Ama iste vermiyordu siddet uyguluyordu ben yapiyorum zaten birikim diyorduO da sizin suçunuz.Maaş kartınızı vermeyip birikim yapsaydınız.Eşiniz suçlu ama siz de suçlusunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama iste vermiyordu siddet uyguluyordu ben yapiyorum zaten birikim diyorduO da sizin suçunuz.Maaş kartınızı vermeyip birikim yapsaydınız.Eşiniz suçlu ama siz de suçlusunuz.
Kendinizi tamamen teslim etmişsiniz böyle bir canavara.İnşallah kurtulursunuzAma iste vermiyordu siddet uyguluyordu ben yapiyorum zaten birikim diyordu
Annenin mutlu olmadığı hiçbir evde mutlu çocuk olmaz. Çocuğum için... diye başlayan cümleler ...katlandım. diye bitmemeli. Hiçbir çocuk kendisi için annesi mutsuz olsun istemez. Anneden alır mutluluğu, umudu. Çocuk için bir annenin yapacağı ilk şey, mutlu olmaktır.Cocugum bana aynen sizin soylediklerinizi soyluyor biliyormusunuz![]()
Ben artık çocuk için katlandım diyenlere de inanmıyorum.Çocuklar böyle şiddet dolu evlilikler de mutsuz,korku içinde,travmalarla büyüyorlar.Katlanmaları çocuk için değil,seviyorum diyemiyorlar ondan.Annenin mutlu olmadığı hiçbir evde mutlu çocuk olmaz. Çocuğum için... diye başlayan cümleler ...katlandım. diye bitmemeli. Hiçbir çocuk kendisi için annesi mutsuz olsun istemez. Anneden alır mutluluğu, umudu. Çocuk için bir annenin yapacağı ilk şey, mutlu olmaktır.
Seviyorum ya da cesaret edemiyorum, diyemiyorlar.Ben artık çocuk için katlandım diyenlere de inanmıyorum.Çocuklar böyle şiddet dolu evlilikler de mutsuz,korku içinde,travmalarla büyüyorlar.Katlanmaları çocuk için değil,seviyorum diyemiyorlar ondan.
Ailem arkamda olmadiği icin bitmedi dedim ama size sevmiyorum asla buna inaninBen artık çocuk için katlandım diyenlere de inanmıyorum.Çocuklar böyle şiddet dolu evlilikler de mutsuz,korku içinde,travmalarla büyüyorlar.Katlanmaları çocuk için değil,seviyorum diyemiyorlar ondan.
eşinizle aranızda kaç yaş var?Merhaba ilk defa konu aciyorum umarim doğru yere yaziyorum 13 yillik bir evliliğim var aslinda evlilik denmez tam bir zindan hayati esimle gorucu usulu evlendik 12 yasinda bir cocugum var esimle hicbir konuda anlasamiyoruz eve sadece mutfak alisverisi yapar asla bir harclik vermez 4 sene boyunca calistim maas kartima el koydu ozman bile onun eline bakiyordum siddeti de var defalarca beni evden de kovdu ama gidicek yerim yokdu ailem arkamda durmuyordu ama artik onlar arkamda olduklarini soyluyorlar ama esim pek yanasmiyor bosanmaya daha dogrusu ondan bir cop dahi almadan gitmemi istiyor hatta cocugumu bile vermeyecegini soyledi ama artik gercekten dayanamiyorum tamamen yabanci gibiyiz saygi sevgi yok cok yiprandim cokk fazla
3 yaş vareşinizle aranızda kaç yaş var?
teşekkür ederim3 yaş var
Tesekkür ederimTabi mahkeme sana verirse ben diyeyim deyip açın davayı.
Mal mülkden daha önemli sizin ruh haliniz. Geciktirmeyin daha fazla.
Insallah dediğiniz gibi olurBosanin. Mahkeme karar verirse pasa pasa odeyecek herseyi.