• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeli yoksa çocuklarım için bir şans daha mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ee05
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ben 29 yaşında 2 çocuk annesi yim.Hayat bana her verdiğini acıyla elimden geri aldı.Eşim memur benimse bir işyerim var.eşimle tanıştıgımda daha önce bir evlilik yaptığını bu evlilikten bir çocuğu olduğunu söyledi.daha sonrasında iş ciddileşince henüz boşanmadığını ama en kısa zamanda bu evliliğin biteceğini söyledi ben o yaştaki bir çocuğun cahilliğiyle kabul ettim.ve ailemede kabul ettirdim fakat ailesinin beni kabullenmeyeceği hiç aklıma gelmemişti.sonrasında aynı evde yaşamaya başladık tam 8 yıl.. bu 8 yıl sürekli aşşagılanma dayak yazmaktan utandığım herşey başıma gelmişti.eşim ailesine inanılmaz düşkündür ve ilk tanıştığımız günden beri ne derlerse sus onlar büyük diyerek durumu kurtarmaya çalışsada durum hiç onun sandığı kadar idare edilebilecek yerde değildi ailesinin evimiz içindeki baskınlığı beni hergün sindirmelerine neden oldu.hep kötü bendim 4 yıl sonra kızım dünyaya geldi ama hala nikahımız yoktu kızımı kendi üstüme almak zorunda kaldım.(çünkü eşi mahkemede delil olarak gösterip daha fazla tazminat alır korkusu)kızımın dünyaya gelmesiyle değişeceğine inandığım herşey 20 günlük lohusayken ailesinin yanımıza gelmesiyle son buldu.dikişlerim patlayana kadar dövmesi eşimin beni annesi ve kızkardeşinin yatak odamdaki çekmeceler yatak dahil herşeyi karıştırıp beni dövmesi için eşimi nedenler aramak.. bunlar yazabildiklerim.. ellerim titriyor yazarken ben ne hale geldim....!sonra oğlum geldi dünyaya hiç istememiştim oysa ama mucizem olabileceği hiç aklıma gelmemişti..beni ve çocuklarımı hiç kimse istemedi hala istemiyorlar..kızım 9 aylıkken calışmaya başladım.kızım yanımda yerde betonda emekleyerek örümceğine sokaklarda binerek büyüdü yani ben çektim kızım çekti..oğlum 19 aylıkken boşanması gerçekleşti.sadece cocuklarım için evlendik çocuklarım babasının nüfusunda olsun die.fakat eşim hala bizi mutsuz bir aile olarak görmüyor.ama inanın benim için çok zor geçen 9 yılll.eski eşi birgün ben onunla değil annesiyle evlendim sana kızgın değilim fakat bunların bedelini ödeyeyecekler üzgünüm sende onun yanında olduğun için sende....!!! son 1,5 yıldırda alkol alıyor,nerdeyse hergece dövüyor bağırıyor sabah unutup seni seviyorum dior..sırf sorun çıkmaması için bende mutluluk oyunu oynuyorum.artık yaşamak dahi istemiyorum beni durduran tek şey oğlum beni hiç hatırlayamayacak hiç anne görmedi ki yanında kuzumm ..ya ölmeliyim yada artık bitmeli die düşünüp ailemin olurunu aldıktan sonra 2 gün önce avukatı arayıp tazminat ve nafaka istemediğimi sadece çocuklarımı istediğimi söyledim.bu benim için en önemli adım fakat korkuyorum hala aynı evdeyiz ve ben mutluluk oyunu oynuyorum.bu evden çıktığım an hayat yeniden başlayacak çocuklarım ve benim için ama korkuyorum..
Ayy inanmıyorum caniii resmen dıkislerin patlayana kadar dövdü seni ve sen hala bosanayimmi diye soruyorsun ailende arkandan isinde var 9 yıl katlanman hata

inanamiyorum ya boyle rezil bir adama iki cocuk ustelik nikahsiz.ya sem ne etmissen kendin etmissin kusura bakma hic sikayet etme insanda akil vardir ya allah akil vermis dimi su cocuk yapipta ay cocugum icin yok anneyim onlar a ben yeterim diyen kadinlara gicik oluyorum bastan sona hata bir akilli isi yok yazik o iki cocuga.dayak yiye yiye sende akil kalmamis baska adam mi yoktu dunyada silahmu dayadilar bu adamin nesini sevdin bide canim aciyor diyosun ya dikisleri patlayana kadar.doven bir adam. hala ikinci sans vermeyi dusunuyosun bu insan musvettesine.gercekten senin gibi kadinlar gercekten varmi ben filimlerde var saniyorum siz gercekmisiniz ya!

