ayşenur aminesu çakşır otu erkekler için galiba google da bak istersen arslan pençesini de yazdı arkadaşlar
Çakşır otunu kanal 1 tv de bitki uzmanı söyledi, yıllardır erkekler için iyi geldiğinin bilindiğini aslında tüp bebek tedavisine gidecek hanımların tedaviden önce kullanması gerektiğini açıkladığından beri kullanmaya başladım, şifa Allahtan canım.
Arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı ve ileri hareketli sayısı çok düşüktü ben bir macun aldım eşime içinde harnup bal vs. birsürü baharat var onu yedi hergün bir kaşık ayrıca keçiboynuzu kürü hazırladım kaynatarak ; fındık fıstığı eksik etmedik bal polen arısütü yedi azda olsa
SONUÇ sperm sayısı ve ileri hareketli sayısı tam 2 katına çıktı motalite %97 oldu çok sevindik :sm_cool:
belki yardımı olur yazdıklarımın:sm_confused:
Sevgili balbebek, paylaşımın için çok teşekkürler. Şu bahsettiğin karşımın markası var mı ? Nereden temin ettiğini ya içinde neler olduğunu tam yazar mısın canım.
aysenur cok tesekkur ederım canım sagol yalnız benım tedavıme az kaldıkasımın 8 ınde ılaclara baslıycaz 20 gun falan kullanabılıcem umarım faydası olur bu arada 25 gundur ıncır suyu ıcıyorum bu otları ılacları kullanırkende aldınmı sen transfere kadar kullansam olurmu
mrb.benim micro tedavim yumurta gelişmediği için yarıda kesildi.daha önce de gonal-f kullnmıştım.üstelik çok az doz kullanmama rağmen iyi sonuçlar elde etmiştik.bu kez yüksek doz olmasına rağmen olmadı malesef.üstelik 3 kalem gonal-f kullandım.ve bedeli çok yüksek.hakkım dolduğu için cepten ödeyeceğiz.üstelik devlet zararımıza kararlar alıyor hep.siklus sayısı 2 ye düşürülmüş ve gonal-f ten de desteğini çekmiş.her açıdan hüsran yani.önümüzdeki aylar da duruma göre tekrar tedavi başalayacak.bu durm için önerebileceğiniz bitki kürlerini ayrıntılı olarak yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?