Bitmek üzere bir evlilik

fundatsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
23
7
1
Merhaba ilk defa konu aciyorum umarim doğru yere yaziyorum 13 yillik bir evliliğim var aslinda evlilik denmez tam bir zindan hayati esimle gorucu usulu evlendik 12 yasinda bir cocugum var esimle hicbir konuda anlasamiyoruz eve sadece mutfak alisverisi yapar asla bir harclik vermez 4 sene boyunca calistim maas kartima el koydu ozman bile onun eline bakiyordum siddeti de var defalarca beni evden de kovdu ama gidicek yerim yokdu ailem arkamda durmuyordu ama artik onlar arkamda olduklarini soyluyorlar ama esim pek yanasmiyor bosanmaya daha dogrusu ondan bir cop dahi almadan gitmemi istiyor hatta cocugumu bile vermeyecegini soyledi ama artik gercekten dayanamiyorum tamamen yabanci gibiyiz saygi sevgi yok cok yiprandim cokk fazla

Aileniz de arkanızdaysa malı mülkü görmesin gözünüz. Çocuğu alma gibi bir imkanı yok mahkeme zaten size verir o da paşa paşa öder nafakasını. Ayrıca o yaşlarda çocuğa da bir erkek tek başına bakamaz. Muhtemelen annesinin başına atacaktır. Kadın da istemeyeceği için alırım diye gözünüzü hiç korkutmasın.

Sizden boşanmaya tabi yanaşmaz, sizin maaşınızı kendisine ikinci gelir yapmış sefasını sürmüş. Sefası bozulmasın evdeki ek gelir getiren ve eve bakan kölesi elinden kaçmasın diye de çocuğu kullanarak korkutuyor karaktersiz adam. Çalışan bir kadın olarak boşanmak için ailenizin onayını desteğini beklemenize normalde tepki verilir ama bu ekonomide hak verilmeyecek gibi değil. O yüzden destek de varsa beş dakika durmayın mahkeme küçük çocuğu babaya bırakmaz endişelenmeyin

Kendi ayaklarınız üstünde durduktan sonra bırakın vermesin tek çöp bile. Ailenizde artık arkanızdaymış. Çocukta çok küçük değil olanları analiz edebilecek yaşta, mahkeme böyle durumlarda çocuğun söyledikleri ve isteklerini de göz önüne alarak karar veriyor. 13 yıl ziyan olmuş zaten zararın neresinden dönerseniz kardır. Daha fazla zindan etmeyin hayatınızı. Şiddet de var üstelik

Eşinize ,"Babası değil misin; velayet ve çocuğumuzu bakıp, büyütmek senin de hakkın vb" diyebilir; elindeki kozu görebilirsiniz.Bakalım o zaman ne diyecek.

Aileniz biraz geç kalmamış mı,gençliğiniz gitmiş arkanızda olsa ne olur olmasa ne olur.Kendi ayaklarınızın üstünde duran bir kadına benziyorsunuz,alın çocuğunuzu kendinize yeni bir hayat kurun. Aileye de mesafeli bir hayat.

Evet bende en cok buna üzülüyorum bu na kahroluyorum kesinlikle ayaklarimin uzerinde durabilirim iste cocugumu almak kolay olurmu darp raporumda var cocuk da zaten beni istiyor

Evet bende en cok buna üzülüyorum bu na kahroluyorum kesinlikle ayaklarimin uzerinde durabilirim iste cocugumu almak kolay olurmu darp raporumda var cocuk da zaten beni istiyor
Şöyle düşünün: gördüğümüz boşanmış çiftlerin çocukları 90% annede,10% durumda babada kalıyorlar. Rakamlar farazi.

Eşinize ,"Babası değil misin; velayet ve çocuğumuzu bakıp, büyütmek senin de hakkın vb" diyebilir; elindeki kozu görebilirsiniz.Bakalım o zaman ne diyecek.
Ben kendim bakarim diyor okulu var vs sen nasil bakicaksin hem calisip ben zaten normalde calisiyordum o zamanda oğlum hep evde tekdi bahaneler üretiyor cocugum icin hicbirsey yapamadiki bu zamana kadar bir vakit bile gecirmiyor

Türkiye de evlilikler en çok aileler yüzünden bitmiyor kadınlar o kadar yalnız kalıyor ki boşanırken ailenizde arkanızda ise inşallah boşanırsiniz hayat kısa yarınımizin mutluluğu bugün aldığımız kararlardan geçiyor

Allah razi olsun iyiki de yazdim insallah kurtulucam artik bana git derse kesinlikle gidicem asla durmam

Ben kendim bakarim diyor okulu var vs sen nasil bakicaksin hem calisip ben zaten normalde calisiyordum o zamanda oğlum hep evde tekdi bahaneler üretiyor cocugum icin hicbirsey yapamadiki bu zamana kadar bir vakit bile gecirmiyor
Ne alaka 12 yaşındaki çocuk evde yalnız kalabilir zaten.

Evet hep ailem yuzunden katlandim 13 yilim hep böyle gecti bir güzel günüm yok ya

Evet ama suanda calismiyorum ama calisabilirim hemen bosaninca markette müdurluk yapiyordum cok guzel maasim vardi ama bir kurusunu gormedim ki

Mahkemede sizin velayet talebiniz varken, çocuk direkt babasına verilmez.Eşiniz çocuğunuzu size karşı koz olarak kullanıyorsa, kozu elinden almayı deneyin; blöfünü görün. Tabii öncelikle gerçekten boşanmak isteyip istemediğinize karar verin. Sadece konuşup, bir şey yapmayacaksanız; eşiniz sonrasında söylediklerinizi de ciddiye almayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…