Bitmek bilmeyen hastaliga donusen takıntılar

Cay agaci yagi zaten sivilce icin tavsiye edilen birsey.. ama benim cenemde oyle sivilceler cikiyorki bildigin kocaman iltihap.. bi halta yaramiyo

Cay agaci yagi zaten sivilce icin tavsiye edilen birsey.. ama benim cenemde oyle sivilceler cikiyorki bildigin kocaman iltihap.. bi halta yaramiyo

fucidin pomad denedin mi, antibakteriyel merhem? çok büyük sivilcem çıktığında, hele böyle bacak içi gibi çok abuk bi yerde, benim çok işime yarar. ya da ağda sonrası sivilcelerde

fucidin pomad denedin mi, antibakteriyel merhem? çok büyük sivilcem çıktığında, hele böyle bacak içi gibi çok abuk bi yerde, benim çok işime yarar. ya da ağda sonrası sivilcelerde
Denemedim canim herseyide surmuyorum. Doktor antibiyotik veriyo ama etkisi en fazla bi kac hafta sonra yeniden basliyi. Yedigim biseye alerjim mi var bilmiyorumki

Sivilce sorununuz bittiğinde oynadığınız için geriye kalan ve gecmeyen çukurluklar canınızı daha çok sıkacak... Ellemeyin artık.

Size iki ürün önereceğim: Birisi TTO thermal sıvı sabun. Eczaneden alıyorsunuz. Yüz temizleme jeli olarak kullanıyorsunuz.

Diğeri ise Aztec Secret Indian Healing Clay kil maskesi. Haftada bir ya da iki kere yapın; sivilce ve siyah noktalara faydası var. En az yarım saat bekletin. Yüzünüzde önce hafif kaşınma sonra karıncalanma hissedeceksiniz. Kuruyunca yıkayın. Yıkadığınızda kıpkırmızı bir yüzle karşılaşacaksınız, korkmayın. Yarım saate geçiyor.

Yüzünüzü en son su bazlı bir nemlendirici ile nemlendirin. Söylediğim iki ürün de cildi bir miktar kurutabilir.

Bunları dediğiniz sivilcelenunce kurtulmak için kesin çözüm olabilir ben daha önce çok ürün kullandım bunu da denerim ama benim için asıl önemli olan yılmayın bırakmak onuda basarirsam bu ürünler illaki ise yarar diye umuuyorum

Sivilce sorununuz bittiğinde oynadığınız için geriye kalan ve gecmeyen çukurluklar canınızı daha çok sıkacak... Ellemeyin artık.
Geriye kalan sadece leke oluyor ama bazen ciddi derecede köyü renkli off bugün tuttum kendimi tam yolacakken dur gamze dur dur dedim inşallah basaaririm

Merhaba,
Bende çok uğraştım sivilcelerimle. Ne ilaçlar ne kremler ne tonikler kullandım fayda etmedi.
Doktora gittiğimde bana o malum ilaçtan yazın artık bıktım yaş 25 oldu yeter demiştim. Ki o ilaca ihtiyaç olan bi yüzüm yoktu ve önceki gittiğim doktorlar yazmam diyordu.Ve kullandım.
2 yıl oldu bırakalı ve makyajsız gezmenin zevkini çıkarıyorum doya doya.
İyi ki kullanmışım.
Hiç öyle denildiği gibi şeyler yaşamadım çok şükür.
Genetik olabilir bu durumlar.
Doğal ürünler kullanmayı deneyin bir de.

Bende çok işe yaradı. 30'lu yaşlarda ergen gibi sivilce çıkarıyordum. Şimdi sadece adet dönemlerinde tek tük çıkıyor.

Ekleme: maskeyi internette bulabilirsiniz. Ev yapımı elma sirkesiyle yaparsanız daha faydalı oluyor. Elma sirkesi lekelere de iyi geliyor.

Geriye kalan sadece leke oluyor ama bazen ciddi derecede köyü renkli off bugün tuttum kendimi tam yolacakken dur gamze dur dur dedim inşallah basaaririm
Hayır geriye kalan sadece leke olmuyor, sivilce sorunu varken ve sivilceler yenilenirken çukurluklar gözükmüyor zaten, keşke gözükse de insanlar durdursa kendini... Tamamen geçtiğinde sıkar denilen çukurluklar kalıyor, görmüşsünüzdür bazı insanların yüzlerinden ve çözümü yok. Benim de yanaklarımda kaldı mesela, sıkarken oynarken gözükmüyordu asla... Sadece uyarmak istedim...

Acaba onun da orijinali varmidir o sebzeler olabilirmi yani yağ diye başka birşey satılıyor olabilir
Hayir orjinalinide aldim.. ama benimki oyle kucuk patlatilcak gibj olmuyo hemen. Kocaman bise cikiyo ve hemen sıkılmıyoda.. hic dokunmasam bile iz yapiyo malesef

Sivilceyi patlatıp suyunu bir güzel yüzünüze bulaştırıyorsunuz sonra da neden yüzüm sivilce dolu neden sürekli çıkıyor diyorsunuz.. herşeyi geçtim iz bıraktırıyorsunuz. Yağlı yemeyi kesin, çikolata paketli ürün özellikle çekirdek yemeyin! Belli ki sizin cildiniz bunlara tepki veriyor kaldıramıyor bende öyleyimdir. Ayda 1 regl döneminde çıkabilir bunda sıkıntı yok ama sürekli çıkması ve kendi ellerinle yapman.. Uzman değilim ama bunları kesersen büyük fark görürsün

Sizde oynuyormuydunuz yuzunuzle

Beslenme ile olduğunu sanmıyorum ama suyunu bulaştırma konusunda haklısınız tek sorun onu bırakmak zaten sonra bütün ilaçlar etki edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…