Bitirmeyi düşünüyorum

Pry13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
822
1.057
33
Merhabalar,
Benim yaşadığımı çoğu kadın yaşamıştır ya da yaşıyordur.Cok uzun süreli olmayan bir ilişkim var itiraf edeyim kendisini sadece çok yakışıklı olduğu için kabul etmistim🤪Su an onun hiçbir şey olmadığını anlıyorum.Sevgililik süresi boyunca yaptığı daha doğrusu yapmaya çalıştığı tek muhabbet cinsellik.Normalde ben de istekli biriyimdir ama şu an aseksuel olma yolunda ilerliyorum.Erkeklerin bu muhabbet ve isteklerinden gına geldi.Surekli çocuk gibi karşıma alıp konuşmaktan yıldım.Her defasında bak ilişkimiz çok yeni ben ilişkinin başında bir şeyleri hemen tuketme taraftarı değilim ayrıca biz sizin gibi değiliz bu tarz şeyler için yoğun duygulara sahip olmamız lazım, diyorum.Bu sefer sen beni sevmiyorsun, diyor.Yaptigi şey manipülasyon yemiyorum tabii.Artik gerçekten soğudum bitirmek istiyorum aslında kendisi bu zamana kadar neden bitirmedi şaşkınım.Benden bir iş cikmayacagini anladı çünkü.Cok da dikkat çekici biri istese herhangi birini ayarlayabilir.Asil sorum şu ki bu zamana kadar karşıma çıkan tipler hep böyleydi.Cok mutasip biriyle de tanıştım ilk bulusmada el kol şakası yapmıştı.Artik kendimi manastira kapatacağım gerçekten ilişkilerden soğudum.Daha doğum günümü bilmiyor benimle bir şeyler yaşamaya çalışıyor.Sert biriyimdir yani tersim pistir bu konularda yeterince sınır çizdiğimi de düşünüyorum ama yok🤷Aynı işyerinde çalıştığımız gerizekalı boşandıktan sonra buna nasıl ihtiyaç duymadığımi sordu.Artik çıldırıyorum ya gerçekten ne münasebet ne had? Ertesi gün yüz yüze bakacağız yaptığı şey resmen iş yerinde taciz.
Şimdiki erkek arkadaşım ise her türlü konuyu ve konuşmayı oraya çekiyor insan nasıl sürekli buna hazır olur anlamıyorum.Bir gün dayanamayip insanın agzinda ne varsa o konuda bir eksikliği vardır dedim.Anladi ama salağa yattı.Siz nasıl kendinizi koruyorsunuz?

Benim yasadigimi cogu kadin yasmistir ya da yasiyordur demissiniz ama ben hic yasamadim. ilk bulusmada kimse el kol sakasi yapmadi bana. sadece yakisikli oldugu icin hic sevgilim olmadi mesela. sevgililik suresince yaptigi tek sey cinsel muhabbet olan bir sevgilim de hic olmadi mesela. Her kadin yasamistir deyince kendimi bir eksik hissetim simdi :)
Iliskilere ayarlama dedigim hic olmadi mesela. Neyin ayari bu nasil bir tabir onu da anlamadim. Ayni is yerinde calistiginiz adam bosandiktan sonranizi hangi cesaretle sorabildi onu hic anlamadim mesela. Allahtan sert biriymissiniz, sinirlariniz varmis, tersiniz pismis. Mazallah ya sert olmasaydiniz dusunmek bile istemiyorum.

Son düzenleme:
Benim yasadigimi cogu kadin yasmistir ya da yasiyordur demissiniz ama ben hic yasamadim. ilk bulusmada kimse el kol sakasi yapmadi bana. sadece yakisikli oldugu icin hic sevgilim olmadi mesela. sevgililik suresince yaptigi tek sey cinsel muhabbet olan bir sevgilim de hic olmadi mesela. Her kadin yasamistir deyince kendimi bir eksik hissetim simdi :)
Iliskilere ayarlama dedigim hic olmadi mesela. Neyin ayari bu nasil bir tabir onu da anlamadim. Ayni is yerinde calistiginiz adam bosandiktan sonranizi hangi cesaretle sorabildi onu hic anlamadim mesela. Allahtan sert biriymissiniz, sinirlariniz varmis, tersiniz pismis. Mazallah ya sert olmasaydiniz dusunmek bile istemiyorum.
Ha tüm sıkıntı bende yani şey yapıyor musunuz mesela tecavüz edilip öldürülen kadınlara da evinde ne işi varrmis diyor musunuz?

