Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşalr ben burada yeniyim herkese merhaba merak ettigm bi çok şey var ilk olarak bitkisel yaglar hakkında konuşmaya başlayalımmı ne dersiniz
argan yağının orjinalini fiyatı ne civarda acaba?
argan yağının orjinalini fiyatı ne civarda acaba?
orjinal argan yagı 40,50 tl den aşagı degil her yere göre degişiyor
Ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum ve cok memnunum. iki haftada bir sacima surup 4 saat falan bekliyorum yikadikdan sonra yumusacik oluyo faydasini goruyorum. Aslinda her banyodan once yada hafta bir surup gece beklemek isterim ama fazla vaktim olmuyor ve sacimi cokda alistirmak istemiyorum aslinda
Badem yaginida oneririm oda cok etkili saclara!!
Argan yagi number one derim,ama okadar pahaliki saclarima okadar miktari kullanmaya kiyamiyorum cildime kullaniyorum bende
Hint yagi hem saclari uzatir hem kirpikleri hem kaslari
Saydigim yaglarin hepsini kendim sahsen kullandim hepside cok faydali yaglar
Hint yağını nasıl kullanıyorsun canım? Özellikle kaş ve kirbik için:26:
Ben hint yagi ile badem yagini karistiriyorum. Bitmis olan rimelin fircasini yikayip karisima batirip kirpiklerime suruyorum. kaslarinada elinle veya fircayla surebilirsin.
yatmadan once yatki uyurken kirpiklerinde kalsin sabahda yika, inan faydasini goreceksin. Gunduz yaparsan gozlerin yanar...![]()
Sağol canım benim. Bitmek üzere bir rimelim var.tamamen mi bitmesini bekleyeyim.off o da bitmez.içini mi çalkalasam napsam? Yaģların oranları ne?dışarda mı karıştırıyorsun?
Canim ben rimelin icinde yapmiyorum fircasindan yararlaniyorum sadece. cay bardagi tabagina yada buldugun kucuk bi tabaga 1er cay kasigi karisimi yap.
Kirpiklerim okadar uzadiki cok hos gorunuyo helede rimel surunce zaten rimelsiz bi hayat dusunemiyorum :)
bol sanslar
Ayyy çok heyecanlandım.hayır duamı alcan vallaa
birer damla bir sürümlük galiba?? Rimel fırçasının yapısından dolayı yatay değil de dikey bir malzeme iyi olur diye düşündüydüm:26:
sagol canim duan icin :) aslinda bende baslasam haftada iki kez yapsam bir ay boyunca biraz daha uzasalar :)))
Yap canım yapben de mi haftada iki yapim?
Vlh ne kadar istersen yap bence, zaten bi vakit sonra tamam yeter diceksin kirpiklerin kaslarina deyecek
mesela ben ofiste gozluk kullaniyodum kirpiklerim gozlugun camlarina deyince beni rahatsiz ediyo oyuzden fazla kullanmiyorum artik :)
yasasin uzun kirpikler yasasin rimel![]()
Vallaha mııııeve döner dönmez yapıcam hemen.peki cildine nasıl uyguluyorsun? Benim cil yağlı ve lekeli.
![]()
Bu soyledigimi cilde uygulama kizzzkillanirsin sonra karismam ha
cildime yag olarak soruyosan hkonuşcevizi yagi veya argan yagi ama nadir kullaniyorum
lekeler icin onerecegim birsey yok canim maalesef bi dermatolog a gidersen o yardimci olacaktir.
Bu soyledigimi cilde uygulama kizzzkillanirsin sonra karismam ha
cildime yag olarak soruyosan hindistan cevizi yagi veya argan yagi ama nadir kullaniyorum
lekeler icin onerecegim birsey yok canim maalesef bi dermatolog a gidersen o yardimci olacaktir.