Biten kocaman bir aşk ve ardındaki kırıntıları :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi gecer diyenlere inanmak istemeyeceksin ama inanki gecer .......... şu an onunla ilgili kötü söz söyleyene bile kızıyorsundur ama gün gelecek ve akıttığın gözyaşların için çok pişman olacaksın sabret dua et gececek emin olll

canım allah yardımcın olsun once
ne kadar uzulme desem olmaz bılıyorum
bende 1ay oldu ayrılalı
burda arkadaslar bana uzulme gecıcek dedıler ama o laflar bana hıc dogru gelmedı
yenı yenı kendımı toparladım hala uzgunum kırgınım anlayamıyorum ama ılk gunku gıbı degılım sende merak etme gecıcek
allaha havale et
ınsan umutlarına hayellerıne yıllarına zamana kendıne yanıyo
neden dıyosun ama eldende bıse gelmıyo
sen yıne unutöaak ıcın bı sebebın var ıhanet etmıs
bız severek aıleler ıcın ayrıldık
sen daha sanslısın unutmak ıcın sebebın var
dusunmemeye calış
burda paylas sıkıntını ınankı ıyı gelıyo bız burdayız
:teselli:

çok saol canım :çok üzgünüm: anlatacağım kimse yok kimseye birşey diyemiyorum susmak belkide daha çok acıtıyor içimi. anneme gidip BİZ AYRILDIK diyemiyorum.. neden diyecek onca savaştınız herkesi aldınız karşınıza nişan yaptınız evlenicez diyordunuz çok seviyoruz diyordunuz diye bu kadar mıydı diyecek.. ben yine susucam. bu sefer onu koruyabileceğim hiç bir savunmam yok ki.. :a015: o kadar cok savaştım ki ben onun için
yorulmusum çok.. dur durak bilmeden savaşmısım senelerce.yorulmayı yediremedim hiç bi zaman kendime itiraf ediyorum işte şimdi yorulmuşum.. kanadımı kıpırdatacak mecalim yok..saçma ama kötü şeylerden çok diğer tarafta yaşam var mı acaba diye düşünüyorum saatlerdir..gel gitlr içinde kaldı beynim bir ısık görebiliyorum uzaklarda ama dedim ya yorgunum gidemiyorum senağlama

çok saol canım :çok üzgünüm: anlatacağım kimse yok kimseye birşey diyemiyorum susmak belkide daha çok acıtıyor içimi. anneme gidip BİZ AYRILDIK diyemiyorum.. neden diyecek onca savaştınız herkesi aldınız karşınıza nişan yaptınız evlenicez diyordunuz çok seviyoruz diyordunuz diye bu kadar mıydı diyecek.. ben yine susucam. bu sefer onu koruyabileceğim hiç bir savunmam yok ki.. :a015: o kadar cok savaştım ki ben onun için
yorulmusum çok.. dur durak bilmeden savaşmısım senelerce.yorulmayı yediremedim hiç bi zaman kendime itiraf ediyorum işte şimdi yorulmuşum.. kanadımı kıpırdatacak mecalim yok..saçma ama kötü şeylerden çok diğer tarafta yaşam var mı acaba diye düşünüyorum saatlerdir..gel gitlr içinde kaldı beynim bir ısık görebiliyorum uzaklarda ama dedim ya yorgunum gidemiyorum senağlama

aynı seylerı dusundun bılıyomusun senı oyle ıyı anlıyorumkı
oncden bılmezmısın ayrılanların acısını sımdı herdefasında kendım gıbı ıcım yanıyo
aynı seylerı yasamısız bende cok savastım bızde cok yorulmusuz .bazı seyler galıba zaman asımına ugruyoı...
yıne herseyın hayırlısı
ıcınden ne gelıyosa oyle yap ben oyle yaptım
keskelerın olmasın
ıcın nasıl rahatsa oyle yap kendını sıkma
aglamak ıstıyosan agla
kımseyıde dusunme

ağlamaktan başım ağrıyor artık ama içimdeki fırtına dinmedi hala

ne denirki ne yapılır ki.. geçmiş olsun canım.. senağlama siz neden ayrıldınız

birikim canım..sebep şudur diyemem...yılların verdiği laçkalaşma..tahammülün azalmazsı...vs..
o msjıma cvp vermediğine göre bi sevgisi vardı o da bitmiş diyorum..

ben ağlayamıyorum bile..boşluktayım..
acısı gün gectikçe cıkacak onu biliyorum..

cANIMM... düsünme öyle seyler lütfen, ne demek diger tarafta yasam var mi :(
var elbette ama senin daha burda yasayacagin bi hayat var!
ne söylesek faydasiz, hic bi sekilde teselli etmez biliyorum, ama sen kendin dedin bana zaman herseyin ilaci diye... ve bence annene söyle, ne olursa olsun paylasmalisin. herseyle bi basina savasma, insan annesine anlatinca rahatliyor inan, onlarin destegini hissetmek biraz güc veriyor insana...

