Biten kocaman bir aşk ve ardındaki kırıntıları :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah bebeğim ya inan çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyo hepmi aynı olurlar hep neden aldatan onlar olur deymez senin bir damla göz yaşına dayanmaya çalış sabret bişeyleri zamana bırak biliyorum şuanda yüreğinde kapon fırtınalar tarifsiz ama elden bişey gelmiyo şimdi taze oldu için zorlancaksın ama bi süre sonra inan onsuzla alışçaksın belki ilerleyen zamanda dönüp geçmişe gülceksin bende çok tarifsiz acılar yaşadım oysaki yüreğim ozamanlar küçüçüktü ama atlattım şimdi yüzünü bile görmek istemiyom aldatmış seni ya aldatmış deymez aynı şeyi sen yapsan yüzüne bile bakmaz sana neler derdi dua et herşeyde bi hayır vardır düşünsene belki evlencektiniz kucagında çoçukla seni aldatcaktı yani şimdi yapan ozamanda yapardı nolcaktı sonra daha çaresiz olcaktın şimdi öyle deyilsin sabret allah yardımcın olsun öpüyorum seniŞeniz herşey zamanla yoluna gircek fıstık biz yanındayıza.s.

ay yanlış yazmışım canım senin bir damla gözyaşına kurban olsun yazcaktım yazmamışım pardon

canım ruh halim hala aynı hal idrak etmeye çalışıyorum daha doğrusu kabul etmeye calışıyorum.. ama artık geçiceğini biliyorum.. sadece zamanın geçmesini bekliyorum acının geçmesi için :((

zaaman gecince o kadar teşekkür ediceksinki ona iyki diceksin iyiki böle yapmışta hayatımı daha fazla karartmadan belli etmiş kendini ........ gün niye aydınlanıyorki benim içim kapkara diyordum bir zamanlar o kadar mutluyum ki artık en azından biliyorumki düzgün bir adamla beraberim ... acını yaşa ama sonu ii olacak bunu bil:içelim:

geçiceği gunu bende iple cekiyorm ;) bitsin gitsin huzur gelsin hyatıma istiyorum

merhaba arkadaşım.benimde şuan ruh halim berbat.acaba aldatılıyormuyum adlı başlığa yazdım yaşadıklarımı.2 yıllık bir beraberliğim bitti.ama senin kanıtın varmış.yani gören birileri var bende o yok ama şüphelerim var.aklımdan çıkaramıyorum.senin erkek arkadaşında o kızın arkadaşı olduğunu söylemiş sana.eğer benim yazımı okursan benimkide öyle söyledi.hayır anlamadığım bir erkek neden arkadaşıyla bu kadar yakınlaşırki?çok sinir oluyorum ya.üfffffffff nedir bu erkeklerden çektiğimiz.valla verdiğim değerin yarısını alamamışımdır bu güne kadar kendisinden :(

ınsan 5 yıllık ılıskınızı aldatırmır mı belkı cıdden arkadasıdır gercı 5 yıllık sevgılının arkdası senınde arkadsın olur yanı tanımıyorsun dımı sen bu kızı bıde dah ayenı ayrılmıssın belkı konusursunuz sana derdını anlatır ve ılıskınıze bır sans daha verırsınız oyle cabuk bıtmemesı gerekıyor o hıc mı cekmıyor ya nasıl rahat nefes alıyor canım bence sen sakın bır kafayla dusun nerede hata yaptın

benimde 3 yıllk ilişkim bitti 1 hafta oluo ama ben hala ümit bekliorum ALLAH TÜM SEVENLERE KOLAYLIK VERSİN

yazıyı ilk görünce acaba diyorum bu üye nişanlı değilmiydi kaç senelik ilişkisi yokmuydu diyordum

sonrasında doğru hatırladığımı anladım

inan seni çooook iyi anlıyorum (çünkü bende nişanlımdan ayrıldım, severek nişanlanmış değildik bile ve biz ve bir hiç için ayrıldık)

herşeyin ne kadar zoruna gittiğini gözyaşlarını bile tutmayışını, ismi, hatırası herşeyi aklına geldikçe yüreğinin burkulmasını, ben ne yapmıştımki böyle acıyı hak ettim gibi düşünceleri. İnan hepsini anlıyorum.

