bitlenmişiz!

Bende bitli olanlar kanser olmaz diye duymuştum bide öyle düşün Allah kolaylık versin

Bitin çözümü ailecek şampuan ile yıkanıp sürekli taranmak şampuanı da önce 7 günde sonra 10-15 günde bir tekrarlamak bir iki ay öyle kurtulduk bizde

Ev temizliginde sirkeyi kullanabilirsiniz. Karbonat ve sirkeden uzak duruyorlar diye biliyorum. Hatta bit sampuani haricinde bunu da ekleyebilrsiniz couklarin temizliginde. biz de küçükken bitlenmistik baya fzla hemde anti bit ile yikardi annem sacimizi ve sık sık tarardi gün icinde iki kez yikayip birden fzla tariyordu

tablet deterjanlara elle dokunmak bile zararlı nasıl eritip temizliyorsunuz aman dıkkatli olun zehirlenmeyin...

gecen sene bende bitlendim hemde yalnız yasıordum o donem kafamı ayıklayacak biri de yoktu. Hergün paranitle yıkandım tek odada yasadım. yasadığım odayı hergun sildim suppurdum carsaf yastığı hergun yıkadım o odayı dip kose ytemiz ve başka odalarda hıc vakıt geçirmedim. 1 hafta sonunda bitti.

ayy bende ilk okuldayken aile boyu bitlenmiştik.ara ara inanki yıllarca sürdü.bizim zamanımızda bit ilacı yoktu gazlardı annem kafamızı.sonradan bit ilacı çıktı o geçirmişti.bence saçlarınızı kısacık kestirin sonra kalan sirkeleri ayıklayın sonra şampuanla yıkayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…