• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitiriyoruz ... sonunda

_ASENa_toprak_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
44
7
1
25
Selam hanımlar, hayırlı ramazanlar bu arada benim artık evliliğim bitmek üzere. Çok sabır ettim çocuğumu düşündüm beraberinde ama olmuyor ya gerçekten eşim olacak kişi aileme saygısızlık yaptı annemin üzerine yürüdü hiç bireyden haberim yokken aileme bosanacam yazmış. Ben saygıda kusur etmezken onun bu yaptığı kötülüklere artık susmicam. Anneme babama bağırtan kimseyi ben beni de o ana doğurdu o baba baktı ben onların evladıyım tabiki koruyacaklar!! Siddet uygulayan bir insan kendisi polisi sokucam devreye çocuğum da bende kalıcak bu evde benim. Yasim daha 18 ya gençliğimi çürüttü bu kişi. Arkadaşlar boşanma süresi nasıl gever hakim ne karar verir çocuğum bende kala bilirmi ne düşünüyorsunuz?

9 aylık 17 yaş evlendim çok seviyordum! keşke anamı babamı dinleyip de dizimi kırıp evde oturaydım kendi dengimde birini bulurdum ....

Ah be yavrum yaşın daha 18 ne evliliği ne çocuğu?
Ne desem bilmiyorum, hata de geç önüne bak, isabet olmuş zaten bu kararı alman.
Kücüksün daha, böyle hödüklerle ömür mü geçer?
Tehditlerine de yav he de geç hiçbişey yapamaz.
Hakkında hayırlısını diliyorum.

Valla 17 yaşında iken seninle evlendi ise o şahıs hapis bile yatar, çocuk istismarından.. Hem sizinki evlilikte olmaz, ailelerden mi izin alındı nikah için, 18 i mi beklediniz?

Tabi bazı gereksizler kocamız elimizden gidecek diye yasa çıkmasını isteyip, diğer gereksizler teklifi sunmuştu.. İnşallah detaylı bilen bir arkadaş çıkar..

Yok cnm hapis fln biz avrupada yasiyoruz burda gayet normal tabi ince sorgulama var inş yasiyamiyom artk bir yatağa baş koymak istemiyorum
onunla

Olan olmuş geçmişi konuşmak faydasız
Sizin adınıza üzüldüm
Kimse mutsuz olmak boşanmak için evlenmez
Gençlere sizin durumunuz kulakların küpe olmalı
Bu kadar erken evlenmek ve ailenin görüşünü geri plana atmak çok doğru değil
İyi düşünün ve hayırlısını dileyin allahtan

Canım benim allah yardımcın olsun,sakın geri adım atma,daha fazla üzülürsün.çocugunu falan da alamaz merak etme.cok dua et

annene babana icim parcalandi Allah belasini versin o insanin kusura bakmayin ama yasli insanlarin uzerine yurumek nedir ya cokk agrima gider

Okuyunca evlilik yaşı en az 21 olacak şekilde yasa getirilmeli, hatta ekmeğini kazanmayan evlenmemeli diye düşündüm ama maalesef güzel ülkem...Şiddet varsa boşanın, giden bir gençliğiniz yok daha, 18 yaşındasınız. Aileniz çocuğunuza baksın siz de çalışıp ayaklarınızın üstünde durun ki bir daha böyle hatalar yapmayın.

18 yaş daha çok küçük merak etme gençliğin ölmedi.
Çocukluk dönemin yeni 18inde bitti, artık gençlik dönemin şimdi başlıyor ;)
Gençlik yıllarını güzel değerlendir, hiiiiç üzüntü dert kederle geçirme bu en bıcır bıcır çağını :KK36:

Selam hanımlar, hayırlı ramazanlar bu arada benim artık evliliğim bitmek üzere. Çok sabır ettim çocuğumu düşündüm beraberinde ama olmuyor ya gerçekten eşim olacak kişi aileme saygısızlık yaptı annemin üzerine yürüdü hiç bireyden haberim yokken aileme bosanacam yazmış. Ben saygıda kusur etmezken onun bu yaptığı kötülüklere artık susmicam. Anneme babama bağırtan kimseyi ben beni de o ana doğurdu o baba baktı ben onların evladıyım tabiki koruyacaklar!! Siddet uygulayan bir insan kendisi polisi sokucam devreye çocuğum da bende kalıcak bu evde benim. Yasim daha 18 ya gençliğimi çürüttü bu kişi. Arkadaşlar boşanma süresi nasıl gever hakim ne karar verir çocuğum bende kala bilirmi ne düşünüyorsunuz?
Çocuğumu benden alır korkusu ile 6 yılını heba ettim . Ama o kadar hakkımız var ki ... İnanın bazen nasıl ve neden korkmusum diyorum . Hala da alicam kizimi deyince titriyorum . Ama avukat tütün önce ,sonrası geliyor . Allah yardımcıniz olsun çok zor .

Uzun süredir şiddet var daha önceki konuna da bakmıştım. 1.5 aydır neyi bekliyorsun ? Valla Öncelikle anne ve babanızın yanına gidip can sağlığınızı güvence altına alın. Eğer maddi açıdan sıkıntınız yoksa ve çocuğunuz küçük olduğu için size verilir . Mutlaka darp raporunu alın o zaman eşinize şiddetten dolayı verilmez .

Valla 17 yaşında iken seninle evlendi ise o şahıs hapis bile yatar, çocuk istismarından.. Hem sizinki evlilikte olmaz, ailelerden mi izin alındı nikah için, 18 i mi beklediniz?

Tabi bazı gereksizler kocamız elimizden gidecek diye yasa çıkmasını isteyip, diğer gereksizler teklifi sunmuştu.. İnşallah detaylı bilen bir arkadaş çıkar..
17 yaş evlenebilir hatta olağanüstü durumlarda hakim kararı ile 16 yaşında bile evlenilebilir hapis yatma durumu olmaz sahsin

Kızlar en önemlisi de ne biliyormusunuz benim ailem insanlık edipte bunun da ailesini çağırdı konuşmak için. Benim annem oğlum ne konuda seni dinlemeyi asena diye sorduğunda sen hep kızını koru zaten diye bağırdı. Kv de orda susturamadı çocuğunu ben ortada oturuyodum annem karsida bagirarak bi hareket cekti. Ailem artık anladı bunun beni hep dövdüğünü ama aptal kafam ah keşke diyorum erken konuşsaydım ama yuvam için çırpındım!!!! yaş 18 ama kendimi 40 30 gibi hissediyorum!! bide ben ayiptir söylemesi kanser hastasiyim rahim agz kanseri, üzüldükce daha cok agriyo rahmim nabim ben ya yarin hele bi olsun avukata gideceğim sabah erkenden

Back
X