bazen kişileri suçlamadan önce biraz empati yapmak gerekir gıcık olmak ap ayrı .insan bunu ben asla yaşamam dememeli gün gelir yasamam dediğiniz o durumun içinde bulursunuz kendinizi.hep bir neden vardır

Babanla aran nasıldı. Sevgisini hissedebildin mı? Bu denli sevilmeyecek bir erkeği kabullenmenin sebebini merak ettim.eğer bunu bulursak cok çabuk sonuca varırız.kendine guven

babam 4 yıl önce vefaat etti.baba sevgisini bana yanlızca dayımlar ve diğer kardeşlerime olan sevgisinden hissettim yapılan tüm yorumlara saygım var fakat benim kisi yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oldu eşimi kabul etmem için hep bir nedenim vardı.ayrıca eşimle tanıştığımızda eşim 2 yıldır açılmış bir boşanma davası vardı yanlızca sonuçlanması mal varlığı yüzünden bukadar uzun sürdü yani yuva yıkan kadın ben değildim zaten ayrı hayatları süren boşanma aşamasında olan iki insandı onlar

Ne kadar zor günler geçirmişsiniz...ilerde cocuklarınızın mutsuz bireyler olmaması için aldıgınız kararın arkasında durun...cocuklarınıza ve hayata sıkı sıkı sarılın...o adama asla ve asla dönmeyin...

Ne şansı daha ? Ne ŞANSI?
Kocanıza, size belki çocuklarınıza bir kere daha dayak atma şansı mı vermek istiyorsunuz?
O insan müdveddesi bile diyemeyeceğim yaratıkların kocanızı gaza getirip, sizi dövdürmenin hazzını bir kere daha yaşamaları için bir şans mı yoksa?
Eğer evliliğime, kocama bir şans daha mı diye soruyorsanız, vereceğiniz şanslar bunlar bana göre.
Alın kuzularınızı yanınıza, ailemin yanına gidiyorum deyip evden çıkın, arkanıza bile bakmayın.

Yillarca evli adamin metresi olarak yasamissiniz. Iki de cocuk yapmissiniz. Yanlis tercihlerinizin vebalini oduyorsunuz.cocuklariniza da odetiyorsunuz.

kıyamam sana bir hatanın bedeli bu olmamalıydı her nekadar seni tanımasamda yaşadıklarına çok üzüldüm tanıdığımda nekadar yardım edebilirdim bunuda bilmiyorum gittiğinde neler yaşayacağını bilmiosun en doğru kararı yine sen vereceksin dilerim herşey senin ve çocukların için bundan sonra daha iyi olur

Valla evli olan bir adamla yasamissiniz. Adam karisini sizinle aldatmis yani.
Ne desem bilemiyorum... Hata üstüne hata. Bi de 2 çocuk yapmissiniz...
Galiba siz yuva yıkan kadin olmussunuz. O kadinin ahini almışsıniz. Yuva yikanin yuvası olmazmis gerçekten. .
lütfen bu tarz kırıcı konuşmalar yapmayalım onun nasıl bir psikolojiyle bu kadar şeyi tanımadığı bir çok insana yazdığını düşünelim hepimiz birbirimize destek için varız burada öyle değil mi

lütfen bu tarz kırıcı konuşmalar yapmayalım onun nasıl bir psikolojiyle bu kadar şeyi tanımadığı bir çok insana yazdığını düşünelim hepimiz birbirimize destek için varız burada öyle değil mi

Öyle ama işin bir de gercekligi var dimi? Insanoglu sasar beşer derler. Hata yapabilir. Ama bazen yapilmamasi gereken hatalar da vardir.
Ah almak çok kötü bir şey.

Öyle ama işin bir de gercekligi var dimi? Insanoglu sasar beşer derler. Hata yapabilir. Ama bazen yapilmamasi gereken hatalar da vardir.
Ah almak çok kötü bir şey.
evet sizde haklısınız fakat bundan sonra hayatını çocuklarıyla kurabilmesi için bence onun desteğe ihtiyacı var sizcede öyle değilmi insan oğluyuz hepimiz çevremizde onca insan varken neden buraya içimizşi dökelim kırıcı olmamakta fayda varv her zaman

evet sizde haklısınız fakat bundan sonra hayatını çocuklarıyla kurabilmesi için bence onun desteğe ihtiyacı var sizcede öyle değilmi insan oğluyuz hepimiz çevremizde onca insan varken neden buraya içimizşi dökelim kırıcı olmamakta fayda varv her zaman

Tabiki. Simdi evlatlariyla kendi yoluna bakmali. Böyle bir adamdan uzak durmali. Hayatini daha da karartmamali bana göre. Insan bu dunyaya mutlu olmak icin geliyor. Mutluluk kendi elimizdedir bana göre. Ya sıkıca tutariz ya da birakiriz..

Back
X