bitlendim

Geçenlerde bol çocuklu bir doğum günü organizasyonuna gittim ardından kaşıntı başladı ve bitlendim. Saçıma neler yaptım neler… bit lostonu ve şampuanı, çamaşır suyu, sirke, tıraş köpüğü kolonya ve en son boyadım hayatımda ilk defa kendi renginde. Sizce hala yaşama ihtimalleri var mı? Sarı sık dişli taraklar olur ya onunla taradığımda siyah nokta kadar şeyler geliyor. Yardım edin ne olur yemeden içmeden kesildim
Kız abartma geçer ya

Ben küçükken bitlendiğimde gaz yağıyla yıkamışlardı saçlarımı geçmişti, ama şimdi daha teknolojik çözümler vardır eminim :D
😂😂ahaha resmen gözümde hatırlarım canlandı tek değilmişim demekki :) nasıl zehirlenmedik şaşıyorum :)

Geçenlerde bol çocuklu bir doğum günü organizasyonuna gittim ardından kaşıntı başladı ve bitlendim. Saçıma neler yaptım neler… bit lostonu ve şampuanı, çamaşır suyu, sirke, tıraş köpüğü kolonya ve en son boyadım hayatımda ilk defa kendi renginde. Sizce hala yaşama ihtimalleri var mı? Sarı sık dişli taraklar olur ya onunla taradığımda siyah nokta kadar şeyler geliyor. Yardım edin ne olur yemeden içmeden kesildim
Vallah benimde başına geldi bit konusu sacımı kestirdim kurtuldum bitten

Kızım kresten kapmisti 2023 de bir sampuani ile düzenli yikadim iki haftada bitler bir ay da da sirkelerden kurtuldum

Berbat bir sürecti geçmiş olsun

Küçükken biz de kardeşimle çok çektik bitten, en son paranit mı ona benzeyen bir ilaç mı hatırlamıyorum 1 kutuda geçti vallahi eczaneden almistik

sacini boyamak ve ütülemek tüm sirkeleri öldüren bir yöntem, kesinlikle tavsiye ederim 😇
benim saclarim asiri sık ve gür, cocukken herkese bulasip iki taramada geçen bit bende uzun süre misafir kalirdi😅 ne zaman bir bitlenme sonrasi iyice taranip temizlenip yumurtalar icin sacima ütü bastim (o zamanlar boyle seyler yapilirdi, ütüleme kizlar arasinda populerdi) yumurta mumurta kalmadi

Bahsettiğiniz siyah noktalar sirke olabilir. Bit şampuanı vardı eskiden, onunla saçınızı yıkayıp köpüklüyken sık dişli taraklarla tarayın. Mümkünse bir yakınınız tarasın, siz göremeyebilirsiniz.

bir videoda gördüm kuaförcü tıraş köpüğü sık fırçala çıkarlar demişti..ama çamaşır suyu nedir olmazsa zaten eczaneden özel şampuanı var ama saçını baya bir kısaltman lazım .

Back
X