• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeli yoksa çocuklarım için bir şans daha mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ee05
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ee05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
13
3
88
38
merhaba ben 29 yaşında 2 çocuk annesi yim.Hayat bana her verdiğini acıyla elimden geri aldı.Eşim memur benimse bir işyerim var.eşimle tanıştıgımda daha önce bir evlilik yaptığını bu evlilikten bir çocuğu olduğunu söyledi.daha sonrasında iş ciddileşince henüz boşanmadığını ama en kısa zamanda bu evliliğin biteceğini söyledi ben o yaştaki bir çocuğun cahilliğiyle kabul ettim.ve ailemede kabul ettirdim fakat ailesinin beni kabullenmeyeceği hiç aklıma gelmemişti.sonrasında aynı evde yaşamaya başladık tam 8 yıl.. bu 8 yıl sürekli aşşagılanma dayak yazmaktan utandığım herşey başıma gelmişti.eşim ailesine inanılmaz düşkündür ve ilk tanıştığımız günden beri ne derlerse sus onlar büyük diyerek durumu kurtarmaya çalışsada durum hiç onun sandığı kadar idare edilebilecek yerde değildi ailesinin evimiz içindeki baskınlığı beni hergün sindirmelerine neden oldu.hep kötü bendim 4 yıl sonra kızım dünyaya geldi ama hala nikahımız yoktu kızımı kendi üstüme almak zorunda kaldım.(çünkü eşi mahkemede delil olarak gösterip daha fazla tazminat alır korkusu)kızımın dünyaya gelmesiyle değişeceğine inandığım herşey 20 günlük lohusayken ailesinin yanımıza gelmesiyle son buldu.dikişlerim patlayana kadar dövmesi eşimin beni annesi ve kızkardeşinin yatak odamdaki çekmeceler yatak dahil herşeyi karıştırıp beni dövmesi için eşimi nedenler aramak.. bunlar yazabildiklerim.. ellerim titriyor yazarken ben ne hale geldim....!sonra oğlum geldi dünyaya hiç istememiştim oysa ama mucizem olabileceği hiç aklıma gelmemişti..beni ve çocuklarımı hiç kimse istemedi hala istemiyorlar..kızım 9 aylıkken calışmaya başladım.kızım yanımda yerde betonda emekleyerek örümceğine sokaklarda binerek büyüdü yani ben çektim kızım çekti..oğlum 19 aylıkken boşanması gerçekleşti.sadece cocuklarım için evlendik çocuklarım babasının nüfusunda olsun die.fakat eşim hala bizi mutsuz bir aile olarak görmüyor.ama inanın benim için çok zor geçen 9 yılll.eski eşi birgün ben onunla değil annesiyle evlendim sana kızgın değilim fakat bunların bedelini ödeyeyecekler üzgünüm sende onun yanında olduğun için sende....!!! son 1,5 yıldırda alkol alıyor,nerdeyse hergece dövüyor bağırıyor sabah unutup seni seviyorum dior..sırf sorun çıkmaması için bende mutluluk oyunu oynuyorum.artık yaşamak dahi istemiyorum beni durduran tek şey oğlum beni hiç hatırlayamayacak hiç anne görmedi ki yanında kuzumm ..ya ölmeliyim yada artık bitmeli die düşünüp ailemin olurunu aldıktan sonra 2 gün önce avukatı arayıp tazminat ve nafaka istemediğimi sadece çocuklarımı istediğimi söyledim.bu benim için en önemli adım fakat korkuyorum hala aynı evdeyiz ve ben mutluluk oyunu oynuyorum.bu evden çıktığım an hayat yeniden başlayacak çocuklarım ve benim için ama korkuyorum..

böyle bir hayatın içinde olmanız oğlunuz için daha kötü olur.ve yaşadığınız hayat degilişkence bir an önce o adamın hayatından çıkıp kendinize bir sayfa açın ve oynadığınız mutluluk oyununu gerçekten yaşayın

Bir basına kalmaktan korktuğun icin bu adama tam 9 yıl katlandın değil mı?

valla yarısına kadar okudum
sorunuza cvp vereyim eğer şuan da maddi gücünüz varsa EVET BOŞANIN O VAHŞİ ADAMDAN NE DEMEK DİKİSLERİM PATLAYANA KADAR DÖVDÜ hem vahşi hemde yalancı pis adam

