Fairy_ Happythepooh ! Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2009 66 0 86 İzmir 26 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Fairy_ #1 Maydonoz , dereotu , nane ve bir yaprak rokayı kaynattım ve saç bakım kremimle karıştırdım . Daha yıkamadım bakalım neler olucak :) Öncesinde de bakım serumumdan sürdüm Sonucuda sizinle paylaşıcam :):1closedeyes:
Maydonoz , dereotu , nane ve bir yaprak rokayı kaynattım ve saç bakım kremimle karıştırdım . Daha yıkamadım bakalım neler olucak :) Öncesinde de bakım serumumdan sürdüm Sonucuda sizinle paylaşıcam :):1closedeyes:
phrmcst Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2008 822 2 96 İstanbul 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Fairy_ #2 hala duruomu canım yıkamadınmı :))) sonuc nee
Fairy_ Happythepooh ! Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2009 66 0 86 İzmir 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Fairy_ #3 ya kızlar yazamadım ama çok güzel olmuştu saçlarım elektriğini tamamen aldı ama eğer sönük saç sevmiyorsanız çok mutluy olmıyabilirsiniz :):) Çok parlak ve yumuşaktı , tabi ben elektrikli saçlara sahip olduğum için memnun kaldım öneririm :):)
ya kızlar yazamadım ama çok güzel olmuştu saçlarım elektriğini tamamen aldı ama eğer sönük saç sevmiyorsanız çok mutluy olmıyabilirsiniz :):) Çok parlak ve yumuşaktı , tabi ben elektrikli saçlara sahip olduğum için memnun kaldım öneririm :):)