Ama kesinlikle isyan etme, bu zamanların zor geçicek kolay demiyorum ki birde ihanet acısı var sende ama inan bunlarda geçicek.

Bak benimkinin üstünden 1 buçuk ay geçti yeni yeni közleniyor inanıyorumki biraz daha zaman geçince herşey daha iyi olacak. Ama şükret bence ya evlenince aldatsaydı napardın. Tamam bunca senene yazık ama Allahın sevgili kuluymuşsun evlenmeden bu yüzünü gösterdi.

Beddua da etme sakın sen Allaha havale et o ne gerekiyorsa yapsın. İnsanın hevesinin kursağına dizilmesi, yarı yolda böyle koyulup gidilmesi kolay değil ama bunlarada alışacaksın :teselli:

Allah yar ve yardımcın olsun, bu günlerini bir gün inş gülümseyerek hatırlarsın

yazık diyorum ve yazıklar olsun diyorum ona.. bunları da yaşattı ya bana hiç bir hakkımı helal etmiyorum ona.. :oklava: kötükedihüso biliyorum geç de olsa bu yasadıklarım geçicek yaramım izi geçmiyecek ama kabuk bağlayacak biliyorum ama zaman geçmiyor işte. zaman kötü işliyor bende acımı alacağına acıma acı katıyor :a015: senağlama

Merak ettim o günden beri hiç aradimi seni sana inandirmaya ispatlamaya çaliştimi

yazık diyorum ve yazıklar olsun diyorum ona.. bunları da yaşattı ya bana hiç bir hakkımı helal etmiyorum ona.. :oklava: kötükedihüso biliyorum geç de olsa bu yasadıklarım geçicek yaramım izi geçmiyecek ama kabuk bağlayacak biliyorum ama zaman geçmiyor işte. zaman kötü işliyor bende acımı alacağına acıma acı katıyor :a015: senağlama

canım ınan gecıcek bugunku gıbı olmucak ama yavas yavs
yaran kabuk baglıcak elbet ama yıne kabukları dokulurken yanıcak acıcak kasıcaksın yıne yara olucak senağlama ama allah yardım edıcek ve bıtıcek allah buyuk

Merak ettim o günden beri hiç aradimi seni sana inandirmaya ispatlamaya çaliştimi

hayır o aramadı canım annesi aradı. ağladı falan niye böyle apıyorsunuz dedi sizin alıp veremediğiniz ne dedi.. benim bi alıp veremediğim yoktu dedim herşeyi mahveden oğlunuz oldu dedm bu zamana kdar herşeye sustum ama buraya kadarmış dedim.. ben evli değilim ki uğraşayım bişeyleri kurtarmak için dedim nişanlıyım dedim ve geri dönülmez bir yolda değilim dedim.. beni nişanlıylen aldatan evlenince eve gelmez dedim oğlunda yanında ve su anda dediklerimi duyuyor dedim bundan sonra allahın selameti üstünde olsun dedim.. bana bunlrı yaşattın ya hakkımı helal etmiyorum sana dedim.. annesi işte ayrılamazsınız dedi o da çok üzülüyor dedi bu kadarinat etm kızım yapmış bi hata dedi.. öyle konustuk işte canım başkada bir olay olmadı senağlama

hayır o aramadı canım annesi aradı. ağladı falan niye böyle apıyorsunuz dedi sizin alıp veremediğiniz ne dedi.. benim bi alıp veremediğim yoktu dedim herşeyi mahveden oğlunuz oldu dedm bu zamana kdar herşeye sustum ama buraya kadarmış dedim.. ben evli değilim ki uğraşayım bişeyleri kurtarmak için dedim nişanlıyım dedim ve geri dönülmez bir yolda değilim dedim.. beni nişanlıylen aldatan evlenince eve gelmez dedim oğlunda yanında ve su anda dediklerimi duyuyor dedim bundan sonra allahın selameti üstünde olsun dedim.. bana bunlrı yaşattın ya hakkımı helal etmiyorum sana dedim.. annesi işte ayrılamazsınız dedi o da çok üzülüyor dedi bu kadarinat etm kızım yapmış bi hata dedi.. öyle konustuk işte canım başkada bir olay olmadı senağlama

