- Konu Sahibi dengesizterazi
-
Bir deniz kenarına falan gitsen yürüyüş yapsan ?
Dusunuyorum ama yapamiyorum canim kalkip su icmek bir insanla sohbet etmek bile yoruyo
Dusunuyorum ama yapamiyorum canim kalkip su icmek bir insanla sohbet etmek bile yoruyo
hadi kalk bilgisayardan geç aynanın karşısına hazırlan sonrada al anahtarını telefonunu kulaklığını çık dışarı gez. Güneş gitmeye başladı serin yerlerde dolaş. Deniz kenarı varsa git. Yoksa yeşillikli bir yere git. Hadi kalk kız
Su isyankar rapciler var ya oyleyim ha bu siralar ne varsa ne yoksa sinirleniyorum bende"yaz geldi bir yere gidemedim" sıkıntısı obende de var oradan biliyorum.. Atom fiziğine de, profesörlüğe de lanet olsun modundayım
Bebegim bu dediklerin o kadar motive edici geliyo ki okurken ama 5 dk suruyo sadecebitki cayi falan mi icsem ne iyi gelir buna
canım bu dediklerin depresyon belirtisi.. bazen hiç bir derdinin olmaması bile dert olabiliyor.. depresyon belirtileriyle kendi şikayetlerine bir bak istersen..Kizlar ustumde bir halsizlik var bas agrisiyla beraber aslinda halsizliktende ote surekli yatip uyuma istegi falan hicbir sey yapmak istemiyorum kim ne dese sinir oluyorum nasil kendime gelicem ben?
o daha da durgunlaştırmaz mı seni ? mmmm o zaman senin hareketli bir şeyler görmeye ihtiyacın var ne yapsak ki
Evet baktim netten bende olmadi gidicem bi doktora ama bir ise yaradiklari yok ki canimcanım bu dediklerin depresyon belirtisi.. bazen hiç bir derdinin olmaması bile dert olabiliyor.. depresyon belirtileriyle kendi şikayetlerine bir bak istersen..
Vallahi siz cevremden daha iyi geliyosunuz bana idare ediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?