bitlenmişiz!

38meryem60

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
115
32
48
merhaba kızlar bır kac gun once cocuklarım kafasını kasırken farketım saclarına ıyıce baktık esımle ve 12 adet bıt oldurdu esım.ben korkarım tıksınırım dokunamam ama bndede cıktı.hemen bıt ılacı aldın.reklam vermeyım adını ama pahalı da yanı 45 tl.onunla halloldu derken bugun yıne bıt taragıyla tararken yıne canlı bıt gordum ne yapacam ben ya .ha bıde bıt rozetı aldım ama o da erkek cocuklkarında gogus buyumesıne yol acıyor dıye duydum..ooof of halıları falan yıkamam lazım yarın yıkayacagım koltukları ve duvarlarıda sılecegım yapmısken tam yapayım temızlıgımı.tavsıye edebılecegınız temızlık malzelerı varsa yazın lutfen kızlar.ozelıklede duvarları ne ıle sılınır (ılk defa duvar sılıcem de)ve koltuklara ne tavsıye edersınız temızlık urunlerınden.

benim 3 yaşındaki kızım da bitlendi. uzun sürdü temizliği saçlarıyla uğraştırmayı sevmez ve sacı beline kadar. kestir dediler ama kıyamadım kreşe de gidiyor. neyse temizliyorum bikaç hafta geçiyor yine sirke görüyorum vs. ben neler yaptım anlatayım duvardan ziyade carşaf ve yastık yatak temizliği önemli. banyodan sonra her şeyi direk makineye attım her gün dip köşe süpürdüm er yeri. bi de şamğuan kullandım bit bit isminde. spreye göre daha pratik. 10 dakika saçta bekliyor snra tarayıp yıkıyorsunuz. durulama suyu elma sirkeli olursa sirkeler daha cabuk çıkıyor. çıkmayan sirkeleri tek tek toplamak lazım en yorucu kısmı bu bana göre.İnşallah bir an önce kurtulursuzun. sizin için de en kısa çözm saçlarınızı boyatmak

ınanılmaz tıksınıyorum tesekur ederım canımya

ben de öyle. o saçlarının arasından hızlı hızlı geçişleri gözümğn önünden gitmiyor ınan kı. berbat bi şey. sinirlerimi çok boznuştu. inşallah bi daha yaşamayız

okuldan gelıyor ya ıgrenc gelmesın dıye yenı bıt rozetı aldım neten arastırdıgıma gore erkek cocuklarında meme buyumesı yapıyormus (Allah korusu)

sirke en güzel temizlik malzemesidir evet evet yanlış duymadınız sirke halı ve koltuktaki kirler içinde aspirin banyo tuvalet için şaşmaz kalkmaz birdir çamaşır suyu bol bol bez camlar için gazete kağıdı

bide her şeyi ama herşeyi 90 derecede yıkayın ... yastık çarşaf gömlek ...

Gaz yagı kokusuna gelmez hem de saçı parlatıyor.yalnız kokusu pis hafta sonu uygulayın. Petrol istasyonundan yarım litre alabilirsiniz.

Gaz yagı kokusuna gelmez hem de saçı parlatıyor.yalnız kokusu pis hafta sonu uygulayın. Petrol istasyonundan yarım litre alabilirsiniz.

bizim bitleri de annem küçükken gaz yağı ile temizlemişti ve kesin çözüm olmuştu. ondan önce ispirto, bit şampuanı, tarağı vs. kökten yok etmeye yetmemişti ama gazyağından sonra bir daha olmadı bit..

Ayyy benim de lisede saçlarım bitlenmişti ,saçlarım bir de kalçamı geçerdi, çok uzundu .
Böyle önüme getirip kaldırıyordum saçlarımı dolaşıyorlardı gözümün önünde ıykkkkk
Valla annem bir bit ilacı aldı ,o ilaç sirkeleri öldürüyordu ,küçük bitleri de öldürüyordu ve büyükleri kısır yapıyormuş .
İlacı sorsaydınız keşke nasıl diye.
Bir de sık sık taramak lazım o özel tarakla ,bit bu sonuçta ufacık şey gözden kaçabiliyor.
O gözden kaçan da bir günde 60-70 yumurta bırakıyor zaten
İnternetten baktım bir de çok sıcaklarda yaşayamıyorlarmış,bilseydim kafama kaynar su dökerdim

Ben koltukları halıyı koslayla siliyordum ama hiç istediğim gibi olmadı. Geçen gün sıcak suya tablet fairy atıp erittim sildim pırıl pırıl oldu resmen şok oldum. Mutfak duvarlarına sildiğin deterjanın içine mutlaka yağ çözücü koy şimdilik başka gelmiyo aklıma

Evet sirkeleri bile yakıyor. Eskiler bilirler en iyisini. Ben de bitlenince annem sürmüştü bir daha da olmadı.

oy oyy bizde geçen hafta bitlendik..
ama başlangıçta yakalamışım herhal büyükten 2 küçükten 1 bit çıktı..
o dediğiniz pahalı şampuandan ve spreyinden aldım önce onunla yıkayıp hemen berbere gönderdim çocukları sıfıra yakın oldu kafalar..
ben çok taradım kendimi ama düşmedi hiç ama huylandığım için habire kaşındım kendimde eşimde şampuanlandık..
yatak yorgan döşek ne varsa yıkandı..
sirke falan göremedim ben artık vardıysa da ya şampuanla ya kestirince gitti..
kafirun takıyorum ben hiç duymadım göğüs büyüttüğünü..

çocukların oyuncakları için de önlem alın.özellikle peluş tarzında olan veya bebekler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…