Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızla ilşkisimi varmış baskasıyla ? ciddi birşeymii aldattıgını nasıl öğrendin belki yoktur bunlara açıklık getirmen mümkünmü canımm
:1shok::1shok::1shok::1shok:SİZ NİŞANLIMIYDINIZ BİDE NİŞANLIYKEN YAAA Bİ YANLIŞLIK VARDR VALLA İNANASIM GELMİO nasıl olur yaaa peki öbür kızın nişanlı oldugundan haberi yokmuyduuu ahh o KIZ ŞİMDİ ELİMDE OLUCAK VAR YAAAA SAÇINI BAŞINI HER YERİNİ YOLARIM YEMİN EDİORUM ÇOK SİNİRLENDİM ŞİMDİ BENCE GİT SEN O KIZI BUL Bİ GÜZEL EVİRE ÇEVİRE KENDİNE BENZET SONRAAAAAA O 5.5 YILLK NİŞANLININ GİT SURATINA TÜKÜR GEL AFEDERSİNİZ YAA VALLA SİNİRLERİM ÇOK BOZULDU HAYAT HEP ZEVKLERE DÖNÜŞMÜŞ YAA BİZ BULAMIYCAKMIYIZ ADAM GİBİ ADAM YA KIZLARBU KIZLARIN SONU NEREYE GİDİO EVLİ ERKEKLERLE BİLE BİRLİKTE OLUOLAR UTANMIOLARMI YAA GÜNAHTIR MİLLETİN ALLAH KORKUSUDAMI KALMADI ALLAHIM YALVARIORUM SANA BİZLERE AKIL FİKİR VER YARABBİM :Saruboceq::Saruboceq: SENDE HİÇÇÇÇÇÇ ÜZÜLME ÇOK İİ OLDU DE BOŞVER BAK ALLAHIN NEKADAR SEVGİLİ KULUYMUŞSUN SENİN GÖZÜNÜ 5.5 YIL SONRA AÇTI ALLAHIM SANA VE BANA KOLAYLIK VERSİN SENİ ÖYLE İYİ ANLIORUM Kİİİİ HEP DUA EDİORUM SABIR VERSİN RABBİM DUALARIM SENİNLE:teselli:
başkasıyla birlikteymiş canım başkası varmış hayatında benim çok çok yakın bir arkadaşım görmüş samimi bir şekilde.. yanılma payı sıfır yani..
seninle nişanlı hemde.. tühhh.. olacak şeymii.. kesinlikle nasılsa nişanlısınız evlenmeden önce kendini eğlendirmek istedi birz eglenir bırakırım diye düşünmüştür.. arkadaşları varsa onların aklına uymuştur..
iyi düşün canım aldatılmak kolay değil tabiki.. inşallah hakkınızda hayırlısı olur...
nasıl olsa bengünün haberi olmaz dimi?? yüce rabbim onun oyununu öyle bir bozdu ki BETER olsunklava: hakkımızda bundan sonra hayırlı bişi kalmadı bizim ÖKÜZE HOO GİDENE GO! demişler.. artık tek duam elime düşsün kapımda sürünsün ki yakındır o günler o zaman korksun benden döktüğüm her gözyaşının hastenede geçirdiğim her dakikanın hesaını vericek bana YÜCE RABBİMDEN sadece bunu isitorum
Aldatılmanın terkedilmenin ne kadar kötü ve ne kadar onur kırıcı olduğunu çok iyi biliyorum baştan itibaren tüm yazdıklarını okudum bebeğim çok üzüldüm sen benim zor günümde yanımdaydın ben de senin yanındayım her zaman senin için çok dua edeceğim
Ama çok zor geçmiyor ben intikamımı aldım ona rağmen bir türlü dinmiyor acım hala aklıma geldikçe ağlama krizlerine giriyorum
Keşke hayat bu kadar acımasız olmasa keşke kimseyi üzmesek keşke kimse bize zarar vermese ama malesef işte hayat böyle
Acını yaşa güzelim ben ilk başta ağlayamadım bile şoktan bu yüzden hep hasta oldum sen ağla kız bağır içinde acıyı dışına vur geçecek canım bu günle geçecek ben inanıyorum sende inan
Aldatılmanın terkedilmenin ne kadar kötü ve ne kadar onur kırıcı olduğunu çok iyi biliyorum baştan itibaren tüm yazdıklarını okudum bebeğim çok üzüldüm sen benim zor günümde yanımdaydın ben de senin yanındayım her zaman senin için çok dua edeceğim
Ama çok zor geçmiyor ben intikamımı aldım ona rağmen bir türlü dinmiyor acım hala aklıma geldikçe ağlama krizlerine giriyorum
Keşke hayat bu kadar acımasız olmasa keşke kimseyi üzmesek keşke kimse bize zarar vermese ama malesef işte hayat böyle
Acını yaşa güzelim ben ilk başta ağlayamadım bile şoktan bu yüzden hep hasta oldum sen ağla kız bağır içinde acıyı dışına vur geçecek canım bu günle geçecek ben inanıyorum sende inan
canımm beniimmm çok teşkkür ederimm.. zor zamanlar geçiriyorum ve bu zamanlar geçmek bilmiyor bir türlü.. şimdi düşünüyorum da 5.5 yıl ve üstüne böyle bir kazık ççooookkk şey aldı götürdü benden.. senağlama içimin iyice soğumasını bekliyorum ve bol bol dua ediyorum RABBİME kapımda kul köle olsun diye çünkü bana yaşattklarının acısını alamadan rahat edemicem hiç bi zaman.. sen üstüne üstlük almana rağmen dinmedi acım diyorsun.. offf offff
Bana kendine iyi bak deyişi hala kulaklarımda
Yolun ortasın tek başıma öylece kala kalmıştım "Ben gelmiyorum kusura bakma" Düşünsene gelemiyorum bile değil gelmiyorum.
Bu acıyı bana hiç bir şey unutturamaz.
Sadece bu acıyı yaşamış olmak bile benim seni yalnız bırakmama engel güzelim bu günler geçecek beraber atlatacağız bu günleri.
Ama onlar hiç bir zaman atlatamayacak. Allah'tan tek dileğim bu ramazan günü yaptığımız belki çok yanlış ama iyi temennilerde bulunmak için fazla yaralıyız.
Kendine bir süre ver ben bu kadar zaman üzüleceğim buna de
O süre dolduğunda uyan ve unut.Bunu başaracağına inanıyorum ve o süre dolana kadar yanındayım sana söz veriyorum:1hug:
benguu arkadaşım moralinin düzelmesine çok sevindim.
Biraz olsun iyi olmana sevindim : ))
saol canım.. gerçekten bu kadar acı olacağını hiç tahmin etmemiştim.. her sabah uyanırken acaba geçti mi diye yüreğimin sesini dinliyorum ama her yeni gunde daha da büyüyor bu acı.. yaşadığım acı sevdiğim için mi nefret ettiğim için mi onu bile bilemiyorum.. :çok üzgünüm: