- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
diyemiyoruz zaten cümbür cemaat gidiyoruzEv sahibi davet ediyorsa siz kv.lere gelmeyin diyemezsiniz. Sonucta ev sahibinin verdigi bir davet var ortada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyemiyoruz zaten cümbür cemaat gidiyoruzEv sahibi davet ediyorsa siz kv.lere gelmeyin diyemezsiniz. Sonucta ev sahibinin verdigi bir davet var ortada
kız benimki de hiç susmaz boş ver bir kenarda oturyor en azındangelsin gelsinde bari oturup bnmle muhabbet etsin telefonu eline alıp oturuyo bizde öyle tv izliyorz eşimle sonra gidiyo![]()
gecen telefonla konusmak için salona girmişti sonra ben girdim 15 dk sonra falan havlu vardı dısarda diyo ki bunu su sandıgın içine diger havluların yanına koyalımkız benimki de hiç susmaz boş ver bir kenarda oturyor en azından
kızlar merhaba size bi sorum olacak
ben yeni evliyim ve 2 aydır sürekli akrabalar tarafından yemege cagırılıyoruz
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye
ciddi anlamda bunaldım bitsede kurtulsam diyorum ama bitmiyo
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri
ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi
ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar
OHAA kurcalıyor demek ki kilitle sende sandığı salonu falan açık birşey bırakmagecen telefonla konusmak için salona girmişti sonra ben girdim 15 dk sonra falan havlu vardı dısarda diyo ki bunu su sandıgın içine diger havluların yanına koyalımsen nerden biliyosun ki orda havlu oldugunu
![]()
insallah dogumdan sonra saglıklı kilona dönersin hafif etli butlu göbeksiz![]()
ben hiç bi zaman kötü yönlerini aramadım aksine aileme dısarı karşı hep örtmeye calıştım ama bende insanım ve gördüklerim yapılan muameleler den dolayı biraz sogudum acıkcası bakın yine de kötü davranmıyorum diyorum asla saygısızlık yapmıyorum sadece ''istemiyorum''Çok özür dileyerek bisi sormak istiyorum, size yazilan yorumlara verdiginiz cevaplar istinaden sorucam bunu.. "Siz henuz 2 aylik evlisiniz ve çok erken degilmi kayinvalide ve kayinpederiniz için söylenmeye başlamalarınız? Kimsesiz bir adamla evlenmedinizki siz , sözlü ve nişanlıyken aile bağlarının bukadar kuvvetli olup gelip gidïşleri sevdiklerini bilmiyormuydunuz? Ne mutlu sizeki sevilen değer gören gelin olmuşsunuz ve tüm akrabalar sırayla sizi davet ediyorlar ve kayinvalide ile kayinpederinizde demekki oğlu ve geliniyle yemeklere katılmaktan mutluluk gurur duyuyorlarki sizinle beraber geliyorlar.. " Lütfen şimdiden keyinvalide ve kayinperinizin negatif yanlarini aramaya calismayin ve eşinize ben besleme degilim benden fazlasini bekleme demeyin , eminim sizin annenizde ve kayinvalidenizde kendi kayinvalidelerinde işler yapip hizmet etmiştir ama bunu yaparken kendilerini besleme olarak gormemistir oyle degilmi? Dedimya haddim olmadan ozur dileyerek yazdim ama dusuncemide kendimde tutamadim bilmenizi istedim sadece.. henuz 2 aylik evliymissiniz hayirli olsun diyorum ve huzur mutluluk kahkaha evinizden eksik olmasin insallah.
kız kadın yatak odama bile girdi kalabalıktan faydalanıpOHAA kurcalıyor demek ki kilitle sende sandığı salonu falan açık birşey bırakma
Yatak odama şahsen kimsenin girmesini istemem ya özel birşeyim varsa birde ne işleri var bir şey dicimde olmayacak burdakız kadın yatak odama bile girdi kalabalıktan faydalanıpben artık ugrasmıyorm bi daha yakalarsam anne surayı düzeltiver dicem galiba içimden o geçiyo
![]()
kızlar merhaba size bi sorum olacak
ben yeni evliyim ve 2 aydır sürekli akrabalar tarafından yemege cagırılıyoruz
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye
ciddi anlamda bunaldım bitsede kurtulsam diyorum ama bitmiyo
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri
ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi
ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar
Yatak odama şahsen kimsenin girmesini istemem ya özel birşeyim varsa birde ne işleri var bir şey dicimde olmayacak burda![]()
![]()
evet burda söylenince öğrendim bende onlar da bana gelcekmiş ama biri güzel bi fikir sundu gündüz kadınların hepsini cagırıcam kendi ablamı ve kuzenimide cagırdım mı bana iş kalmaz zaten kurtarırımkayınvalideler hep aynı biz de hiç tek gidemedik eşimin tarafına ama merak etme hep sürmüyo bitiyo bu arada içini karartmak istemem ama onlarda sana gelcek :) hem de böyle çoluk çocuk Allah kolaylık versin şimdiden
ama bayramda zaten bizim ulkemizde 7 sulale bir arada olunur =)) alismaya calisin bence. Zaten yeni evlisiniz diye boyle. Bir muddet sonra azalir bu gitme gelme fasillari.diyemiyoruz zaten cümbür cemaat gidiyoruzsanırım bayramalrda da böyle olcak
![]()