Bitirdi

Ama size kaç defa söyledik ayrılın diye, siz ısrarla istemediniz. Ben sizin adınıza sevindim ne yalan söyleyim.. Sakın yine ağlayıp yalvarıp barışayım demeyin..

Ard arda aranmayı ben de sevmiyorum telefonu bıçaklayasım geliyor. Bence birini aradığımızda 3-4 kere çaldırıp sonra kapatmalıyız. İşi varsa bitirdiği zaman döner.

Akşam geç saat olmuştur mesela ne zamandır ulaşamıyorsunuzdur panik olup ararsınız sürekli. Acaba gelinlik giydirip tecavüz edip gözlerini kaşıkla oyup çalılara mı attılar diye senaryolar dönüyor benim kafamda. Ama meşgule attığı an “heh tamam sonra arayacak demek ki iyi durumda” diye düşünmek lazım.

Bir anlık sinirle böyle konuşup bitirmiş olabilir. Biraz zaman verin size ulaşmaya çalışırsa demek ki bir anlık sinirle yanlış yaptığını fark etti. Ama geri dönmezse belki bu olay çok fazla yaşanmıştır ve başka biriken olaylar da vardır artık barışmak istemiyordur.

Adam bunaldığı için ayrılmış o yüzden mümkün olduğunca uzak durun bence.

Sizin zaafınızı bilip sizi garanti olarak görüyor o yüzden kolay kolay vazgeçebiliyor. Hiçbir şey yapmayın. Eğer barışmak istiyorsanız bırakın o yazsın o arasın. Ben barışmanız taraftarı değilim belli ki sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor

Valla süper yorum...keske boyle yorumları dikkate alsanız

seviyorsa döner.. sevmiyorsa bırak gitsin çünkü sevmeyen adamı tutamazsın birini buldumu zaten senı bırakıcak o yüzden inşallah seviyordur. sizin özür dilemeniz altdan almanız verici tarafın siz oluşu onun burnunu kaf dağına çıkartmış.

Bakın ne guzel anlatmış bu arkadas ta bunlar hep tecrube...yorum yazmaya geldim ama zaten en guzeli yazılmıs...sz artık aramayın

Merhabalar 3 yıllık sevgilim sözlüm bunalttığım in benden ayrıldı tek aşamadığımız konu buydu. Önceki aramalarda da benzeri cümleler kullanmıştı bu seferde inşallah Allah seni bana görmeyi nasip etmesin falan dedi öncedende birkaç defa böyle olmuştu. Moralim çok bozuk ağlıyorum...
Lütfen beni kırmadan cevaplar mısınız bu arada ben barışmak istiyorum ortada bir sebep yok 1 ay da olsa 3 ay da olsa aramazsam geri döner mi ? Anılarımız var bu kadar kolay bitmemeli... benim ilk sevgilim döneceğimden emin kendisi ama çok sinirli kapattı telefonu başkasından aradım o kişiye de kızdı arattırmayın falan diye. Sonuç olarak seven döner mi ?

seven bunalttın diye ayrılmaz

Onceki konunu okudum gorusmesi için ısrarcı olmussun 2 hftadır gorusmedik diye o yine bunaltıyorsun demiş...orda arkadaalar zaten sana kendini biraz cekmeni soylemiş...bu konunda yine ısrarla aradıgını soyluyorsun...ee burda yazılanları uygulamıyorsun sonra benzer konuyu tekrar acıyorsun....

Bence adam senden ayrılmadı sadece bunalmanın zirve yaptıgı bi anda birikimle beraber oyle dedi...yine soyleniyor ustune dusme diye ama sen bu sefer ayrıldı diye panik sekildesin...eger donmesini istiyorsan ne ara ne de sor....donerse de bunaltma

Birini 1 kez ararsın meşgule atarsa bir daha aramazsın.
6 7 kez aramak nedir?
Biri beni -meşgule aldığım halde- o kadar arasa mesaj dahi atmam.meşgule atmak zaten müsait olmamak demek, elbet dönecektir karşı taraf,çok mu zor beklemek.

Belliki dolmuş çocuk.
Sessiz kalıp umudu kesmek en iyisi.

