- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi geceninkralicesi
eski konularınıza baktım. ne siz ne de hayatınızdaki erkek bi ilişki yaşayacak sorumluluk sahibi insanlar değilsiniz. ayrılmanız iyi olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu konu ile ilgili psikologa gidin.Cunku bir ınsanı bunaltmak gercekten kotu birşey.Asamamıssınız demek ki cozulmesi gereken bir konuymus zamanında.Fakat daha sözlüsünüz,kaç yasındasınız veya sözlunuz kac yasında bılmıyorum ama bu sorunu asmazsanız asmak için efor sarfetmezseniz,destek almazsanız bunaltırsanız dönmez.6 7 kere açmayınca üst üste aradım elektrik dairesindeymiş meşgule de atmıştı hep aynı hatayı yapıyorum kendi hatamın da farkındayım ama artık çok oldu.... bıktı
6-7 kere aramak nedir ya? Ben eşimi bir kere ararım onda da 2-3 kere çaldırır kapatırım. İşi vardır, araba kullanıyordur vs.6 7 kere açmayınca üst üste aradım elektrik dairesindeymiş meşgule de atmıştı hep aynı hatayı yapıyorum kendi hatamın da farkındayım ama artık çok oldu.... bıktı
Benim anladığım aynı şeyi daha önce de yapmış. Daha önce de sorun olmuş ama aynı hatayı tekrarlamaya devam etmiş.Sadece 6-7 kez arayıp bunaltmakla ilişki bitmez. Altında başka sebepler var belli.
Bir erkek kolayca sırtını dönüyorsa irdelemek lazımki sebebini bulasın. Yoksa söylediğin şey bahane.
Ama çok kıskancım sadece benim etrafımda olsun istiyorum başkalarıyla muhabbet dahi etmesin sürekli beni arasın hep benimle ilgilensin kafasındaysan bunalmış olabilir. Eğer öyleyse haklı.
Sevgi her şeye yetmez adam sinirlenip telefonu kapatıyor başkasından arıyorsunuz böyle olursanız dönmezMerhabalar 3 yıllık sevgilim sözlüm bunalttığım in benden ayrıldı tek aşamadığımız konu buydu. Önceki aramalarda da benzeri cümleler kullanmıştı bu seferde inşallah Allah seni bana görmeyi nasip etmesin falan dedi öncedende birkaç defa böyle olmuştu. Moralim çok bozuk ağlıyorum...
Lütfen beni kırmadan cevaplar mısınız bu arada ben barışmak istiyorum ortada bir sebep yok 1 ay da olsa 3 ay da olsa aramazsam geri döner mi ? Anılarımız var bu kadar kolay bitmemeli... benim ilk sevgilim döneceğimden emin kendisi ama çok sinirli kapattı telefonu başkasından aradım o kişiye de kızdı arattırmayın falan diye. Sonuç olarak seven döner mi ?