Bitlendim lütfen yardim

nsrnakyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
524
1.571
Arkadaşlar uzun zamandır bit sorunuyla bogusuyorum. Yaklaşık iki aydır filan. Çeşit çeşit bir sampuanlari vs kullaniyorum ama asıl problemim şu ki benim yakınımda ailemden birileri yok. Ben sampuanlansam da ilaç da kullansam kendi kendime sacimdaki lanet sirkeleri göremediğim için bu işi bitiremiyorum arkadaşlar. Yani sirke sorununu bilen bilir tane tane saç telinden çekilmesi gerekir ama bunu tek başıma beceremiyorum taramam da yeterli olmuyor. Nolur bana yol gösterin ne yapmam gerek

Arkadaşlar uzun zamandır bit sorunuyla bogusuyorum. Yaklaşık iki aydır filan. Çeşit çeşit bir sampuanlari vs kullaniyorum ama asıl problemim şu ki benim yakınımda ailemden birileri yok. Ben sampuanlansam da ilaç da kullansam kendi kendime sacimdaki lanet sirkeleri göremediğim için bu işi bitiremiyorum arkadaşlar. Yani sirke sorununu bilen bilir tane tane saç telinden çekilmesi gerekir ama bunu tek başıma beceremiyorum taramam da yeterli olmuyor. Nolur bana yol gösterin ne yapmam gerek
Gaz yağı sürebilirsiniz. Sonrasında da hani eskiden kullanılan taraklar vardı bilmiyorum bulabilir misiniz?
shopping.jpeg

Bu tarağa bir sıra boyunca arkalı önlü ip geçirin. Saçınızı tarayın. İpin üstüne tutunup düşüyorlar 🙏 inşallah faydası olur. Bu işlemi bit ilaciyla da gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen bit spreyi alın sampuaniyla birlikte kullanin bit taragiylada iyice temizleyin tek seferde kurtulursunuz. Bizde olmuştuk okuldan geldi bu şekilde kurtulduk tek seferde. Paranitti galiba cok etkili 80 lira gibi birşeydi fiyatı
Kurtulamiyorum maalesef. Şampuanıni kullanıyorum spreyini kullanıyorum saatlerce tariyorum bitti sanıyorum ama aradan bir hafta on gün geçiyor kaşınmaya başlıyorum. Arkaları göremediğim için saçta sirke kalıyor sanırım

Size değil sözüm yanlış anlamayın sakın ama bu devirde hala bit sorunuyla uğraşıyor olmamız üzücü gerçekten.
Kadın olunca daha zor tabi. Saçı kestirip kurtulamıyorsunda. Bitkisel çözümü vardır belki baktınız mı hiç?

Ay aklıma ilkokul zamanlarım geldi saçım çok gürdü ve bit sorunuyla uzun sayılabilcek bir süre uğraştım ne zordu yahu. Kesin çözümü nedir ki sene olmuş 2020 kulağa çok basit geliyor ama 🤷🏻‍♀️

Saç boyası iş görür. Bi 4-5 sene önce okuldaki bebelerden bitlenmiştim. Önce eczaneden aldığjm jel gibi bişey sürüp taradım, üstüne bi güzel boyadım oldu bitti. Oreale, saç açmaya gerek yok boya da aynı işi görüyor.

Gaz yağı sürebilirsiniz. Sonrasında da hani eskiden kullanılan taraklar vardı bilmiyorum bulabilir misiniz? Eki Görüntüle 2700036
Bu tarağa bir sıra boyunca arkalı önlü ip geçirin. Saçınızı tarayın. İpin üstüne tutunup düşüyorlar 🙏 inşallah faydası olur. Bu işlemi bit ilaciyla da gerçekleştirebilirsiniz.
Şu tarağı görünce istemsiz kafa derim acıyor 🥺
Annemin bi hışımla tararken dişlerini kafamda kırması :KK70:

Şu tarağı görünce istemsiz kafa derim acıyor 🥺
Annemin bi hışımla tararken dişlerini kafamda kırması :KK70:
Benim de kırılırdı😂😂 o kadar da yikanirdik nasıl bitlenirdik bilmiyorum 😅 durumu okuduğumdan beri kafam kaşınıyor

Sprey ve şampuanın etki etmesi için saçta kalma süresine dikkat edın saclarınızı strec folyoyla sarıp bekletın ozman daha etkılı olacaktır bır sefer belkı yeterlı gelmemıstır böyle tekrarlayın okuldakı bır kaç öğrencimde vardı arınsa bıle bir diğerinden tekrar gecıyordu uzun saçlılar çareyi kestirmekte buldular

Ben önce saçımı küt kestirmiştim. Sonra bit şampuanı sürüp saçımın her yerine önce normal tarakla sonra kutudan çıkan ince tarakla iyice tarıyordum. Ve böyle birkaç ayda tamamen kurtulmuştum. Şampuanı bir süre tekrarlamak gerekiyor sıklığı prospektüste yazıyordur sanırsam

Ben üniversitede bitlendim en son. Annem gözlerim görmüyor dedi yardım edemedi. Tek başıma hallettim. Biraz sabredin.
Eczaneden paranit alın öncelikle duşta iyicene yıkayın talimatlar yazıyor kutusunda sonra bit tarağı var içinde bitleri tarayın banyoda bi tur. Çıktıktan sonra da beyaz bi havlu serin bi tur da öyle tarayın ama tarağı dibine dibine bastırın başınızın. Beyaz havluya döküldüğünü göreceksiniz. Havluyu da muhakkak bekletmeden 60 derece de yıkayın. Her gün yastık kılıfınızı değiştirin. Ben iki hafta bu şekilde her gün taradım yıkadım kurtuldum. Ama hemen şampuanı bırakmayın iyice emin olmak için bir ay kullandım ben.
çocukken bitlenince annemin kafamıza raid sıktığını sonra da poşetlediğini hatırlıyorum ne kadar etkili bilemiyorum

X