- 1 Eylül 2021
- 33
- -31
- 1
- 35
- Konu Sahibi neyapayimben
-
Madde bağımlısıKimine göre az kimine göre çok. Ben ilişkideki uzunluğu kısalığı verilen emeğe, yapılan fedakarlığa göre değerlendiriyorum. Tıpkı benim bir senede o adama verdiğim emek gibi. Ama şimdi sonuç koskocaman bir hayal kırıklığı..
Kendimi çok yalnız hissediyorum madde bağımlısı da olsa her zor anımda yanımda olan sağlığımda iyiliğimde maddi manevi eksikliğini hissettirmeyen bir ilişki yaşadım. Aldığımın kat kat fazlasını verdim manevi olarak ama yine de bitmesi gereken bi ilişkiydi ve bitti. Güvenmiyordum artık ve gücüm kalmamıştı. Ona da kendime de hayatı eziyet ediyordum. Ama şuan nefes alamıyor gibiyim. Meğer ne çok hayatımın merkezine koymuşum. Daha 1 hafta önce ayrılık kararı verdiğimizde karşılıklı ağlıyorduk. Ne değişti de bir Haftada o da benden vazgeçti? Benim onun hayatını güzelleştiren sığındığı liman olarak gördüğü insanı nasıl olurda bitti demesiyle kabullenip bitirir. Çok hataları oldu ama ilk defa hatasının arkasından özür dilemeyip ayrılığı kabullendi. Evet olmayacaktı biliyorum ama hatalı olup bu kadar çabuk vazgeçmesi beni şaşırttı, üzdü. Çok koydu be emeklerimin çöp oluşu, mücadele etmemesi onunda bitmesini istemesi çok koydu.
Bu kadar basitti madem herşey ben neden bir sene kendimden ödünler verdim onun için ?
2 aydır temiz. Umarım benden sonra düşmez yada düştü ondan bu cesaret vefasızlık vurdumduymaklık…madde bağımlısı birinin size bağımlı olmayıp ayrılığı kabul etmesine şükredin bence.
ölmeyi bayılmak sanıyorsanız birşey diyemem ama öyle bir insanla hayatınızı mahvetmek için hiçbir sebebiniz olmamalı.
2 aydır temiz. Umarım benden sonra düşmez yada düştü ondan bu cesaret vefasızlık vurdumduymaklık…
Sizden sonrası neden umrunuzda2 aydır temiz. Umarım benden sonra düşmez yada düştü ondan bu cesaret vefasızlık vurdumduymaklık…
2 aydır temizse sorun ne?2 aydır temiz. Umarım benden sonra düşmez yada düştü ondan bu cesaret vefasızlık vurdumduymaklık…
Çabasına bişey demiyorum ama tamamen bıraktığına ve bir daha içmeyeceğine nasıl emin olabilirdim ? 7-24 onu takip ederek ömür nasıl geçerdi ?2 aydır temizse sorun ne?
Demek ki çaba göstermiş.
Ne yapsın başka onu anlamadım.
Sizi üzen egonuzun zedelenmiş olması mı? Ayrılığı hemen kabul etmesine bozulmuşsunuz.Evet olmayacaktı biliyorum ama hatalı olup bu kadar çabuk vazgeçmesi beni şaşırttı, üzdü.
Değil dimi ??Zaman iyi gelir size. Bu sürede kendinizi salıvermeyin. Hayata tutunun. Siz o heriften ibaret değilsiniz , hayatta değil elbet.
Elbet ki değil. Güzel günleriniz var daha yaşayacak.Değil dimi ??
Eee doğru da bağımlı olduğunu ilk öğrendiğinizde bu kararı vermeniz gerekmiyor muydu?Çabasına bişey demiyorum ama tamamen bıraktığına ve bir daha içmeyeceğine nasıl emin olabilirdim ? 7-24 onu takip ederek ömür nasıl geçerdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?