Bitişin sonu başlangıcın başındayım

zavedime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
120
3
46
İstanbul
Bitişin sonu başlangıcın başındayım.
Ben seni bilmeden, sabırla sonsuz inançla sana hazırlarken kendimi, sona hazırlamamıştım ki hiç.
Bu yüzden olsa gerek biraz şaşkınım bir hayli de tuhaf..

Cümlelerin kendini anlatmak için en etkili yol olduğuna inandım hep.
Şimdiyse hem söyleyecek çok şeyim var hem de hiçbirşey söylemiyorum kimseye ilk defa.
İlk defa hissettiklerimi tarif etmem zor..
Düğümleniyo kelimeler yüreğimde..

Sen şimdi öldün ya, kulakları sağır edici bir sessizlik var ortada.
Koca bir sevdanın yerle bir oluşu nasıl bu kadar gürültüsüz..
Ellerimden kayıp gidişi ' acı. '
Ellerimden kayıp gidişi ' yangın. '
Öyle bir yangın ki bu, alevlerin canı yanıyor...

Ağlamıyorum ama.
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı akmazmış ya hiç, Sanırım o yerdeyim.
Kimseye kızmıyorum.
Nasıl da sakinim..
Hırçın bir denizin durulması gibi içim..
Teslim oluş gibi kadere..
Kabulleniş gibi.
Yalnız ara ara cız eden birşeyler var.
Bir de parmak uçlarımı hissetmediğim anlar.

Şimdi sen öldün ya, Ben aslında ne kadar güçlü olduğumu anlıyorum hayatta kalarak.

Bundan sonra ne olucak bilmiyorum.
Tek bildiğim hiçbirşey eskisi gibi olmıycak.

Bugün tıpkı senin yaptığın gibi sensiz bir yol çizmem lazım kendime..
Artık ' sen ' olmıycak.
Benim masalım sandığım şey senin yalanlarınmış.
Gerçeklerin başkaymış.

Rüyalarıma da girme ama tamam mı ..

.

Bugün benim geri kalan hayatımın ilk günü.. Bugün milat. Rabbim güzel yazılar yazsın bana.. Amin..

''.'' çok açıklayıcı bi konu başlığı olmuş

Son düzenleme:
aminn canım benim..
ben de şimdi en çok sabır diliyorum kendime.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. sizin de yüreğinize sağlık..

hayal kırıklığı mı, her türlü duyguyla yüklü üç koca senenin benim üstüme çöküşü mü .. adı ne bu yaşadığımın bilmiyorum ama ben ilk defa böyle kötü birşey yaşıyorum.. bu olursa öleceğimi düşünürdüm ama ölmedim işte yaşıyorum.. hatta kendimi garip bi şekilde öncekinden çok daha güçlü hissediyorum.. yine de içim o kadar dolu ki birkaç kelime bişey konuşunca yada yazınca biraz da olsa hafiflemiş hissediyorum..

Cok iyi anliyorum seni,insan söyleyecek söz bulamiyor,yasadiklarina bir anlam veremiyor.Aslinda karsimizdaki insanin bize yaptiklarindan cok hayatin gerceklerini kabullenmekte,hersey yalanken daha fazla yasamanin anlamini kestirmekte zorluk cekiyoruz.Insan kimseye güvenilmemesi gerektigini anladigi icin isyan ediyor,nasil ve niyeler aklimizin bir kösesinde toplansada bu sorulara kimsenin cevap verememesi yakiyor icini.Mutluluklar bile sahte geliyor artik o tarifsiz aciyi cekenlere,onun icin fazlada birsey beklemiyorsunuz artik hayattan.Sadece zamanin akip gecmesini izliyorsunuz,belkide zamaninizin dolmasini...tek bildigim sey var artik benimde,bu sahte dünyada sahte insanlarla mutlu olmak cok zor.Umudum cennetten.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…