Ben aslinda susan altta kalan biri degilim ama artik yoruyor bu beni, yetisemiyorum, bezdiriyor insani bu hali. Soyle bir ornek ile durumu aciklayayim. Benim yatak odam biraz soguk oluyor, hem ben usuyorum hemde ben tr de yasadigim siralar usudugunu soylemisti. Gectigimiz senelerde esim boyle soyleyince bende tr den carsaf ve yorganima uygun polar aldim, yatagin icine sermek icin, kisin carsafa yatmak icimi urpertiyor. Esimde uzerini cok SIk acar bende olmayinca orten olmaz. Dedim ben kisin gelirsem sererim erken gelmez al ser, dolabina koydum. Sonra esim kisin dolapta bulamamis aklimdan suphe ettim, esime diyorum iyi bak, dedi yok. Sonra okulum tatil olunca geldim bende aradim yok. Annesine kv ye sordum ben onu aldim dukkana goturdum esimden icin dediki o polar oglumu hasta eder, yok bilmem kemikleri soyle olur, oglum yanar vs dedi. Bende dedim ki yillar yili biz kullandik, hicbir sey olmadi dedim.
Neyse artik bu sene ben geldim anne dedim onu getir dukkanda kendi tarafima sereyim yokki diyor, satmis.
Benim aldigim mali, tr den binbir zahmet tasidigimi. Aaa niye dedim guldu falan, ben sana alirim dedi. Hayir dedim ben alacagim. Bir tane kullanilmis alip gelecek diye istemedim. Yok yok alirim dedi, hayir ben gidip bakicam alicam dedim. Bugun gitmis almis gelmis, yatagina ser diye. Hayir bunun adi iyilikse baslarim iyiligine, buna kiziyorum, benim lafimin hukmu yok. Kafasi nasil eserse cani nasil isterse oyle yasiyor, beni de kendi zevkince yasatiyor.
Yani saygisizlik etmek istemiyorum, bir diyorum iki diyorum direttince cirkeflik olmasin diye susuyorum. Bazen delilige vuruyorum, kucuk yasta gelin geldigim icin ben deli kizim kabul etmiyorum diyorum ama nafile.
Esim oyle dolasmayi seven biri degil, bugun ciktik biraz gezdik gerci. Arada yuruyus vs yapiyorum ama hava cok kapaliya insani umutsuzluga surukluyor, depresyona meyilli olunca hemen cekiyor beni.
Zaten evde en kucuk biziz. Idare edilebilir, yonlendirilebilir goruyorlar. Bakalim bugun biletlerimizi aldik. Tr ye gidimce diyecegim altinlarimi nereye koydunuz, gelirken bozdurup gelecegiz diye. Asil o zaman kopacak kiyamet bence vermeyecekler carcur edecegiz sanacaklar.