• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takmayim diyorum yapamiyorum adam hic tiinnn

bence bırgun gezıyorsanız ertesı gune hemen tek basınıza gıdecegınız bır plan ayarlayın
cocukları dırek ona bırakırsanız mecbur evde duracak
hem cocuklarınızla ıletısımı de kuvvetlenebılır boylelıkle sanırım cocuklarınızla daha guclu baglara ıhtıyacı var esınızın
ıkı haftada bır boyle planlar yapın bence
hem yoruluyorum hemde senın kadar benımde kafamı bosaltmaya ıhtıyacım var deyıp cıkın
bı yerde kahve ıcın hıcbısı yapamazsanız arkadaslarımla bulustum dersınız

bende soylenmeden bu yolla aklını basına getırmek lazım

Daha önceki konularınızdanda anladığım kadarıyla adamın duruşu bu karakteri bu 2 cocukdan sonra böyle olduysa sorun var. Ama eğer cocuklardan öncede rahatsız olduğunuz bu tavrı vardı ise buna dicek bişey olmaz.
Eğer ezelden beri böyleydiyse 2. Cocugu düşünmez tek cocukla kalır bu kadar sorumluluk almayan birine bir cocuk daha yapmazdım acıkcası en azından 2 cocuk kadar bunalmaz kendinede vakit ayırabilceğin imkanın olurdu
Walla aynen böyle düşünüyorum.madem kocan böyleydi , ikinci çocuğu yapıp kendini iyice zindana kapatmasaydin.görünen köy klavuz istemez.bazı kadınlara sasiriryorm.kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz.benim bi arkadaşım dayak yiyerek aldatilarak ikinci cocugunuda doğurdu.şimdi hayattan bezdim diyo,cocuklarla tek ben ilgileniyorum,evden bi haber dio.bezersin tabi..nyse sizinki cokta büyük mevzu deil.degismicegine göre idare etmeye devam..

Ben hiçbir şeye takılmadım da ailesini bir gün gezdirince kendinde 2-3 gün gezme hakkını görmesine takıldım.Niye bi erkek bunu yapar ki ailesiyle gezmekten zevk alması lazım. Tabi ki eşler tek başına da dışarı çıkıp arkadaşlarıyla vakit geçirmeli, evde de kendine özel aktivitesi olmalı ama ekseriyetle ailece plan yapmaya özen göstermeli. Kahvaltı ve ev düzeni konusunda haklısın keyfi bir durum için ailecek kahvaltı edememek kötü oluyor. Cumartesi pazar günü akşama kadar oyun oynamasını teklif etsen, en azından akşam birlikte yatar, birlikte kalkarsın

Esim basindan beri boyle degildi kizima cok duskun ilk kizim sakin herseyden mutlu olan uyumlu bi cocuktu ailecek hos vakit gecirebiliyoduk esimde eve kosarak gelir gozumuzun icine bakardi ikinci cocugu ben istemezken kendi cok istedi ne laflar sozlerle ikna etti beni ikinci kizumin dogmasiyla o uyumlu kiz bi degisti oyle boyle degil kiskanmalar asilikler herseye aglamalar e kucuk desen buyuk gibi sessiz sakin degil ne yapsak memnun edemiyorz disarida hic durmuyo evde surekli mizik mizik..esimde evdeki curcunayi kaldiramiyo sanirim buna ragmen kucuk kizimin aksam yemeklerini yedirir o uyutur yani ilgisiz bi baba degil ama ilgisiz bi koca oldu kendi gonlu olunca gonlumu alir gezeriz yemekler yapar yikar ama gel gorki ben ihtiyacim olunca degil kendi gonlu olursa yapcak benle bisey yapiyosa illa kendide ayri olarakta yapcak sanki yarisiyo anlamiyorum bugun birlikte piknige gittik diyelim kesin 2 gunde arkadaslariyla gitcek yani hep boyle degildi cok ustune dustugumden bunalmista olabilir kendimi biraz geri cekiyim diyorum huyum kurusun yapamiyorum

Canim seni cok cok cok iyi anliyorum cunku benim esimde playstation bagimlisi oda sabaha kadar oynar butun gun uyumak isterdi heleki ilk cocugumuz dogdugunda ayniii anlattigin gibi birgun bizle bisey yaptiysa ertesi gunu kendi icin bisey yapmak isterdi.

Ama Allaha sukur son yillar degisti olgunlastida suan 28 yasinda ve o halinden utaniyor. Hala playstation oynar ama ertesi gun mecbur 11/12 de kalkar. Bazende erken yatar o erken kalkar ben uyurum, eskiden hic boyle degildi ama ay o playstation yuzunden ne kiyametler koptu wvde.

Ben cocukla 7de kalktigim icin ekmek arasi yeriz sonra onun kalkmasina guzel bir kahvlati hazirlarim veya oda yardim eder.

Playstationsa nasil oynar once mesela dizi program yarisma falan bakariz benim zaten 10 bucuk gibi uykum gelir sonra oynar. Gercekren tavrini koy veya babasina soyle bilmiyorum anlar soguyorum senden de. Bende oyle diyordum ama oyleydi soguyorum senden bu genc yasimda bunu ben kim icin cekiyim diye diye, sonunda akli basina geldi Allaha bin sukur.

Allah yardimcin olsun insAllahh tez zamanda duzelir esin.

Canim seni cok cok cok iyi anliyorum cunku benim esimde playstation bagimlisi oda sabaha kadar oynar butun gun uyumak isterdi heleki ilk cocugumuz dogdugunda ayniii anlattigin gibi birgun bizle bisey yaptiysa ertesi gunu kendi icin bisey yapmak isterdi.