Çok kötü şeyler yaşamişsin. Neden katlandin bunca zaman ? Tabiki boşan. Öyle bir ortamda çocuklarinin mutlu olacağını sanma

vermiş olduğum karar yanlızca çocularım için onların yarınları için biliyorum biz daha mutlu olacağız matmazeldepresif

aslında bir başına kalmak değil onsuz kalmak acıtıyordu canımı fakat ben onsuzluğu çoktan göze aldım haberi yok cetiner

hala benim bu kararımdan haberi yok hala mutluyuz sanıyor.benim bulunduğum yerden ailemin yanına gitmek için yola çıkmam beni yoldan geri döndürmesi demek.ben i endi eliyle otobüse bindirmesi gerekli.sorunsuz gidebilmem için önemli olan gidebilmek lütfen bana dua edinn yanlızca buna ihtiyacım var

maddi durumum eminim ki burdan ayrıldığımda daha iyi olacak eşimin tayini dolayısıyla buradayım burda bir işyerim var potansiyeli çok olmasada burada bana çocuklarıma yetiyor.ztn onun maaşından bize kalan çok bişey yok nafaka kredi kefilliği derken 1.200 tl elinde oluyor inanın 9 yıldır ilk ez gecen ay bana maaşından 10 tl verme zahmetinde bulundu yanlızca oturmuş olduğumuz evin kirasını ve elektiriğini ve kendi masrafları hepsi bu beni her nekadar sindirmiş öz güvenimi yitirmeme sebep olmuşsada yeniden çocuklarımla diyebiliyorum ne nafaka ne tazminat ev araba herşey onun olsun yeterki beni bıraksın BANA ÇOCUKLARIM YETER BEN ONLARA YETERİMM

Büyük hatalar yapmışsın
Şimdi bunların ceremesini çocukların çekiyor
Onları bu durumdan kurtarmak boynunun borcu
Ayaklarının üzerine basıp mecburen boşanacaksın
Ve onları bu şiddet dolu ortamdan uzak tutacaksın, başka seçeneğin yok

Daha bir sans vermelimiyim mi diyorsun.... Canim çocuklarini huzursuz,mutsuz bir ortam da buyütcegine tek basina büyüt...Ne o aileden cocuklarina aile ne de o babadan baba olur....Bu yasadiklarini geride bırakıp çocuklarinin anneside ,babasida sen olacaksin..... Çocuklar huzursuz,kavgalı bir ortam da yetisince sorunlu bireyler olarak geri dönuyor....Oğlunun babasını rol model almasını mi istiyorsun....

Valla evli olan bir adamla yasamissiniz. Adam karisini sizinle aldatmis yani.
Ne desem bilemiyorum... Hata üstüne hata. Bi de 2 çocuk yapmissiniz...
Galiba siz yuva yıkan kadin olmussunuz. O kadinin ahini almışsıniz. Yuva yikanin yuvası olmazmis gerçekten. .

Evli bir adamla yaşamak sonra ondan iki çocuk yapmak, şiddetini görüp devam etmek... Bütün bunları yapabildiyseniz boşanmak yanında solda sıfır kalır...

O tazminatı ve nafakayi almadığın için çok pisman olacaksın. Kendin harcamak istemiyorsan, aç bir hesap cocuklarina birikim yap. Bende boşanma esnasında istemiyorum dedim. Avukatım arayıp umutlar tükenmez nafakaniz şu kadar dediginde hüngür hüngür ağladım. Avukatım ikna etti. Yaptıklarının bedeli. Bir başka hemcinsine yaklasirken dikkat etsin dedi. İyi ki kabul etmişim. Herşeyin bir bedeli var.
SEVGİLER;;)

Hayat ne yazikki her zaman hayal ettigimiz seyleri vermior kimse kendisini bu denli hice saymaz saydirmaz bu kadar sey icin mutlak nedenler vardir yuva yikan kadin olmak icin kurmadim inanin bu hayalleri .

Ben asla istemiorum yeterki hayatimdan ciksin belki hakli olabilorsiniz fakat inanin su anda hic gozuk gormuyor

Adamin bosanmasini beklemden ne bu acele? O kadar mi oldunuz askinizdan... Bari bosansaydi yahu. Evli barkli biriyle beraber olmussunuz ne derseniz diyin. O kadar cok hata yapmissiniz ki ne desem bilemedim. Cocuk icin boyle bir evlilik devam ettirilmez. Cocuklariniz icin bari daha fazla hata yapmayin.

Hayat ne yazikki her zaman hayal ettigimiz seyleri vermior kimse kendisini bu denli hice saymaz saydirmaz bu kadar sey icin mutlak nedenler vardir yuva yikan kadin olmak icin kurmadim inanin bu hayalleri .
Cocuklarinizin yerinde olnak istemezdim..
Annesi dayak yiyen çocuklar buyuyp buraya konu acip babamdan nefret ediyorum .. Kendini ve bizi kurtarmadigi için annemden de nefret ediyorum diye yaziyorlar.. Hicbir şeyden habersiz falan değiller yani bu sadece kadinlarin kendini avutmasi..

Ama siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz.. Onsuzluk canini acitir falan filan. Dayak yerken daha az mi caniniz yaniyor..

Lütfen ya annesiniz siz artik.. Hakkiniz yok cocuklariniza bunu yapmaya...

Ben asla istemiorum yeterki hayatimdan ciksin belki hakli olabilorsiniz fakat inanin su anda hic gozuk gormuyor
Bir insanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Henüz yaşınız genç. Hem çalışabiliyorsunuz da, çocuklarınıza bakarsınız. (Boşanacaksan kesinlikle nafaka tazminat al onlar çocuklarının hakkı bu arada). Bir hata yapmışsın. Önce dayak sonra alkol. Bir kaç yıla da başka kadın.bu işin kuralı böyle.

Back
X