Merhabalar 3 yıllık sevgilim sözlüm bunalttığım in benden ayrıldı tek aşamadığımız konu buydu. Önceki aramalarda da benzeri cümleler kullanmıştı bu seferde inşallah Allah seni bana görmeyi nasip etmesin falan dedi öncedende birkaç defa böyle olmuştu. Moralim çok bozuk ağlıyorum...
Lütfen beni kırmadan cevaplar mısınız bu arada ben barışmak istiyorum ortada bir sebep yok 1 ay da olsa 3 ay da olsa aramazsam geri döner mi ? Anılarımız var bu kadar kolay bitmemeli... benim ilk sevgilim döneceğimden emin kendisi ama çok sinirli kapattı telefonu başkasından aradım o kişiye de kızdı arattırmayın falan diye. Sonuç olarak seven döner mi ?
Önemli olan dönüp dönmemesi değil. Siz bu adama güvenmiyorsunuz ki üzerine gidiyorsunuz. Ben de çok öfkelenirim mesela meşgule attığımda defalarca aranırsam. İş hayatı vs. herşey çok stresli. Ona moral vermek yerine daha çok üstüne gitmişsiniz. Eğer aramaya devam ederseniz asla dönmeyecek. Seviyorsa özler, bırakın özlesin. Aramazsa sevmiyor demektir. Sevmeyen adam için de üzülmeyin. Hayat kısa, mutlu olmak insanın elinde. Takılıp kalmak yerine, akışına bırakırsanız hayatı daha mutlu olursunuz.

Adamı nasıl bunaltmissan, Allah bir daha seni gormeyi nasip etmesin demiş.!!!!

Bu tarz davranan (ne erkek, ne de kadın) gözüme hiç hoş gözükmüyor.

Neden devamlı arıyorsun, neden bu kadar üstüne düşüyorsun, hayatının ben merkezine sokmussun adamı, kurtulamıyor.

Kendi telin yetmiyor, başkasından aratiyorsun. Kızar tabi, kene gibi yapismissin adamın iliğini kurutuyorsun.

Ben eşimi bile gün içerisinde aramam. Acil birşey olursa belki. Şükür ki o da öyle.

O adam akıllıysa zaten bir daha dönmez sana.

Her zaman bukadar üstüne gidip bunaltıyosanız zamanla sevgisi tahammülü bitmiştir.kimse vazgeçilmez değildir bunu bi anlayın artık

Umarim dönmez

Kurtulmuş.
Neden uzuntusunu paylaşan bir insana bu şekilde yorum yapma gereği duyuyorsunuz ki? Nasihat verirsiniz uyarirsiniz anlarim da siz dört dörtlük musunuz de kurtulmus deme hakkını kendiniz de buluyorsunuz. Ya da evliyseniz eşiniz varsa bir gün esinizin bu şekilde bitti deyip gidebilecegini kinadiginiz duruma düşebileceginizi bilmiyor musunuz. Hayat bu olmaz başıma gelmez dediginiz şeyler başınıza gelir, burda sonra konu acarsiniz eşim beni bıraktı diye empati kurun biraz. Hangi ara düşene bir tekme biz de atalım diyecek kadar kalplerimiz kara oldu, oysa düşenjn elinden tutup kaldıran insanlardik milletçe.

Hayatta en nefret ettiğim şey üst üste aranmak bu yüzden ilişki bitirmişliğim var ve bir daha o kişiye dönmedim. Moralinizi bozmak gibi olmasın ama size dönse bile eskisi gibi olmayacağı kesin. Sizin nerdesin diye attığınız mesajı bile bunaltma olarak algılar.

Bence bu konu ile ilgili psikologa gidin.Cunku bir ınsanı bunaltmak gercekten kotu birşey.Asamamıssınız demek ki cozulmesi gereken bir konuymus zamanında.Fakat daha sözlüsünüz,kaç yasındasınız veya sözlunuz kac yasında bılmıyorum ama bu sorunu asmazsanız asmak için efor sarfetmezseniz,destek almazsanız bunaltırsanız dönmez.
destek alıcam her şeui kabul ediyorum fakat barışmazsa değiştiğimi nasıl ispatlıycam kendi kendine nasıl dönecek 3 ayda geçse döner mi aaa bu kız eskiden hee dk arardı yalvarırırdı demek ki değişmiş der mi

Back
X