Ha tüm sıkıntı bende yani şey yapıyor musunuz mesela tecavüz edilip öldürülen kadınlara da evinde ne işi varrmis diyor musunuz?

Ben butun sikinti sizde yazdigimi hatirlamiyorum. Cogu kadin yasamistir yazmissiniz ben yasamadim dedim. Verdiginiz ornek cok alakasiz olmus bu yuzden.

Ben butun sikinti sizde yazdigimi hatirlamiyorum. Cogu kadin yasamistir yazmissiniz ben yasamadim dedim. Verdiginiz ornek cok alakasiz olmus bu yuzden.
Yazdiklarinizla onu ima etmişsiniz bana neden yapmıyorlar da sana yapıyorlar havası var yazdiklarinizda taciz kadınların suçu değildir erkeklerin hasta kafasının ürünüdür ve tek suçlu tacizcidir yazık kadınlar bile bunu düşünüyorsa...

Yazmış kadar olmuşsunuz merak etmeyin karşınızdaki çocuk değil bir doğrudan yazmadığınız kalmış onu da yazmayınca ben Öyle birşey demedim diyip sıyrılmaya çalışıyorsunuz
Bütün sıkıntı sizde yazdigimi hatırlamıyorum da ne demek dön ve yazdigin msj a bak Allah tan sertmişsiniz Allah tan ciddiymişsiniz yoksa ne olurdu kim bilir diye yazan başkası mi sizin hesaptan

Yazdiklarinizla onu ima etmişsiniz bana neden yapmıyorlar da sana yapıyorlar havası var yazdiklarinizda taciz kadınların suçu değildir erkeklerin hasta kafasının ürünüdür ve tek suçlu tacizcidir yazık kadınlar bile bunu düşünüyorsa...

Sadece yakisikli diye birini hayatiniza aliyorsaniz, daha ilk bulusmada size el kol sakasi yapabiliyorsa, cinsellikten bahsettiginde oturup tuketmek istemiyorum diyorsaniz ve hala ayrilmayip ayrilmayi dusunuyorsaniz bu taciz degildir.
Yazmış kadar olmuşsunuz merak etmeyin karşınızdaki çocuk değil bir doğrudan yazmadığınız kalmış onu da yazmayınca ben Öyle birşey demedim diyip sıyrılmaya çalışıyorsunuz
Bütün sıkıntı sizde yazdigimi hatırlamıyorum da ne demek dön ve yazdigin msj a bak Allah tan sertmişsiniz Allah tan ciddiymişsiniz yoksa ne olurdu kim bilir diye yazan başkası mi sizin hesaptan

Yazdiklarim sizi rahatsiz mi etti? Yazdiklarimda hakaret mi var? Bakiniz sikayet et butonunu kullaniniz! Ne yazacagimi size soracak degilim.

Size iyi forumlar.

Benim yasadigimi cogu kadin yasmistir ya da yasiyordur demissiniz ama ben hic yasamadim. ilk bulusmada kimse el kol sakasi yapmadi bana. sadece yakisikli oldugu icin hic sevgilim olmadi mesela. sevgililik suresince yaptigi tek sey cinsel muhabbet olan bir sevgilim de hic olmadi mesela.
+1

Sürekli cinsellik konuşuyorsa sizinle duygusal bir ilişki yaşamak istemiyordur. F*** buddy arıyordur. Beklentileriniz uyuşmuyorsa ayrılın.

+1

Sürekli cinsellik konuşuyorsa sizinle duygusal bir ilişki yaşamak istemiyordur. F*** buddy arıyordur. Beklentileriniz uyuşmuyorsa ayrılın.

Yok boyle sevgili olunca ve o sevgili sirf yakisikli diye olunca bunun adi taciz oluyormus :KK53: Cok sukur bu gunde bilgilendik ya rabbi sukur :) ha adam istese baskasini ayarlarmis. o ayar nasil bisi orayi anlamadim ama olsun bu da yeter sukur :)

Her lafı söyleyip linç yiyince ben öyle demedim deyip salağa yatanlardan

Back
X