Bitmek bilmeyen mide bulantilari

m_erve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
4
1
1
30
6. haftadan itibaren başlayan ve bitmek bilmeyen bı mide bulantım var. Prilam kullanıyorum ama herhangi bir etkisini göremiyorum. Bu sebepten dolayı çocuğum beslenemiyor diye korkuyorum. Her yediğimi cıkarıyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım varsa bana yardım edebilir misiniz?

Canm ben 4 ay kustum. Bebeğin gelişimi iyiydi.korkma bende senin gibiydim sonra geçiyor. Eskiler yediginin suyu bile yeter bebeğe derler :)

Valla bulantıya bi çözüm çare bulan aydınlatsın hayalet gibi geziyorum kaç gündür 😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ack olaym bulunmyor en iyi yol mideyi boş bırakmayacaksın. Mutlaka birşeyler atıştıracaksın
..Ben doğuma kadar kusanlardandım🙄

Doğuma gideceğim sabah kustum öyle çıktım evden 9 ay kabus gibiydi .Hiç beslenemedim ne ceviz ne fındık ne balık ağzıma sürmedim. Yediğim tost tuzlu peynir domates ayran .bebeğim her doktor kontrolünde çok güzel kilo aliyordu hatta çok iri bebek olacak diyordu doktorumuz 35 .hafta da 3 kgydu 36.hafta bi gittim sadece 10 gr almış suyu bitmiş acil sezeryan aldılar. 3 kg dünyaya geldi gayet sağlıklı kuveze bile girmedi .Sen beslemesene o senden alabileceğini alıyor hiç endişe etme

Doğuma gideceğim sabah kustum öyle çıktım evden 9 ay kabus gibiydi .Hiç beslenemedim ne ceviz ne fındık ne balık ağzıma sürmedim. Yediğim tost tuzlu peynir domates ayran .bebeğim her doktor kontrolünde çok güzel kilo aliyordu hatta çok iri bebek olacak diyordu doktorumuz 35 .hafta da 3 kgydu 36.hafta bi gittim sadece 10 gr almış suyu bitmiş acil sezeryan aldılar. 3 kg dünyaya geldi gayet sağlıklı kuveze bile girmedi .Sen beslemesene o senden alabileceğini alıyor hiç endişe etme
İçim rahatladı biraz teşekkür ederim yorumun için 😊

Allah yardımcınız olsun
Bende 5 ay kusmuştum öyle ki daireye gidene kadar her köşede :olamaz:
sokak hayvanları bile kaçardı benden ıyy cok kötüydüm.
Annemin de hamileliği öyleymiş doktorum kızlar anneleri gibi geçirir demişti.
Ama gelişimi iyiydi kızımın o alıyor bizden gıdalarını maraketmeyin.
Ben çubuk kıraker ekmek falan yerdim bastırırdı midemi.

6. haftadan itibaren başlayan ve bitmek bilmeyen bı mide bulantım var. Prilam kullanıyorum ama herhangi bir etkisini göremiyorum. Bu sebepten dolayı çocuğum beslenemiyor diye korkuyorum. Her yediğimi cıkarıyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım varsa bana yardım edebilir misiniz?
Kuzum ben doğuma kadar kustum maşallah 4 kilonun üstünde tosun gibi oğlum doğdu hiç sıkıntı etme heç çalıştım hem kustum hiç bir ilacı kullanamadım kustuğum için sağlıkla kucağına alırsın inş.

Aynı bende böyleydim cnm doğuma kadar kustum

Back
X