bitirmek istiyorum...

senden utandıklarını düşünüosun.peki utanılcak neyin var insan değilmiisn sen. sen insansan onlar ne
? senin değil o kendini bilmezlerin sorunu.

bende böyle düşünüyorum o yüzden inanın devam etmek istemiyorum çok bunaldım.....

ben ona bu durumu kaç sefer anlattım elimden bişey gelmiyor diyor beni bırakma yeter diyo var mı böle bi zihniet üzül mutlu olma ama benide bırakma

tatlım bence bi erkek şimdiden ailesine seni kabullendiremıyorsa ilerde sana napsalar hep elimden bsy gelmiyo dicek yani anlycgn sevgilinde iş yok..yol ver gtsn sen onun için her türlü fedakarlığı yap nişanlarına gt evlerıne gt o sana bunları yapsın...bırak gtsn senın karsına nıcelerı cıkar.dema edersen üzülen sen olursun ve çok pişmanlıklar yaşarsın.

şimdiden yaşıyorum malesef

bu işi yapacak biri lazım aslında

şimdi dönebilirsin çünkü evli değilsin ama bi evlende gör işin içinden çıkamazsın seni etkilemek istemem belki çok seviyorsundur ama cidden sevgi hc bsy yapmıyor insana ve evliliğine bu tür problemler girerse bi bakmışsın sevgin nefrete dönüşmüşş...istersen ayrılma hemen ama bi süre konuş yola getirmeye çalış ailesiyle knşsun sonra çözün..bunlar evliliğinize de engel olmasın((((((

şimdiden diyorsunuzda,şimdi birşey yok.arada hiçbir şey yok sadece oğullarının kız arkadaşı,ilerisi belirsiz.nişanlı olsaydınız bu yapılanlar sorun olurdu.ama değilsiniz

şimdiden diyorsunuzda,şimdi birşey yok.arada hiçbir şey yok sadece oğullarının kız arkadaşı,ilerisi belirsiz.nişanlı olsaydınız bu yapılanlar sorun olurdu.ama değilsiniz
tmm ama en azından görmezden gelmek ne oluyo evine giriysn sonuçta hoş geldin demememk bi nişan bi anda değiştirecek mi yani herşeyi yada düğün ??

tmm ama en azından görmezden gelmek ne oluyo evine giriysn sonuçta hoş geldin demememk bi nişan bi anda değiştirecek mi yani herşeyi yada düğün ??

demekki rahatsız oluyorlar ama oğullarına da söz geçiremiyorlar.başka nasıl bir açıklaması olabilir.herkes arada resmiyet olmadan kız arkadaşların gelip gitmesini hoş karşılamaz

demekki rahatsız oluyorlar ama oğullarına da söz geçiremiyorlar.başka nasıl bir açıklaması olabilir.herkes arada resmiyet olmadan kız arkadaşların gelip gitmesini hoş karşılamaz

onların aile yapıları öyle değil kızlarınında erkek arkadaşı kaç sefer gitti onlara onla ilgisi yok hatta benim geldiğim ailye bakarak baya bi genişler

ama koskoca insanlar neden çözümsüzlüğü seçiyolar ki çözümü bulacaklarına oğullaı illa ki evlenecek eşined yaparlar aynılarını

kesinlikle aile çok önemli ben bu yüzden nişan arefesinde ilişkimi bitirdim ve şimdi ohhh iyi ki yapmışım diyorum çok mutluyum şükürler olsun, çok zaman geçirdim başkasına alışamam diye de düşünme sakın, karşına iyi biri çıkınca nasıl da alışılıyor şimdi sorunlar bu dereceyse evlenince bunlar artarak devam edecek... olumsuz yaklaşmak istemiyorum ama nerden ele alsan tutarsızlık.. erkek arkadaşın tavır koyabilecek biri olsa belki idare edersin ama o zaman bile belli olmaz evlenince değişiveriyorlar,aileyle senin aranda kalınca asabi olacak sonra sana çatacak ailemle aramı bozdun diye ki bir de seninki hiç dik duramıyor.. arada ezilip duracaksın bırak allah aşkına değmez kimse için..

üzülme canım inş. hayırlısı budur ama şöyle düşün ilerde hergün aglayacagına biraz agla geç.

kötü bir durum üzülme canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…