• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeden Bir Yenisi

Günaydin,
Daha önceki konulariniza da baktim.Lütfen bu adamdan ayrilin.Hic normal degil esiniz.Ciddi problemleri var.Sizin can güvenliginiz de tehlikede.Ben sizin icin endiselenmeye basladim.Yazik degil mi?Kendinize niye bunu yapiyorsunuz.Hem böyle devam edersiniz sadece siz degil aileniz de cok üzülecek.Esiniz psikopat!

Günaydin,
Daha önceki konulariniza da baktim.Lütfen bu adamdan ayrilin.Hic normal degil esiniz.Ciddi problemleri var.Sizin can güvenliginiz de tehlikede.Ben sizin icin endiselenmeye basladim.Yazik degil mi?Kendinize niye bunu yapiyorsunuz.Hem böyle devam edersiniz sadece siz degil aileniz de cok üzülecek.Esiniz psikopat!
+1
Sana şiddet uyguladıysa daha çocuk da yokken ayrılmalısın
Dışardan bak kendine, senin durumunda olan senin yaşadıklarını yaşayan ,başka birine ne söylerdin

Eşinizle de bu şekilde konuşuyorsanız adam ne istediğinizi tam anlayamamış olabilir, kafası karışmıştır. Net olun lütfen.

İyi de burası "bir derdim var" platformu. Yorum istemiyorsanız günlüğünüze yazmanız daha doğru olmaz mı?
Siz günlüğünüze yazarsınız hangi platformu nr amaçla kullanacagima karar vermek bana kalmış. Ben derdimin nedenini yazıp cevap aramak istemedim bu defa iki yazımda bunu yaptım zaten.

Şiddet görüyorsunuz sanırı .. eski konunuza baktım öyle anlayabildim olayı. Çok fazla uzatmayın bence. Adam pek sağlıklı gibi görünmüyor.. hem hastasınız,hem size saygısızlık yapıyor,yere fırlatıyor acılar içinde kıvranmışsınız.. ama siz hala aşk bekliyorsunuz bu olmadı..
Bebeğiniz hayırlı bir evlat olsun Allah ömür versin öncelikle. Ama evlilik devam ediyor ve baştan başlama kararı veriliyor. Eşimi affetmeye çalışıyorum. Sevgisini göremeyince yeni başlama hevesinden şüphe duyuyorum. Olay bu . Hislerim ve seçimlerim sizi hiç ilgilendirmez. Pembis hayalmis sen git hislerini günlüğüne yazmış kocana böyle konuşuyorsan anlamaz zatenmis .. sokak ağzı bunlar kanaatimce.

Amin..diyorum öncelikle..
Yazdıklarınızdan gündelik hayatta her davranışı, her sözü çok fazla didiklediğinizi altında çok mana aradığınızı düşündüm yazdıklarınızdan.
Eşiniz size göre daha rahat bir insansa her hareketi sizi incitebilir. Çok detay vermediğiniz için bu kadar yazabiliyorum ama biraz rahat olmakta fayda var. Yoksa kendi kendinize kurup büyütüp dağ haline getirebilirsiniz sorunları.. Eşinizle konuşun bunları açık açık..
İnşallah işin içinde şiddet falan yoktur.

Bebeğiniz hayırlı bir evlat olsun Allah ömür versin öncelikle. Ama evlilik devam ediyor ve baştan başlama kararı veriliyor. Eşimi affetmeye çalışıyorum. Sevgisini göremeyince yeni başlama hevesinden şüphe duyuyorum. Olay bu . Hislerim ve seçimlerim sizi hiç ilgilendirmez. Pembis hayalmis sen git hislerini günlüğüne yazmış kocana böyle konuşuyorsan anlamaz zatenmis .. sokak ağzı bunlar kanaatimce.

Çok rahatsizsan cevap yazma insanın moralini daha bozacak ne var ? Anlamadiysaniz başka bir yaziyi okuyun ve yorum yazmayın cok basit.

Yorumları okuyunca şiddet gördüğünüzü anladım..
Çocuk yokken kurtulun o manyaktan. Hala gözlerine bakıp nasıl sevgi aranır ki zaten bu insan müsvettesinden. Seven insan incitir mi?

Eski konularınıza bakmadım baştan okudum yok derman aramıyorum yok yazmayın şöyle etmeyin istediğim yere istediğimi yazarım o zaman bizde istediğimiz yere istediğimiz yorumu yazarız kanaatimce..:duduk:

Sizin bir sorununuz mu var hanımefendi? Pembiş yalan nedir ben öyle birşey söylemedim! Dediniz ki ben buraya derdime çare aramak için yazmadım. Yorumlara da sürekli ters tepiyorsunuz diye bende size günlüğünüze yazın madem dedim. Paikolojiniz bozulduysa da bir dr a görünün insanlara tepki vermek sizin sinirinizi yatıştırmaz gidin kocanıza sinirlerinizi boşalton!

Çok rahatsizsan cevap yazma insanın moralini daha bozacak ne var ? Anlamadiysaniz başka bir yaziyi okuyun ve yorum yazmayın cok basit.
Kendi yazınıza da cvp verdiyseniz kesin kanaat getiriyorum psikolojiniz cidden bozuk.. bakın gayet düzgün bir dille yazmışım en başından beri. O yazıda ter tepilecek birşey yok sizin yaşadıklarınızı düşünerek yazdım. Ama belli ki sizin bişeye tahammülünüz kalmamış. Buraya tartışmak için yazı yazıyorsunuz heralde?

İstediğimiz konuyu istediğimiz yere yazamıyoruz ki bu sebepten ayrı ayrı başlıklar getirilmiş. Sokak ağzı nedir acaba? ne yapalım yazdıklarınızı alkışlayıp bizler de sizin gibi süslü kelimelerle can sıkıntınızı mı giderelim. Her yoruma bi kulp takmışsınız agresifleşmişsiniz. siz nereye ne isterseniz yazabilirsiniz ama bizde canımızın istediği yere yorum yapabiliriz pek alâ...

Back
X