• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitki çayları ve gögüs acısı

serozi

Mete 11.11.2014
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
816
178
133
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır çoban çantası, civanperçemi, adaçayı, hayıt, aslanpençemi karışımı içiyorum fsh ı düşürmek için. Fakat arkadaşlar adetime daha 10 gün olmasına rağmen 3 4 gündür gögüslerimde yanlarda çok olmak üzere gögüslerimde acı var acaba bu çay karışımından olabilir mi. Gebelik olabilir mi diye de aklımdan geçiyor ama çok erken onun için:(( bu çaylardan mı netten araştırdım fakat bir bilgiye ulaşamadım.

merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır çoban çantası, civanperçemi, adaçayı, hayıt, aslanpençemi karışımı içiyorum fsh ı düşürmek için. Fakat arkadaşlar adetime daha 10 gün olmasına rağmen 3 4 gündür gögüslerimde yanlarda çok olmak üzere gögüslerimde acı var acaba bu çay karışımından olabilir mi. Gebelik olabilir mi diye de aklımdan geçiyor ama çok erken onun için:(( bu çaylardan mı netten araştırdım fakat bir bilgiye ulaşamadım.

bişey sorucam sen bunların karışımını kimden öğrendin sana bu tarifi kim verdi. bitkiler iyidir sağlıklıdır yan etkisi yoktur fakat. her bitki birbirleriyle karıştırılıp içilmez zehirlemeye kadar götürüyo. onun için dikkat et

Back