Bitlendim saçımı boyamalı mıyım?

okuması bile kaşındırıyor cocukluk kabusum bit:18::18:
pamukla gaz yağı sürerdi annem yakardı başımızı
kaç sefer yakalanmıştım Allah kurtarsın bacım:31:
şimdi etkili şampuanlar cıkmıştır herhalde

Kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aranıza katılma fırsatım olmamıştı hepinize merhabaaa bu arada :3:
Ya benim kafama bit bulastı kuzenimden ilk annemlere gösterdim yok bir şey kafanda dediler falan sonra 1-2 hafta geçti sirke bulduuk bulduğum andan beri anti bitle yıkıyorum arada tarıyorum kafam kaşındı bi ara sonra bi baktım aynada bit yürüyoooo böcek fobim de var zaten çok kötü oldum yaa :5:bugün kwell aldım onla da yıkadım annem taradı şoyle bi 5-6 tane çıktı bit ama bilmiyorum arada bi çok az kaşınıyo bilemiyorum boyatsam mı sizce annem boya aldı boyayım mı sizce yani kesin çözüm oluyor mi bitlere boya ona göre boyuycamm :5:

benim açtığım bir konum var orada bunun için bir karışım tarifi var.
yağları aktardan alıp kullan bende hemen gitmişlerdi.

anaokuluna giderken kizimda bitlenmisti. bol miktarda saç kremiyle kremledim saçlarını. banyo sonrasinda da sık uclu taraklarla taradim.bi kaç gün üst üste tekrarlayinca bit falan kalmadı.
çocukluğunda bitlenip de saçına gaz surulmeyen yok sanırım.saclarimdaki inanılmaz dökülmeyi bu gaz ile bekletilmeye bağlarım hep. o yüzden saç kremi daha masum geliyor bana.

anaokuluna giderken kizimda bitlenmisti. bol miktarda saç kremiyle kremledim saçlarını. banyo sonrasinda da sık uclu taraklarla taradim.bi kaç gün üst üste tekrarlayinca bit falan kalmadı.
çocukluğunda bitlenip de saçına gaz surulmeyen yok sanırım.saclarimdaki inanılmaz dökülmeyi bu gaz ile bekletilmeye bağlarım hep. o yüzden saç kremi daha masum geliyor bana.

ben varım çocukken hiç bitlenmedim :8:

ama bu benim 27 yaşımda bitlenmeme engel olamadı :27:

öğretmenlik yaptığım bir köy okulunda minicik kuzularımla sarmaş dolaş olunca enemmm bir de baktım hıtır hıtır kaşınıyo kafam :1:

boya+anti bit şampuan halletti

senin de kaşınmaaya devam etmen psikolojiktir, ben bile kaşınmaya başladım şuanda

yoksaaa???:27:

saat 4 de geliyor ve ben bitle uğraşıyorum.6 aylık oğlum var maşallah bayağı bir saçlı.günlerdir eli kafasındaydı ben olağan sanmıştım.huzursuz diye bide doktora götürdüm diş çıkarıyor dendi.meğer oğluma bit bulaşmış.ve bendede var.nerden kimden geldi bilmiyorum sitresten dediğim kaşıntı bit yüzündenmiş.duş sonrası saçımı tararken lavaboya düştü.inanamadım.baktım cidden bit.al sana napayım nedeyim derken internette araştırdım biraz traş köpüğü kesin çözüm yazıyordu.bütün kafamı tarş köpüğüyle sıvadım.bikaçgün öncede saçımı boyamıştım burda yazana göre oda iyi gelirmiş.sonra nöbetci eczane antibit şampuan sanırım 3 saat falan saçımı o ince tarakla taradım birsürü bit düştü.ne zaman nasıl oldu anlamadım ki.oğluma bakayım hazır yurken dedim saçında sirke var bebeğimin.aldım el fenerini tek tek temizledim.nevresimleri değiştir,oğlumun gündüz kullanacağı herşeyi havluları yıka bsanyoyuilaçla derken bu saat oldu.saat 5 gibide uyanır kerata onun saçınıda yıkayacağım antibitle de ya yutarsa köpüğü offffffffffffffffffff olcak işmiydi şimdi.bide huylandımki.enkısa sürede çözmeliyim.başımı koyduğum yaslandığım herşeyi yıkadım.halıları falanda yıkatsammı.:53:

Haklisin en iyisi boyatayim sagol canim :/

Ya saçlarım çok gür, çok uzun değil ama çok bıktırıyor bi de sıcakta neyse bitlendim artık yapacak bir şey yok düzleştircem dediğin gibi artık canım sağol :26:

Hah bak bunu söylediğin çok iyi oldu annemde naftalin koyalım yatağına diyordu. Saçımı boyatayım geçmezse bir de bunu yaparım canım sağol valla aklımda bulunsun da :3:

Ben de öyle düşünmüştüm inşallah gider bu illet hayvanlar ayy iğrençler ya kendimi kafamda hayvanat bahçesi kurmuş gibi hissediyorum oynayıp zıplıyolar:43::43:

İnanamıyorum... saçları boyayın. naftalin sürün... gaz yağı sürün... saçını kazıtın... ne gerek var. Eczaneye kadar gidin... Bu işin basit yeni nesil çözümleri var. elimde duruyor şuanda... bizim kızımız bitlendi doktorumuz BİTRİN sprey verdi. bir kere kullandık. bitti gitti... :)))

Back
X