Bitmek üzere bir evlilik

Aileniz de arkanızdaysa malı mülkü görmesin gözünüz. Çocuğu alma gibi bir imkanı yok mahkeme zaten size verir o da paşa paşa öder nafakasını. Ayrıca o yaşlarda çocuğa da bir erkek tek başına bakamaz. Muhtemelen annesinin başına atacaktır. Kadın da istemeyeceği için alırım diye gözünüzü hiç korkutmasın.
Annesi asla bakamaz hasta zaten cocgum durmaz yanlarinda

Mahkemede sizin velayet talebiniz varken, çocuk direkt babasına verilmez.Eşiniz çocuğunuzu size karşı koz olarak kullanıyorsa, kozu elinden almayı deneyin; blöfünü görün. Tabii öncelikle gerçekten boşanmak isteyip istemediğinize karar verin. Sadece konuşup, bir şey yapmayacaksanız; eşiniz sonrasında söylediklerinizi de ciddiye almayacaktır.
Hayir kesinlikle ben kararliyim ama onceden boyle degildim aglardim yalvarirdim ona s. Gibi bitmesin diye ama artik icimde gram sevgi yok

Evet ama suanda calismiyorum ama calisabilirim hemen bosaninca markette müdurluk yapiyordum cok guzel maasim vardi ama bir kurusunu gormedim ki
Şiddet uyguladığı zama keşke darp raporu alıp uzaklaştırma kararı çıkarsaydınız.Önce iş bulun sonra boşanın.Maaş kartınızı vermeyin.Hesabında parası var mı?Çalıştığınız süre boyunca sizin maaşınızı ne yaptı?Ev alabildiniz mi?Siz en iyisi bir avukata danışın.

Şiddet uyguladığı zama keşke darp raporu alıp uzaklaştırma kararı çıkarsaydınız.Önce iş bulun sonra boşanın.Maaş kartınızı vermeyin.Hesabında parası var mı?Çalıştığınız süre boyunca sizin maaşınızı ne yaptı?Ev alabildiniz mi?Siz en iyisi bir avukata danışın.
Darp raporu aldim uzaklastirma almadan istemsizce ozur diledi ev babasinin bizim degil ki hesabindaki para zaten benim ama yari yariya olur oda benim maasimi hesaba atiyordu asla para harcamaz ki

Merhaba ilk defa konu aciyorum umarim doğru yere yaziyorum 13 yillik bir evliliğim var aslinda evlilik denmez tam bir zindan hayati esimle gorucu usulu evlendik 12 yasinda bir cocugum var esimle hicbir konuda anlasamiyoruz eve sadece mutfak alisverisi yapar asla bir harclik vermez 4 sene boyunca calistim maas kartima el koydu ozman bile onun eline bakiyordum siddeti de var defalarca beni evden de kovdu ama gidicek yerim yokdu ailem arkamda durmuyordu ama artik onlar arkamda olduklarini soyluyorlar ama esim pek yanasmiyor bosanmaya daha dogrusu ondan bir cop dahi almadan gitmemi istiyor hatta cocugumu bile vermeyecegini soyledi ama artik gercekten dayanamiyorum tamamen yabanci gibiyiz saygi sevgi yok cok yiprandim cokk fazla
o adama çocuk falan vermezler hiç merak etmeyin aileniz de arkanızdaysa güçlü durun ona karşı cesur olun boşayın çocuğu bile vermezmiş kendisi yaptı sanki çocuğu

Darp raporu aldim uzaklastirma almadan istemsizce ozur diledi ev babasinin bizim degil ki hesabindaki para zaten benim ama yari yariya olur oda benim maasimi hesaba atiyordu asla para harcamaz ki
Özür dileyince affettiniz mi?

Is bulamam ki asla izin vermiyor aslaa aslaa biliyor cunku artik parq vermiyeceğimi ona

Avukatla görüşmeniz lazım.Paranın yarısını vermemek için çeker hesaptan.Başka hesaba atar.Borcum var der.Şerh koydurmanız lazım.Ayrıca darp raporunun belli bir süresi olabilir.Keşke aldığınızda uzaklaşma çıkartıp serh koydursaydınız herşeye.

Avukatla görüşmeniz lazım.Paranın yarısını vermemek için çeker hesaptan.Başka hesaba atar.Borcum var der.Şerh koydurmanız lazım.Ayrıca darp raporunun belli bir süresi olabilir.Keşke aldığınızda uzaklaşma çıkartıp serh koydursaydınız herşeye.
Yapamadim iste ozaman korktum tehdit etti cocugu giremessin diye

Napim ki evden gitmistim cocugumu vermedi mecbur onun icin döndüm 3 ay önceydi ama simdiki aklim olsaydi asla gelmezdim defalarca kovdu beni defalarca
Polise gitseydiniz çocuğunuzu alırdınız.Siz hep eşinize dönmüşsünüz.Çocuğunuzu bırakıp gitmeyin.

Yapamadim iste ozaman korktum tehdit etti cocugu giremessin diye
Gidip bir avukata danışın.Her istediğini yaptırmış size.Defalarca kovmuş yine koşa koşa gitmişsiniz.Ne diyeyim size?Niye bunları yapmasına izin veriyorsunuz?Kocam çocuğumu vermiyor diye polise gitmemişsiniz bile.

Napim ki evden gitmistim cocugumu vermedi mecbur onun icin döndüm 3 ay önceydi ama simdiki aklim olsaydi asla gelmezdim defalarca kovdu beni defalarca
Şimdiki aklınız olsa değil, ailenizin desteği olsa. Ben o ailelere de ne diyeyim bilemiyorum ama çocuğunuz küçük değil, destek falan aramadan direkt iş bulmaya çalışın, anne çocuk mis gibi yaşarsınız. Yazık ona da, bir nefes alsın çocuk.

Şimdiki aklınız olsa değil, ailenizin desteği olsa. Ben o ailelere de ne diyeyim bilemiyorum ama çocuğunuz küçük değil, destek falan aramadan direkt iş bulmaya çalışın, anne çocuk mis gibi yaşarsınız. Yazık ona da, bir nefes alsın çocuk.
Cocugum bana aynen sizin soylediklerinizi soyluyor biliyormusunuz 😪😪

Konu sahibi siz iş bulun.Size engel olacağı zaman arayın kadesi.Darp,uzaklaştırma kararı alın.Bir süre gelemez eve.

Back
X