• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitiğim

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
geçen yıl eşek gibi çalıştım. olmadı sınavda
annemden duymadıgım hakaretler duydum. yediğim lokmalar sayıldı döküldü önüme
sokaklara düşmüşüm gibi muamele ettiler.
utandırmışım annemi. kimsenin yüzüne bakamaz olmuş

çalışlıyorum. dersanede sınıf 1.siym. bigün taktir etmedi
tek yaptıgı çalışmazsam ne olacagı
yeter artıkü

sınava 2 hafta kaldı az yzüme gül motive et degil mi
yok

bu evde dersim iyiyse bende iyyim güzelim. yoksa yok

her an hakarete hazır

kendimi sevdrmeye calısmaktan bıktım usandım

napim öleyim mi
ölsem daha mı mutlu olacak

tek sıkıntım ders olur benim. baska bişeyim olamaz hakkım yok

yetr artık bıktım bittim

annem öyle bi kadın . ne meslegi secersem seceyim ölene kadar burnuma vuracak. ben sana dedim. ben dedim. bi halt olmaz senden

lisedede öyleydi. ablamla kavga ederdm beni savunmazdı bile ne hakaretler.tabi kızı banka müdürü ben mal gibi l,isede okuyan kızı
derslerim berbatmış. taktirler onur belgeleri havada uçuştu görmediler.

ben neler yaşadım görmediler..

görün artk beni. şu kızını gör

abim bigün olsun aramaz neyin var nasılsn diye.
annem aratır ders calıs der görevi biter.

görmesnler bundan sonra beni. hayatımı mahvettiler zaten. kendine güvensiz, zeki başarılı ama sınavda korkudan yapamayan, biri bişey dediğnde cevap veremeyen mal gibi biri oldum.

görmeyin bundan sonra beni olur mu. kimse görmesn

Kendileri ne olmuş bu hayatta peki.

Sony Xperia Sp

bilirim bu stresleri... dozajı bu akdar olmasa da annem de çok hırpalardı beni dersler konusunda.. sen kazan bir üniversiteyi bak gör o zaman takmayacaksın kimseyi. Üniversiteyi önce kendin için kazan boşver onu bunu sonu. Mesleğini eline alıp para kazanmaya başlayınca bir iki hediye aldığında annene babana diyorlar o zaman senle hep gurur duyduk bizi hiç üzmedin diyorlar:) aynen böyle olacak sen üniversiteyi kazanmaya bak hepsi geçecek.

Yanlış anlamazsan, ailenin mesleği nedir?
Acaba çok mu iyi düzeydeler ondan mı boğuyorlar bu kadar diye düşündüm
Ya da tam aksi :26:

Canim Allah yardimcin olsun.
Senin yerinde olsam çalışır cok guzel biyeri kazanir hepsini utandiririm.
Okul bitincede ben onlara havami basarim.
Tanımam vesselam .....

bilirim bu stresleri... dozajı bu akdar olmasa da annem de çok hırpalardı beni dersler konusunda.. sen kazan bir üniversiteyi bak gör o zaman takmayacaksın kimseyi. Üniversiteyi önce kendin için kazan boşver onu bunu sonu. Mesleğini eline alıp para kazanmaya başlayınca bir iki hediye aldığında annene babana diyorlar o zaman senle hep gurur duyduk bizi hiç üzmedin diyorlar:) aynen böyle olacak sen üniversiteyi kazanmaya bak hepsi geçecek.

umarm..
Yanlış anlamazsan, ailenin mesleği nedir?
Acaba çok mu iyi düzeydeler ondan mı boğuyorlar bu kadar diye düşündüm
Ya da tam aksi :26:
babam emekli suan esnaf. annem ev hanımı
canm babacm bişey demiyoki bana kıyamıyo ben biliyorum kızımı deyip uruyor hep o annem.
abim uzman doktor ablam da banka muduru. Onlardan grdükçe sende iyi yerlere gel diyo
ben istemezmiyim
ama olmazsa da napayım yani kafamımı koparim

Canim Allah yardimcin olsun.
Senin yerinde olsam çalışır cok guzel biyeri kazanir hepsini utandiririm.
Okul bitincede ben onlara havami basarim.
Tanımam vesselam .....

insallah..

