ben salak gibi affettim.
1 bu adami seviyor musun 2 senin ozel hayatin sinirlaniyor bu sekilde mutlu olamazsin 3 siddet goruyorsun hakaret duyuyorsun kufur isitiyorsun bunun ilerisi.yok.illa birgun ayrilik seni bekliyor. 4 ayrilmak icin oldurulmeyimi bekliyorsun. kac bu adamdan izini kaybettir psikolojikmen rahatsiz biri o1 buçuk yıllık bir ilişkimiz var. İlk başlarda çok kibar çok saygılı biriydi ciddiyetini göstermek için ailesiyle tanıştırdı hatta sürekli onların evine gitmişliğim var... Beni çok sevdiğini biliyorum benim için herşeyi yaptı elinden gelen. Geçmişinde ruhsal problemleri varmış fakat daha sonra tedavi ile iyileşmiş. Çalıştıgım yere gelip beni gözleyecek kadar, geçmişimi araştırıp yaptığım hataların hesabını soracak kadar, bunlar için bana küfür edicek kadar manyak biri. Bu yaptıklarını affettim fakat önü kesilmedi, yavaş yavaş beni avucunun içine aldı tüm sosyal medya hesaplarımı kapattırdı kıskançlıktan. Ve en önemlisi bana şiddet uyguladı. Herkesin içinde itti arkamdan, metronun içinde elimi tırnak geçirip kanattı fakat ben salak gibi affettim. Tokat attı evine gittiğimde, gene affettim çünkü karşımda bi çocuk gibi ağlayıp ayaklarıma kapanıyo her seferinde. Artık benim sabrım taştı ve yine üzerime geldiği bir anda bende ona tokat attım ittim vs. anlatacak daha çok şey var fakat bir kere onun dediği yere gitmediğimiz için (gezme esnasında) bana aklınıza gelebilecek hatta sözlükte olan her türlü hakaret ve küfürü etti, ertesi gün kapımda soğukta 5 saat bekledi, herkesin içinde ağladı gene affettim. Ben onu çok seviyodum fakat bu davranışları beni kendınden soğuttu... Dün de sosyal medyamı ondan izinsiz açtığım için bana çıldırmıs gibi bağırıp küfürler etti şahsıma ve ben affetmiyeceğimi artık bittiğini söyledim. Oda ciddiyetimi anladı hatalarını kabul ediyo ama tekrar barışmak istiyor hatta psikoloğa randevu almış, beraber gidelim sorunlarımızı anlatalım ben seni çok seviyorum ve bırakmayacağım diyor. Ne yapmalıyım... kafayı yiyeceğim artık .......
eceline susadıysan devam et bu adamla1 buçuk yıllık bir ilişkimiz var. İlk başlarda çok kibar çok saygılı biriydi ciddiyetini göstermek için ailesiyle tanıştırdı hatta sürekli onların evine gitmişliğim var... Beni çok sevdiğini biliyorum benim için herşeyi yaptı elinden gelen. Geçmişinde ruhsal problemleri varmış fakat daha sonra tedavi ile iyileşmiş. Çalıştıgım yere gelip beni gözleyecek kadar, geçmişimi araştırıp yaptığım hataların hesabını soracak kadar, bunlar için bana küfür edicek kadar manyak biri. Bu yaptıklarını affettim fakat önü kesilmedi, yavaş yavaş beni avucunun içine aldı tüm sosyal medya hesaplarımı kapattırdı kıskançlıktan. Ve en önemlisi bana şiddet uyguladı. Herkesin içinde itti arkamdan, metronun içinde elimi tırnak geçirip kanattı fakat ben salak gibi affettim. Tokat attı evine gittiğimde, gene affettim çünkü karşımda bi çocuk gibi ağlayıp ayaklarıma kapanıyo her seferinde. Artık benim sabrım taştı ve yine üzerime geldiği bir anda bende ona tokat attım ittim vs. anlatacak daha çok şey var fakat bir kere onun dediği yere gitmediğimiz için (gezme esnasında) bana aklınıza gelebilecek hatta sözlükte olan her türlü hakaret ve küfürü etti, ertesi gün kapımda soğukta 5 saat bekledi, herkesin içinde ağladı gene affettim. Ben onu çok seviyodum fakat bu davranışları beni kendınden soğuttu... Dün de sosyal medyamı ondan izinsiz açtığım için bana çıldırmıs gibi bağırıp küfürler etti şahsıma ve ben affetmiyeceğimi artık bittiğini söyledim. Oda ciddiyetimi anladı hatalarını kabul ediyo ama tekrar barışmak istiyor hatta psikoloğa randevu almış, beraber gidelim sorunlarımızı anlatalım ben seni çok seviyorum ve bırakmayacağım diyor. Ne yapmalıyım... kafayı yiyeceğim artık .......
