Gebeliğe Hazırlık Bitmek bilmeyen göğüs ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cbz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
240
107
23
30
Arkadaşlar 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz.Her zaman adet öncesi göğüs ağrım olurdu ama şu son 6 aydır ayda sadece 1 hafta göğüs ağrısız durabiliyorum yumurtlamamın başladığı günden itibaren sanki hava basmışlar gibi şişiyor hassaslaşıyor prolaktinim sınırda 27 acaba bu değer bu kadar hassaslaşma yapar mı ya da benim gibi olan var mı bu bi sorun mudur doktora gitmem gerekirmi çocuk olsun diye doktora git gel git gel corona oldum en sonunda artık gitmek istemiyorum ama bir yandan da bir sıkıntı mı var acaba diye korkuyorum bana fikir verebilecek olam var mı acaba

Bende önceden ağrı olmazdı adet döneminde son 4 aydır adetim de azalma göğüste ağrı oluyordu iki ay önce doktora gittim 19 çıktı PROLAKTİN bunu bile yüksek derken bu ay tekrar kontrolüm varsi 159 çıktı baya yükselmiş etkiliyormus ilaç tedavisi gördüm iki hafta yarın kontrolüm var inşallah değerim düşmüştur

Yaa umarım düşmüştür bende bir kan versem iyi olur kanı adet zamanı mı veriyorsunuz peki

Yaa umarım düşmüştür bende bir kan versem iyi olur kanı adet zamanı mı veriyorsunuz peki
Adetin 2 veya 3. Günü verin daha iyi sonuç alırsınız

Reactions: Cbz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…