Bitmek bilmeyen hastaliga donusen takıntılar

İyi akşamlar hanımlar. 28 yaşındayım yaklaşık 10 yıldır cilt problemi yapıyorum ergenlikte başlayan sivilcelerimi bir okul arkadaşımın gamze sivilceni patlatayim demesiyle başladı. O dönemler her çıkan sivilceyi patlatma derdiyle başladı bu bende zamanla alışkanlık oldu yüzüm yara içinde fondöten kullanmak zorunda hissediyorum. Her ay mutlaka yeni sivilce leke oluşuyor ve ilaç falan çayda etmiyor bir çok doktora gittim bir çok ilaç kullandım. Çok etkili bir ilaç varmış ama dermotologlar onun için kullanmamı onermiyorlar yazmiyorlar bana . Asıl sorun ise devamlı elimin yüzümde olması her çıkan sivilceyi bildiğiniz tırnaklarımla yırtıyorum çıkan her sivilceye dayanamayıp sıkıyorum sonra haliyle hiç bir ilaç ise yaramıyor kendime hobi edindim boş kalmamak için devamlı birşeyler le uğraşıyorum ama yine elim gidiyor yüzüme bu tarz benim gibi sorun yaşayan varmı önerebileceğiniz ilaç krem ve varmı. Standart her ay
Silvilce ve sivilce izleri için en etkili doğal çözüm alovera jeli iz dahi kalmaz cildinizde ama saf alovera olacak yapragindaki jel kullan menmun kalırsınız

Evet ruaccutane birde bunun başka isimle olanı varmış ama bana yazmiyorlar senin ciddi bir sivilce sorunun yok dokumayacaksın diyorlar ama bende farkındayım bazen elim yüzümden hiç düşmüyor canım yanıyor yinede devam ediyorum keşke onu birakabilsem
o ilaci bi arkadasim kullanmisti biyiklarimi bile aldiramiyorum bu ilac yuzunden derdi yan etkileri de cokmus ama yuzu duzeldi cok guzel puruzsuz oldu

beslenme tarzınla alakalı olabilir mi? hayvansal gıda tüketimi ve fazla kuruyemiş tüketimi artırıyor sivilceyi. gazlı içecek yağlı yemekler fast food vs de aynı şekilde. bence onu değiştirmeyi düşünebilirsin bol su ve meyve sebze ağırlıklı bir diyetle yeni sivilceleri önlersin en azından. kalanı için de aloe vera ve bakım yağları iş görür bir süre

beslenme tarzınla alakalı olabilir mi? hayvansal gıda tüketimi ve fazla kuruyemiş tüketimi artırıyor sivilceyi. gazlı içecek yağlı yemekler fast food vs de aynı şekilde. bence onu değiştirmeyi düşünebilirsin bol su ve meyve sebze ağırlıklı bir diyetle yeni sivilceleri önlersin en azından. kalanı için de aloe vera ve bakım yağları iş görür bir süre
Beslenmeye dikkat ediyorum yağlı yemekler vs kaciniyorum da şu tüketimi az onuda alışkanlık edinmek gerekiyor
Silvilce ve sivilce izleri için en etkili doğal çözüm alovera jeli iz dahi kalmaz cildinizde ama saf alovera olacak yapragindaki jel kullan menmun kalırsınız
Onu da denedim hazır büyüyen bitkinin yaprağının arasındaki sıvı dediğiniz degilmi ama benim.ki küçük bir yapraktı ve etkisiz oldu sebebinin büyümemiş olmasaymış yani o videolarda izlediğim kadar büyük değildi sebeb mi sizce bu yoksa uzun süre mi kullanılmalı bende biraz hemen etki etsin düşüncesi var orda kaybediyorum

Evet şu tüketimi çok az umarım onuda düzene koyarim

Beslenmeye dikkat ediyorum yağlı yemekler vs kaciniyorum da şu tüketimi az onuda alışkanlık edinmek gerekiyor