canım kendını yıpratma ve sakın olmaya calıs gun dogmadan neler dogar kotu seylerı sıl aklından
allah buyuk

allah işallah en kısa zamanda acılarını dindirir..
bende bir hiç uğruna 4 ay önce sewgilimden ayrıldım..
keşke büyük bi sebebi olsaydıda o bir hiç için bu kadar pişman olmasaydım..2 buçuk yılımı bi kenara attım...hala hergün onu düşünüyorum..ama ben ağlayamadım,halada ağlayamıorum :((

sana tek diycegim şey bu sitede ve en yakın arkadaşınla paylaş bu derdini çünkü milletin tepkileri seni daha çok yıpratıcak ben çok gördüm ilişkim biteli 4 gün oluo sadece b sitedekilerle kendimi avutuorum ama bi açıklaması olmalı bunun konuştunmu hiç anlattımı sana ne dedi:????

ayrılık cok zor acısı unutmak kabullenmek alıskanlıkllardan vazgecmek ve verılen emek
senın ayrılmak ıcın bır sebebın var ya sebebsız yere ayrılıpta halen delı gbı sevenler
ama ne olursa olsun ayrılık zor
AYRILIK AYRILIK YAMAN AYRILIK

senin suçun ne ki ağlıyorsun arkasından.. değer mi hiç gözyaşlarına.. bırak o zaten geri donecek sana yalvarıcak.. o zaman geldiğinde güçlü olman lazım dimdik ayakta durman lazım ki sana bunu yaptığı için sendeki acizliğini gördükçe pişman olsun...

kolay atlatılmayacak kolay unutulmayacak bu yasadıklarım biliyorum.. zaman belki alıp götürecek içimdekileri belki de iyice kazıyacak içime bilmiyorum.. yaşayıp görücem ama istediğim tek şey içimdeki acının dinmesi :((

dınıcek canım bıraz zamn gerek
sana sımdı cok zor gelıyo ama
gecmıcek belkı hep ıcınde buyucek ama bugunku gıbı acın kalmıcak gunden gune ıyılesıceksın

ihanet en son nokta oluyor maalesef bende 4 sene mücadele edenlerdenim herşeyine katlandım fedakarlık derseniz üst safada en sonunda ihanetini görünce bitti.şimdi yüreğim bir enkaz.seni çok iyi anlıyorum gözyaşı da rahatlatmıyor insanın içini yanıp kül oluyor bu yürek.ALLAH yardımcın olsun..

canım ne denebilirki üzüldüm..biliyorum senin için çok zor bir dururm..ama yalnız kalmamaya çalış..ve beni hak etmemiş diye düşün..bak sana ihanet etmiş...elbette boyle ihanet edenleride allaha havele edin... inan onu çok sevdiysen o senin kıymetini bilemediyse kendi degerinde birini bulsun üzülme canım.allah yardımcın olsun..

ihanet en son nokta oluyor maalesef bende 4 sene mücadele edenlerdenim herşeyine katlandım fedakarlık derseniz üst safada en sonunda ihanetini görünce bitti.şimdi yüreğim bir enkaz.seni çok iyi anlıyorum gözyaşı da rahatlatmıyor insanın içini yanıp kül oluyor bu yürek.ALLAH yardımcın olsun..

saol canım.. gerçekten bu kadar acı olacağını hiç tahmin etmemiştim.. her sabah uyanırken acaba geçti mi diye yüreğimin sesini dinliyorum ama her yeni gunde daha da büyüyor bu acı.. yaşadığım acı sevdiğim için mi nefret ettiğim için mi onu bile bilemiyorum.. :çok üzgünüm:

Canım Gerçekten Çok Üzüldüm..:1no2:
Ama Sende Çok İyi Biliyorsun ki Herşeyin İlacı Zaman.:teselli:.
Bu Yaşadağın Üzücü Olayları,Hayal Kırıklarını Unutmayacaksın..Ama Şuanki Kadar
Acı Vermeyecekk Bundan Emin Olabilirsinn..:1closedeyes:
Sadece Buruk Bi Tebessüm Olacak yüzünde..
Çabuk Atlatman Dileğiyle Kendine İyi Bakk:1hug:

Canım Gerçekten Çok Üzüldüm..:1no2:
Ama Sende Çok İyi Biliyorsun ki Herşeyin İlacı Zaman.:teselli:.
Bu Yaşadağın Üzücü Olayları,Hayal Kırıklarını Unutmayacaksın..Ama Şuanki Kadar
Acı Vermeyecekk Bundan Emin Olabilirsinn..:1closedeyes:
Sadece Buruk Bi Tebessüm Olacak yüzünde..
Çabuk Atlatman Dileğiyle Kendine İyi Bakk:1hug:

canım benim çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.. yalnız bıramadınız beni.. biliyorum zaman herşeyin ilacı geçicek ama delip de geçio. RABBİM kimseyi sevdiğinden ötürü üzmesin hiç.. RABBİM hepinizi hep iyilerle karşılaştırsın :Saruboceq: senağlama

Back
X