Myrah68 evet bu adam ilk başta böyle değildi gerçekten çok seviyor buna eminim... Bende seviyorum o kadar güzel şeyler yaşadıkki .... ama artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum her gece ağlayıp sabah sinirli bir şekilde uyanıuorum1 bu adami seviyor musun 2 senin ozel hayatin sinirlaniyor bu sekilde mutlu olamazsin 3 siddet goruyorsun hakaret duyuyorsun kufur isitiyorsun bunun ilerisi.yok.illa birgun ayrilik seni bekliyor. 4 ayrilmak icin oldurulmeyimi bekliyorsun. kac bu adamdan izini kaybettir psikolojikmen rahatsiz biri o
Daha genciz ikimiz de o 21 yaşında. Doktor tedavisi ile düzelmez mi pekisiz düzeleceğine inanmak istemişsiniz ama adam piskopatın teki.isterse kırk psikoloğa gitsin.kadın cinayetleri böylelerinin elinden oluyor.lütfen kendinize gelin..
bak ben boyle bir.insandan bosandim canim senin sevdigin adam psikolojikmen hasta malesef ve bu degismeyecekMyrah68 evet bu adam ilk başta böyle değildi gerçekten çok seviyor buna eminim... Bende seviyorum o kadar güzel şeyler yaşadıkki .... ama artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum her gece ağlayıp sabah sinirli bir şekilde uyanıuorum
ya daha çok gençsin ama...bu yaşta mantıklı düşünmek zor biliyorum bizde geçtik o yaşları ama normal biri değil bu kişi.aileden birileriyle bu durumu paylaş derim.nasıl biriyle karşı karşıya olduğunu bilmiyor olabilirsin.Daha genciz ikimiz de o 21 yaşında. Doktor tedavisi ile düzelmez mi peki
Onun ailesinden biriyle mi paylaşıyım anlamadım. Babası annesi beni çok seviyor onlara anlatmam neyi değiştirir ki . Kendi aileme de anlatmaya cesaret edemem çünkü bana çok kızarlarya daha çok gençsin ama...bu yaşta mantıklı düşünmek zor biliyorum bizde geçtik o yaşları ama normal biri değil bu kişi.aileden birileriyle bu durumu paylaş derim.nasıl biriyle karşı karşıya olduğunu bilmiyor olabilirsin.
yok kendi ailenden biriyle demek istedim.böyle şeyler affedilir şeyler değil hani kırılırsın bir sözüne alınırsın bu tarz şeyler affedilebilir.ama bu şiddet başka şeye benzemez.herkesi anne babası elin adamı gelip dövsün diye dünyaya getirmiyor.anne babanı üzecek yada onların kızacağı bir şeyse zaten yanlış bir iştir bu.yanlış yoldur.Onun ailesinden biriyle mi paylaşıyım anlamadım. Babası annesi beni çok seviyor onlara anlatmam neyi değiştirir ki . Kendi aileme de anlatmaya cesaret edemem çünkü bana çok kızarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?