Uyarın için çok teşekkürler. Benim gibi hipogonadizm hastası olup şu an ikizleri olan bir arkadaşım foruma geçen yıl DHA diye yazmıştı. Sanırım o da yanlışlıkla DHEA yerine DHA yazmıştır. Ama piayasada DHEA yok diye biliyorum. Bu arada şöyle bir bilgi buldum DHEA hakkında :bu arada sen dha yazmışsın ama bizim kullanmamız gereken dhea bunlar farklı şeyler dhea nın yumurtaları gençleştirici etkisi olduğu söyleniyor.
Canım çok sağol..........ha bu arada benim doktorum yakın zamanda bu ilacı yurt dışından getireceğini söyledi eğer getirirse ben sana yollarım söz.
Arkadaşlar, 1.micro denemem de yumurta sayım az olduğu için iptal edilip aşılama yapıldı. İkinci denememde de aynı şeyleri yaşadık ancak bu kez günde 600 iu (8 doz) iğneye yapıldı. Bu dozu daha fazla arttıramayız ve yumurta sayısınızı arttırabilmek için tıbbın yapabileceği birşey yok dedi doktorum. Ayrıca eşim de varikosel ameliyatı olup pek çok ilaç kullandı. Sayıda artış oldu ama sperm hareketliliğinde bir artış olmadı. Aslında bir süre keçiboynuzu kürü kullandı. O süreçte hareketlilikte de artış olunca "bu iş tamamdır" deyip kürü bıraktık.Şimdi yine değerleri düştü. Yani bir sonraki tedaviye geçmeden önce her ikimiz için de yapılacak tek şey kaldı : BİTKİSEL DESTEK.
Eşim için keçiboynuzu kürüne geri döneceğiz ve Cemre'den Tribulus(demir dikeni) almayı dşünüyoruz. Benim içinse Cemren'den saftan yağı ve Hayıt'ın yanı sıra GNC'den L'carnitine, L'arginine - L'ornithine, Dong Quai ve özellikle DHA alıp kullanmayı düşünüyoruz.
Aramızda bu gibi ürünleri kullanıp faydasını gören arkadaşlar varsa deneyimlerini lütfen bizlerle paylaşsınlar.
ayşenur aminesu ankaralıysan amerikan pasajını bilirsin dhae yi orda bulursun ama nede olsa hormon ilacı rastgele kullanmamak gerek .Bonadea ben dark tan ögrendim adaçayı içiyorum doğal ilaç.ilaçlardan ottan çöpten yapılıyo zarar gelmez herhalde.hayıt civanperçemi vs diyorlar karıştımalı mı tek tek mi içmeli bilmiyorum İşimiz allaha ve otlara kaldı ne yazıkki
Bana burada bir eczane getirtebileceğini söyledi.
Canım bende tedaviye gidene kadar bitkilerden yanayım? Senin söylediklerinin bazılarını kullanıyorum; Başka bir bölümde hayıt suyu içsem mi demişsin, bir faydasını görmedin mi? diğerlerini neden kullanacaksın?:içelim:
Başka bir bölümde hayıt suyu içsem mi demişsin, bir faydasını görmedin mi? diğerlerini neden kullanacaksın?:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?