Merhabalar,
Benim yaşadığımı çoğu kadın yaşamıştır ya da yaşıyordur.Cok uzun süreli olmayan bir ilişkim var itiraf edeyim kendisini sadece çok yakışıklı olduğu için kabul etmistim
Su an onun hiçbir şey olmadığını anlıyorum.Sevgililik süresi boyunca yaptığı daha doğrusu yapmaya çalıştığı tek muhabbet cinsellik.Normalde ben de istekli biriyimdir ama şu an aseksuel olma yolunda ilerliyorum.Erkeklerin bu muhabbet ve isteklerinden gına geldi.Surekli çocuk gibi karşıma alıp konuşmaktan yıldım.Her defasında bak ilişkimiz çok yeni ben ilişkinin başında bir şeyleri hemen tuketme taraftarı değilim ayrıca biz sizin gibi değiliz bu tarz şeyler için yoğun duygulara sahip olmamız lazım, diyorum.Bu sefer sen beni sevmiyorsun, diyor.Yaptigi şey manipülasyon yemiyorum tabii.Artik gerçekten soğudum bitirmek istiyorum aslında kendisi bu zamana kadar neden bitirmedi şaşkınım.Benden bir iş cikmayacagini anladı çünkü.Cok da dikkat çekici biri istese herhangi birini ayarlayabilir.Asil sorum şu ki bu zamana kadar karşıma çıkan tipler hep böyleydi.Cok mutasip biriyle de tanıştım ilk bulusmada el kol şakası yapmıştı.Artik kendimi manastira kapatacağım gerçekten ilişkilerden soğudum.Daha doğum günümü bilmiyor benimle bir şeyler yaşamaya çalışıyor.Sert biriyimdir yani tersim pistir bu konularda yeterince sınır çizdiğimi de düşünüyorum ama yok
Aynı işyerinde çalıştığımız gerizekalı boşandıktan sonra buna nasıl ihtiyaç duymadığımi sordu.Artik çıldırıyorum ya gerçekten ne münasebet ne had? Ertesi gün yüz yüze bakacağız yaptığı şey resmen iş yerinde taciz.
Şimdiki erkek arkadaşım ise her türlü konuyu ve konuşmayı oraya çekiyor insan nasıl sürekli buna hazır olur anlamıyorum.Bir gün dayanamayip insanın agzinda ne varsa o konuda bir eksikliği vardır dedim.Anladi ama salağa yattı.Siz nasıl kendinizi koruyorsunuz?
Benim yaşadığımı çoğu kadın yaşamıştır ya da yaşıyordur.Cok uzun süreli olmayan bir ilişkim var itiraf edeyim kendisini sadece çok yakışıklı olduğu için kabul etmistim

Şimdiki erkek arkadaşım ise her türlü konuyu ve konuşmayı oraya çekiyor insan nasıl sürekli buna hazır olur anlamıyorum.Bir gün dayanamayip insanın agzinda ne varsa o konuda bir eksikliği vardır dedim.Anladi ama salağa yattı.Siz nasıl kendinizi koruyorsunuz?