Onu da denedim hazır büyüyen bitkinin yaprağının arasındaki sıvı dediğiniz degilmi ama benim.ki küçük bir yapraktı ve etkisiz oldu sebebinin büyümemiş olmasaymış yani o videolarda izlediğim kadar büyük değildi sebeb mi sizce bu yoksa uzun süre mi kullanılmalı bende biraz hemen etki etsin düşüncesi var orda kaybediyorum
evet saksı çiçeği olacak yapraklarının içi dolu jel gibi cicekcilerden alın evde elinizin altında bulundurun günlük uygulayın cildinize bide soda ile yıkayın yüzünüzü yiyenim kullandı o ilaçtan çok ağır bir ilaç cildi yine sivilcelenunce alivera ve soda kullandirdim şimdi hiç izi dahi yok arada çok stresli olduğunda tek tük çıkıyor

bebeklerde pişik icin kullanilan sudocrem var
sivilceler cikinca ustune birazcik surun bekletin
genelde ise yarar
denemediyseniz bide bunu deneyin.
yada dermapen deneyin ama yasiniz kac?

ama sadece guzellik olarak dusunmeyin bobrekler icin de cok zararliymis keske kendinizi tutup yolmasaniz
Yok güzellik vb sıkıntı deil benim derdim sadece elimin yüzümden düşmesi düşüncem çıkmazsa oynamam mantigindayim ne kadar doğru bilemem ama yolmaktan vazgeçmemi kolaylaştıracak diye dusunuyorum

evet saksı çiçeği olacak yapraklarının içi dolu jel gibi cicekcilerden alın evde elinizin altında bulundurun günlük uygulayın cildinize bide soda ile yıkayın yüzünüzü yiyenim kullandı o ilaçtan çok ağır bir ilaç cildi yine sivilcelenunce alivera ve soda kullandirdim şimdi hiç izi dahi yok arada çok stresli olduğunda tek tük çıkıyor
Herhangi bir çiçekçiden akşam onun bir doğrusu yanlışı varmıştır yani bitki sonuçta yetişiyorsa tamamdır. Sodayı da denedim malesef olmadı ya ben sabırsızım yada kullanmayı beceremiyorum başkasında ise yarayan bende olmuyor😊teşekkür ederim

çok ufak ama mucizevi bişi önericem, herkeste işe yaramayabilir, aksine belki irrite de edebilir, o sebeple ufak bir yerde denemek ya da hiç kullanmamak opsiyonlarını da değerlendirin.

kullandığım her türlü sıvı ürüne -cilt toniği, şampuan, sıvı sabun, yüz temizleyici- 2-3 damla çay ağacı yağı koydum 2 ay kadar önce. neredeyse 0 sivilce çıktı o zamandan beri, ve cildim pürüzsüzleştiği için parlıyor. bazen az uyku aldığımda ya da siyah noktalarımı sıktığımda yine bir pütürleşme oluyor. çağ ağacı yağlı tonikle bi siliyorum, sabaha yine cilloplaşıyor. ilaç değil, o sebeple öneriyorum.

çok ufak ama mucizevi bişi önericem, herkeste işe yaramayabilir, aksine belki irrite de edebilir, o sebeple ufak bir yerde denemek ya da hiç kullanmamak opsiyonlarını da değerlendirin.

kullandığım her türlü sıvı ürüne -cilt toniği, şampuan, sıvı sabun, yüz temizleyici- 2-3 damla çay ağacı yağı koydum 2 ay kadar önce. neredeyse 0 sivilce çıktı o zamandan beri, ve cildim pürüzsüzleştiği için parlıyor. bazen az uyku aldığımda ya da siyah noktalarımı sıktığımda yine bir pütürleşme oluyor. çağ ağacı yağlı tonikle bi siliyorum, sabaha yine cilloplaşıyor. ilaç değil, o sebeple öneriyorum.
Aktar da bulabilirim sanırım bu tip şeyler orda oluyor. Peki karıştirmasam sadece gündelik her akşam sizin gibi silip yatsam olurmu denemek istiyorum

Aktar da bulabilirim sanırım bu tip şeyler orda oluyor. Peki karıştirmasam sadece gündelik her akşam sizin gibi silip yatsam olurmu denemek istiyorum

yok yok aşırı keskin bir şey çay ağacı yağı. koca şişeye bile 1 2 damla dökülüyor, sek olarak hiç önermem. kulakçubuğunun ucuna 1 damla damlatıp onu da minnacık değdirmek beeeelki. ama fazla kullanmaya hiç gelmez daha beter eder. rossmandan alabilirsiniz yakınınızda varsa.

Yüz için çok minik kıl gibi sülükler var. İşin ehli olan birine seanslarla sülük yaptırırsan geçer inşaAllah.

Back
X