Sanırım Tıp için tekrar hazırlanıyordun. ama olmazsa tıptan başka güzel bölümlerde var. Ftr , geçerli olan mühendislikler.. Senin kendini mutlu hissedeceğin ve sıkıntı çekmeyeceğin bölüm olması yeterli. Kazandıktan sonra oda elbet durulur. Sen sınava odaklanmaya çalış canım :34:

ailen, abin ve ablanın geldiği mevkiiden dolayı senin için beklentilerini büyütmüş..eğer sen içinde bulunduğun durumdan rahatsızlık duyduğunu annene anlatmışsan ve seni anlammamışsa okul rehber öğretmeninle konuşup annenle iletişime geçmesini isteyebilirsin..

hayatım tıp mı isityosun tıp çokta güzel bir meslek değil bence ailen neden bu kadar kasıyoki seni normal bir yeri bitiripte mutlu olur insan neden aileler için tek şey ders bilmiyorum sorunlu bireyler yetişiyor resmen

benim babam annemde boyle..
yok o kadar para verip koleje gonderiyoruz notlara bak filan...hic gecmedigim dersim yok coguda 70 felan oyle kotu degilim.ne cocuklar var yani.bu sene dahada verim bekliyolarmis benden.bakalim hayirlisi.... babam her gun nutuk cekiyo artik cook bunaldim

Takılma olumsuz motive tekniğini uyguluyor. Aynı yollardan geçtik çoğumuz. Annem babamda o şekilde yapardı umutsuz vakaydım onlara göre. Ne zaman ki üniversite kazandım sonra mesleğe atıldım annem ben senden hiç beklemiyordum dedi. Benden umutsuzlardı yani ama çok takılmadım onların olumsuz sözlerine vs çünkü kendimi için çalıştım bir yönden haklılar universiteden sonra istedigin mesleğe geçebilirsin ve para kazanabilirsin ihtiyaçlarını karşılayabilirsin düşünsene evde oturdugunu hiçbirşey yapmadığını bırak anneni babanı filan kendin rahatsız olursun o yüzden onlara çok takılma övgü takdir vs bekleme sen mesleğini eline alınca zaten hepsi gerçekleşir.

Kendi ailem çok rahattır sağolsunlar ama en yakın arkadaşımdan biliyorum bu durumu, çok üzüldüm canım. Eğer konuşmak, rahatlamak istersen hep buradayız. Bence aşman gereken konu, sınav korkusu. Eğer sınavda korkudan soruları çözemiyorsan, ailenin bu deliliğine bir sene daha katlanmak zorunda kalacaksın çünkü.

Sanırım Tıp için tekrar hazırlanıyordun. ama olmazsa tıptan başka güzel bölümlerde var. Ftr , geçerli olan mühendislikler.. Senin kendini mutlu hissedeceğin ve sıkıntı çekmeyeceğin bölüm olması yeterli. Kazandıktan sonra oda elbet durulur. Sen sınava odaklanmaya çalış canım :34:
belki güzel bi üniversitede mimarlk okurum kimbilir. hayırlısı olsun ..

hayatım tıp mı isityosun tıp çokta güzel bir meslek değil bence ailen neden bu kadar kasıyoki seni normal bir yeri bitiripte mutlu olur insan neden aileler için tek şey ders bilmiyorum sorunlu bireyler yetişiyor resmen

evet ben çok sorunlu bir bireyim mesela :51:
tecavüzcü manyak sapık katil hırsızlar böyle yetişiyo işte :18:

belki güzel bi üniversitede mimarlk okurum kimbilir. hayırlısı olsun ..

evet ben çok sorunlu bir bireyim mesela :51:
tecavüzcü manyak sapık katil hırsızlar böyle yetişiyo işte :18:

kendine sorunlu bir birey demen bile sorunlu olmadığı gösterir tatlım merak etme sen onlardan değilsin onlar kabul etmez bi an önce okul kazan git şehir dışına böle ailleleri olanlar şükrediyo gittiklerine kazan git şehir dışına kazırsın sen

kendine sorunlu bir birey demen bile sorunlu olmadığı gösterir tatlım merak etme sen onlardan değilsin onlar kabul etmez bi an önce okul kazan git şehir dışına böle ailleleri olanlar şükrediyo gittiklerine kazan git şehir dışına kazırsın sen

inşallah teşekkürler :16:

Back
X