cok guzel konussmusun canım affetmıceksın kararın bumu
aılen nasıl karsıladı

Ben affettim,ama bedenim acımadı bana.bengü iyilik yaptın merhamet ettin mükafatını sana vereceğim demedi taşıdığım bu beden.hergün eksildi bitti.yedi bitirdiği yediğim içtiğim herşeyi.kendimi anlatacak cümleyi kurarken eskiden anlayışlı,sakin,dürüst,ağır diye ifade ederdim.o olaydan sonra en baş kelimem şüpheci oldu.seven kaybetmeyi göze alamaz.şekeri olan babaya tatlı,tansiyonu olan anaya tuz vermeyiz değilmi....acını bastırma içine ağla dağıt konuş kendi kendine.ona ait söylemediğin herşeyi o duyuyormuş gibi hisset ve onu unutmakla cezalandır.hakkında hayırlısı olsun canım

bengucm hiç üzme kendini değmez çünkü 5 yıl ya dilekolay. huzur snde mutluluk şefkat hepsi senin içinde yeterki bunu gör we çıkar ortaya arkanada hiç dönüp bakma hayat senin dilediğin gbi yaşa..

:1shok::1shok::1shok::1shok:SİZ NİŞANLIMIYDINIZ BİDE NİŞANLIYKEN YAAA Bİ YANLIŞLIK VARDR VALLA İNANASIM GELMİO nasıl olur yaaa peki öbür kızın nişanlı oldugundan haberi yokmuyduuu ahh o KIZ ŞİMDİ ELİMDE OLUCAK VAR YAAAA SAÇINI BAŞINI HER YERİNİ YOLARIM YEMİN EDİORUM ÇOK SİNİRLENDİM ŞİMDİ BENCE GİT SEN O KIZI BUL Bİ GÜZEL EVİRE ÇEVİRE KENDİNE BENZET SONRAAAAAA O 5.5 YILLK NİŞANLININ GİT SURATINA TÜKÜR GEL AFEDERSİNİZ YAA VALLA SİNİRLERİM ÇOK BOZULDU HAYAT HEP ZEVKLERE DÖNÜŞMÜŞ YAA BİZ BULAMIYCAKMIYIZ ADAM GİBİ ADAM YA KIZLARBU KIZLARIN SONU NEREYE GİDİO EVLİ ERKEKLERLE BİLE BİRLİKTE OLUOLAR UTANMIOLARMI YAA GÜNAHTIR MİLLETİN ALLAH KORKUSUDAMI KALMADI ALLAHIM YALVARIORUM SANA BİZLERE AKIL FİKİR VER YARABBİM :Saruboceq::Saruboceq: SENDE HİÇÇÇÇÇÇ ÜZÜLME ÇOK İİ OLDU DE BOŞVER BAK ALLAHIN NEKADAR SEVGİLİ KULUYMUŞSUN SENİN GÖZÜNÜ 5.5 YIL SONRA AÇTI ALLAHIM SANA VE BANA KOLAYLIK VERSİN SENİ ÖYLE İYİ ANLIORUM Kİİİİ HEP DUA EDİORUM SABIR VERSİN RABBİM DUALARIM SENİNLE:Saruboceq::teselli::teselli::teselli:

bengucan canım nasılsın inan çok üzülüyom ya bıktık bu erkeklerden nebiçim insanlarya ne karaktersizlerya insan 5.5 senesini verdi bi insanı nası aldatır ya bunlar varya uzun süre çıktınmı sıkılıyolar kanlarına işlemiş adilik allah varya nası biliyosa öyle yapsın allaha havale et sen canım unutmaya çalış degmez karakteri 5 para etmeyen biri için deymez o varya çok pişman olucak kimsenin ahı kimsede kalmaz üzülme sen gerçek yüzünü örendin için sevin biliyom zor ama zamanla alışçaksın unutman baya zaman alır sabret dua et üzme kendini fazlafıstık :1hug::1hug:

Back
X