- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
bilirim bu stresleri... dozajı bu akdar olmasa da annem de çok hırpalardı beni dersler konusunda.. sen kazan bir üniversiteyi bak gör o zaman takmayacaksın kimseyi. Üniversiteyi önce kendin için kazan boşver onu bunu sonu. Mesleğini eline alıp para kazanmaya başlayınca bir iki hediye aldığında annene babana diyorlar o zaman senle hep gurur duyduk bizi hiç üzmedin diyorlar:) aynen böyle olacak sen üniversiteyi kazanmaya bak hepsi geçecek.
babam emekli suan esnaf. annem ev hanımıYanlış anlamazsan, ailenin mesleği nedir?
Acaba çok mu iyi düzeydeler ondan mı boğuyorlar bu kadar diye düşündüm
Ya da tam aksi :26:
Canim Allah yardimcin olsun.
Senin yerinde olsam çalışır cok guzel biyeri kazanir hepsini utandiririm.
Okul bitincede ben onlara havami basarim.
Tanımam vesselam .....
belki güzel bi üniversitede mimarlk okurum kimbilir. hayırlısı olsun ..Sanırım Tıp için tekrar hazırlanıyordun. ama olmazsa tıptan başka güzel bölümlerde var. Ftr , geçerli olan mühendislikler.. Senin kendini mutlu hissedeceğin ve sıkıntı çekmeyeceğin bölüm olması yeterli. Kazandıktan sonra oda elbet durulur. Sen sınava odaklanmaya çalış canım
hayatım tıp mı isityosun tıp çokta güzel bir meslek değil bence ailen neden bu kadar kasıyoki seni normal bir yeri bitiripte mutlu olur insan neden aileler için tek şey ders bilmiyorum sorunlu bireyler yetişiyor resmen
belki güzel bi üniversitede mimarlk okurum kimbilir. hayırlısı olsun ..
evet ben çok sorunlu bir bireyim mesela
tecavüzcü manyak sapık katil hırsızlar böyle yetişiyo işte :18:
kendine sorunlu bir birey demen bile sorunlu olmadığı gösterir tatlım merak etme sen onlardan değilsin onlar kabul etmez bi an önce okul kazan git şehir dışına böle ailleleri olanlar şükrediyo gittiklerine kazan git şehir dışına kazırsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?