESKI onun ne dedigi niye sana kriz gecirtebiliyo?! Ayrica yatsan kalksan bile ona ne kaldiki oyle biri deggil bunu bile bile sana eziyet icin yapiyo bunlari. Kes at herseyi kims ye bisey ispatlamak zorunda degilsin. Gerekirse gut savciliga rahatsiz ediyo diye sikayet et bu ne yuzsuzluk ya!!!

Ne dürüstlüğü yahu ? Adamla bosanmissiniz. Diyeceğiniz tek şey " sanane " olacaktı.

Bu arada telefonunuza format atmalisiniz. Sizi gerçekten takip ediyor olabilir.
4 yıldır sürekli iftiralar, suçlamalar bende bir savunma mekanizması gelişmesine sebep oldu, devamı kendimi aklama çabası içindeyim o yüzden. Sanane dedim ayrıyız dedim ama yk boşanmış dahi olsak görüşüyormuşuz ve ben biliyormuşum ki o beni çok seviyormuş biz berabermişiz aslında. Bu nasıl beraberlik farklı evlerde yaşıyoruz boşandık birbirimizden haberimiz yok sen zaten her geldiğinde sakın umutlanma sadece görüşüyoruz dedin şimdi neyin hesabını soruyorsun diyince de sen beni aldattın sen ne dersen de diyor

Telefon numaranızı değiştirin,telefonunuza format atın içine program yüklemiş olabilir siz görmezsiniz.Adresinizi değiştirin gerekirse başka şehire taşının ortak ardaşlarınıza telefon numaranızı vermeyin.

Bakın bu insan normal değil hasta gibi davranıyor ama inanın ben de hiç normal değilim sanki bir ruh hastası gibi davranıyorum, küçük çocuklar gibi hareket ediyorum ama bundan kurtulmak istiyorum nasıl yapacağımı bilemiyorum. NAsıl dik duracağım, nasıl boşvereceğim bunu hiç bilemiyorum.

siz de normal değilsiniz ki. başınıza silah mı dayıyor görüşmek için? ararsa açmayın dönmeyin gerekirse polise gidin. boşanıp 5 ay boyunca görüşmek adamın yanında durup senle olmaz demelerini dinlemek neden? iftira atınca da kendinizi aklmaya çalışıyosunuz hiç gerek yokken. siz de hatalısınız.

+1

4 yıldır sürekli iftiralar, suçlamalar bende bir savunma mekanizması gelişmesine sebep oldu, devamı kendimi aklama çabası içindeyim o yüzden. Sanane dedim ayrıyız dedim ama yk boşanmış dahi olsak görüşüyormuşuz ve ben biliyormuşum ki o beni çok seviyormuş biz berabermişiz aslında. Bu nasıl beraberlik farklı evlerde yaşıyoruz boşandık birbirimizden haberimiz yok sen zaten her geldiğinde sakın umutlanma sadece görüşüyoruz dedin şimdi neyin hesabını soruyorsun diyince de sen beni aldattın sen ne dersen de diyor
Diyelim aldattın onu madem öyle diyor
SANANE diyemiyor musun ?
Boşanmışsın yahu niye kendini aklıyorsun ki ?
Sen de bir garipsin
İnsan ne ederse kendine edermiş.

O adamla istediğini yaşayabilirsin ki ona ne? Sen niye hesap veriyorsun? Yapmasan da yaptım de... Adı üstünde "eski" eş. Görüşme, telefondan,facebooktan her yerden engelle. Hata sende bitmiş gitmiş. Çocuk da yok. Kopar bütün bağlarını.

+1

Sorun zaten bu boşveremiyorum ona sanane diyorum ama kendi içimde diyemiyorum bunu. Acaba aldatmış mı oldum diye sorguluyorum kenidmi

ben bir evlilik bitirdim sizden güç alarak.

Bu evliliği siz mi bitirdiniz gerçekten?

hemen anlatayım. Daha önce açmış olduğum konu da eşimle aramızdaki ilişki şeklini ve ayrılık aşamalarını anlatmıştım. Biz boşandıktan sonra eşim okulu için gitti ve yaklaşık 3 ay hiç görüşmedik aramadı sormadı ben gayet huzurluydum. snrasında İstanbul'a dönünce çeşitli bahnelerle gayet mesafeli şekilde görüşmelerimiz oldu hatta her seferinde bizi bitirdin senle asla olmaz bir daha kendine yeni bir hayat kur sen yoksun benim için gibi konuşmalar yaptı. Bu görüşmlerimiz 5 ay boyunca aralıklara devam etti ama hep bi bahaney dayalı oldu ben en son benden ne isteidğini neden bahanelerle benimle görüşmeye çalışştığını sorduğumda seni özlüyorum seni seviyorum ama bu birlikte olmamız için yeterli değil dedi. Ben de bir daha arama sorma ben yeni bir hayat kuracağım kendime ve senin sürekli bahanelerle içinde olmanı istemiyorum bu hayatın dedim peki dedi. (Burada antre parantez ben üni deyken nişanlanıp ayrılmıştım uzun süreli bir birliktelikti ve eşime söylemiştim durumu o da bunu hep sorun etmişti evliliğimiz boyunca çok sıkıntı çıkarmıştı bana. ) O eski nişanlım sosyla ağ üzerinden bana ulaştı helallik istedi bu sebeple bir konuşmamız oldu çok iyi bir insandı sıkıntılı zamanlargeçirmiş bir takım hukuki bilgiler almak istedi bu konu hakkında konuştuk sonrasında bir kere de dışarda görüştük evine kahveye davet etti gittim 1 saat oturup kalktım ancak aramızda ne bir fiziksel temas ne duygusal bir konuşma ne de buna benzer bir iletişim ya da çekim olmadı ki zaten aradan 8 yıl geçmiş o da evlenmiş ayrılmış çocuğu olmuş benim durumum zate ortada iki eski dost gibi derleştik ve sonrasında bir daha görüşmek istemediğimi ösyledim. Sonra eşim bir gün yine çıkageldi ve bana blöf yaptı seni gördüm telefon görüşmlerini kayıt altına aldım, dürüst değilsin neler yapmışsın nasıl izah edeceksin zaten hep yalancıydın gibi psikolojik şiddeti sonrası bu olayı anlattım

Bunu ilk mesajınıza yapıştırırsanız sonraki sayfalarda yaşanılan karışıklıklar gider. Hala ilk mesajınıza yorum yapan olur bir anlatsaydın diye, siz sonraki sayfalarda anlattım dersiniz, onlar bütün mesajları okumak zorunda değilim diye saçmalar uzar gider.

Terapiye gidin kesinlikle. Bu süreçte de asla görüşmeyin. bahane diye bir şey olamaz.
Gerekirse engelleyin her yerden, hattınızı falan değiitirin.

yine resmiyette boşanan ama ruhen boşanamamış hala evli olan bir kadının hikayesi.

boşanmışsınız bitmiş gitmiş artık.aklınızdan da çıkarsanız ne güzel olur.

Siz tekrar beraber olma umudu mu tasiyorsunuz ?
Yoksa ne hakla " umutlanma , sadece görüşüyoruz " diyebiliyor. Niye bu kadar burnunu kaldırdınız anlamadım ?
Defedin gitsin.

Tamam anladım, kötü giden bir evlilik. Sizde psikolojik yaralar açtı anladım ama bitirdiniz. Bitti gitti. Size cektirdiklerini de alıp defolsun.
Terapi alın sizde. Mutlaka alın. Yeniden bağımsız bir hayat için, ruhunuzdaki yaralar için bu şart.

Back
X