7 aylık bir iliskimiz vardı ve dün ben bitirmek zorunda kaldım arkadaşlar oysa ciddi niyetliydik. Başlarda ilgili alakalı olan sevdiğim insan son aylarda ilgisizdi işleri yoğun diye gündüz neredeyse hic konuşamıyor aksamlari da yorgun diye erkenden yatıyordu. Birkac defa sitem ettim dikkat edeceğini söylese de yine devam etti. Son tartışmada ona senin isteğin yok bende bıktım bu isteğimden dedim diye benimle 10 gün hic konuşmadı aramadı. Zaten en büyük sıkıntı kırıldığında sorunu çözemediğimizde susup icine kapanması.Bunu baska bir sorun yaşadığımız da da yapmıştı . Tartışmak yerine susuyor aramıyor merak etmiyordu. Bu sefer 10 gün sonunda susan birisiyle çaba göstermeyen biriyle devam edemeyeceğimi söyleyip bitirdim . Onu Seviyorum ama bu sekilde haftalarca susmasi ilgisizliği bende soru işareti oluşturdu. Evlensek ne olur diye düşünmeye başladım .. Kafası dank eder mi bilmiyorum çaba göremedim arkadaşlar sadece sevmek yetmiyormus . Helallik alarak hayırlısı olsun diyerek telefonda bitirdim .. Sizce kafası dank edecek mi onunda niyeti ciddiydi seviyordu sizce ne yapmalıydım teşekkür ederim hepinize