- Konu Sahibi Limonlu_Cheescake
Hem stres azaltması için hem de kas gevşetici amaçlı bitki çayı içmek istiyorum. bu aralar çok stresliyim. bu da kaslarımı kasmama neden oluyor. özellikle dişlerimi çok sıkıyorum ve çene kaslarım ağrıyor. ne zaman doktora gitsem kas gevşetici, ağrı kesici, antidepresan falan veriyorlar. antidepresan zaten içmek istemiyorum. bu sorunu doğal yollarla çözmek istiyorum. araştırdığım kadarıyla papatya çayı, melisa çayı falan bu konuda yararlıymış.
sizin bu konuda kullanıp yarar gördüğünüz bir bitki var mı? hem bunu soruyorum hem de bu bitki çaylarının yan etkileri oluyormuş. 2 hafta boyunca günde bir fincan içsem yan etki olma olasılığı olur mu? bir de son sorum böyle hazır poşet çaylar var ya onların bir yararı yoktur di mi bitkinin kendisini almam lazım.
Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.

sizin bu konuda kullanıp yarar gördüğünüz bir bitki var mı? hem bunu soruyorum hem de bu bitki çaylarının yan etkileri oluyormuş. 2 hafta boyunca günde bir fincan içsem yan etki olma olasılığı olur mu? bir de son sorum böyle hazır poşet çaylar var ya onların bir yararı yoktur di mi bitkinin kendisini almam lazım.
Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.