Kizlar , buraya daha once nisanlimla ilgili bir cok konu actim belki bilen vardir ama yinede ben anlatiyim 5 yildir birlikteyiz nisanlimin anne ve babasi yok bi isi ve meslegi yok nisanlanali 6 ay oldu ve hala bi ise girmedi arkadas ortami berbat ve onlardan asla vazgecmiyo ,cok dik kafali gece 1 de eve giriyo o saate kadar aramaz beni belki bi kere mesaj atar benim bazi rahatsizliklarim oldu ve ben hep tek basima hastaneye gittim , örnek veriyim en son 1 hafta önce gorustuk bügunde biz ailemle bi ciftlik evine gittik onu da davet ettim arkadaslarimla isim var dedi ailenle yada senin her gittiğin yere gitmek zorunda degilim dedi . Benim aileme karsi soguk .
Bi kac kez ayrilik yasadik ama bi sekilde birlestik ama benim ona eskisi gibi devgim kalmadi eskiden cocugum gibi severdim onsuz zaman gecmezdi ama artik pek konusmak icimden gelmiyo ayrilmak istiyorum hem pisman olmaktan hem onun aileme zarar vermesinden korkuyorum . aramizda biseyler gecti buda engelliyo beni bilmiyorum ne yapsam ?
Bi kac kez ayrilik yasadik ama bi sekilde birlestik ama benim ona eskisi gibi devgim kalmadi eskiden cocugum gibi severdim onsuz zaman gecmezdi ama artik pek konusmak icimden gelmiyo ayrilmak istiyorum hem pisman olmaktan hem onun aileme zarar vermesinden korkuyorum . aramizda biseyler gecti buda engelliyo beni bilmiyorum ne yapsam ?