Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysenurcum cok guzel bilgiler vermissin tesekkurler canim benim...senin bebis nasil bu arada???
aysenurcum sagol yarın baslıyorum yazdıgın ılaclara tedavımı ertelemek endometrıozısım oldugundan dolayı bana zaman kaybettırecek cunku tekrarlıyabılıyomus o yuzden 2 ay sonra tekrar deneyelım demıstı dr um kasımda 2 ay oluyo allahım ınsallah dualarımı kabul ederde bu sefer olur ben yınede baslıyayım faydası olur belkı tesekkur ederım canım
Merhaba arkadaslar benim esimin sperm sayisinda düsüklük var,kendisi seker hastasi oldugu icin keci boynuzu kürünü kullanamiyoruz,bize tavsiye edebileceginiz baska bir bitkiseltedavi yöntemi var mi?
İnşallah şifa olur canım,
İnşallah olmaz ama tedavin sırasında bir sıkıntı yaşarsan bana yine yaz tamam mı?
Aysenurcum tesekkür ediyorum. Allah tamamina erdirsin. inan bana caresizlikten insan herseyi denemek istiyor. Yas ilerliyor, Dr. umun söylemesine göre menapoza girmeme 1senem var. simdiye kadar yapilan tedavilerin hic biri cevap vermedi, bende su an incir kürü yapiyorum ama bunun ne kadar faydali olacagini bilemiyorum. Son tedavimden 3ay önce Dhea kullandim fakat bir fayda göremedim. Umarim bu Bitki kürlerinin bir faydasi olur.Cünkü zamanla yarisiyorum.
ayşencum cnm
hani ben bu ay adaçayı içmiştimya işe yaramadı çünkü yine adetim zamanında olmadı
bua ayda hayıt otu suyuna başlıyacağım
Biz bitkisellere tam gaz başladık. Menümüz şöyle :)
Benim kullandıklarım;
1. DHEA (günde 3 adet)
2. Cemret Vitex(hayıt)
3. L-arginine (solgar) (günde 1 tane)
Eşim için;
1. Cemre Tribulus (Demir dikeni)
2. L-arginine
3. E vitamini takviyesi (günlük 400 ui)
4. Fındık fıstık :)
5. Keçiboynuzu pekmezi
6. Keçiboynuzu kürü
7. Öğütülmüş keçiboynuzu (süte karıştıyoruz)
(Olsa turşunu da alacaz şu keçiboynuzunun ama yok :))
Temmuz ortalarında Ankara'da bir merkezde 3.kez (inşallah son olacak) muhtemelen Hakan Şatıroğlu, Genart veya Gurgan Clinic'te microya başlamayı düşünüyoruz. Ya da başka bir merkez tavsiyeniz olur mu kızlar?