Ama Allaha sukur son yillar degisti olgunlastida suan 28 yasinda ve o halinden utaniyor. Hala playstation oynar ama ertesi gun mecbur 11/12 de kalkar. Bazende erken yatar o erken kalkar ben uyurum, eskiden hic boyle degildi ama ay o playstation yuzunden ne kiyametler koptu wvde.

Ben cocukla 7de kalktigim icin ekmek arasi yeriz sonra onun kalkmasina guzel bir kahvlati hazirlarim veya oda yardim eder.

Playstationsa nasil oynar once mesela dizi program yarisma falan bakariz benim zaten 10 bucuk gibi uykum gelir sonra oynar. Gercekren tavrini koy veya babasina soyle bilmiyorum anlar soguyorum senden de. Bende oyle diyordum ama oyleydi soguyorum senden bu genc yasimda bunu ben kim icin cekiyim diye diye, sonunda akli basina geldi Allaha bin sukur.

Allah yardimcin olsun insAllahh tez zamanda duzelir esin.

Evli olmamama ragmen ben de bu ilgisizlik sorununu yasiyorum. Sevdigim haftanin 7 gunu calisiyor. Izin gunu yok gece 12-1 gibi isten cikar oyle gorusuruz. Gorustugumuz zamanlar da bile ilgisi tamamen bana odakli degildir. Oysa ki ben hep ona bakmak ister onu oksamak onu koklamak isterim. O tamamen rahat ne de olsa yanindayim daha ne yapiyim gibi bir tavir sergiler. Yapacagin sey belli , yapacagimiz sey belli ama her kadinin becerebilecegi bir sey degil. Kacacaksin cunku kacan kovalanir. Suslenceksin puslenceksin parfumler sikicaksin. Cocuklari anneannesine babaannesine birakicak bi kitap okuyacaksin haftada bir gun mesela. Kacacaksin o da kovalayacak. Sen evli ve bir annesin , biraz daha zor tabiki senin icin ama baska sansi yok. Bu erkek milleti boyle. Kacinca pesine takiliyor , yanina yaklasip sevgini gosterince kaciyorlar.

Ooofff daral geldi esimle oyle belli bi sorun yok konu genel olarak tavri..hic taviz vermiyo hic fedakar degil beni cok sevdigini soyluyor eger bi gun sevgim biterse bu evden o gun ayrilirim sevmeden devam ettirmem cok seviyorum diyor iyi hos ama isteklerimi hice sayiyor neye kizcagimi neye uzulcegimi biliyor ama aman tadimiz kacmasin demiyor geri kalmiyor daha acik anlatiyim esim cuma ve cumartesi aksamlari playstation oynar cunku ertesi gun is yok gec saatelere kadar yada balkonda oturur simdi diyorumki 2 cocuk var onlar 9 da yatiyo bende 11 e kadar anca oturuyorum oda oturcagimdan degil sirf birlikte yatalim diye tek yatmayi sevmiyorum birlikte film filan bakiyorz sonra sirf onun icin oturdugumu bile bile sen yat diyo yatiyorum gece cocugu emzirmeye bi kalkiyotum saat sabahin 4 u hala oynuyo cuma ve cumartesi sabahin 5 ine kadar oyun basinda her uyanmamda daha yatmadigi icin garip bi huzursuzluk duyuyorum bunun derdi ne diye ya hayir bisey degil ertesi gunde oglene kadar yatmak istiyo dogal olarak 5 te yatinca..e bi hafta sonu kahvalti yapmaya birlikte olmaya onem verdigimi biliyo ne bu kadar bu kadar..soyledigim zaman baskici oluyorum herseye karisiyo oluyorum adam evdeyken bile aslinda yok bugun her zamanki gibi cocuklar 7 de kakti ekmek alincak kahvalti etcez beyimiz sabaha karsi yattiya hala uyuyo bende bekliyorum zaten hafta ici erkenden ise gidiyo bi sofra duzenimiz yok hafta sonu cok seymi istiyorum konusunca abartiyosun kucuk seyleri buyutuyosun nolmus simdi kahvalti yapariz diyo ona gore hersey normal
Dun gece yanasti sirnasti dedimki benle uyuyacaksan tamam yok isin bitip kalkcaksan istemiyorum dedim tamam dedi beni uyutmus kalkmis oyun basina suan hala yatiyo..hafta ici desen aksam o gelcegi vakit hazirlaniyorum makyajdi sofraydi adam geliyo yemegi yiyoruz cikiyo ya balkonda ya yorgun gormuyo bile o kadar gamsizki bunlari duzgunce konusuyorum adamin dedigi niye oyle diyosun bebis siz benim canimsiniz..
Lafta evine ailesine cok bagli ama icraat yok cok bunaldim ben ondan daha cok yoruluyorum kendisi bankaci ben iki cocukla dahs cok bunaliyorum hafta sonu bir gun bizi gezdirir diger gun.misilleme yapar kendi gezer offf kendimi yorulmus hissediyorum hayat ona devam ediyo geziyo yatiyo kalkiyo yasiyo yasam hevesi hic bitmiyo bense ne arkadasim var ne cocuklari birakcak bi yerim var haftada ayirdigi bi gun yetmiyo soyleyince cok bunaltiyo cok ustune gidiyo oluyorum her aile gibi siradan bile olamiyoruz adam varken bile yok asil sorun bu tum sorumluklar omzumda yoruldumm sogutuyo kendinden sonra da askim canim cicim ona dokunmazsak bizden iyisi yok ama bisey talep eder ilgi istersek ya bi avm ye goturur ya piknige cocuklarda durmaz her zaman bu klasiktir burnumuzdan gelir doneriz o ustune duseni yapmistir ici rahattir ya kendini gezdirir ya oyun ya uyku bu ucunden baska marifeti yok ben anneyim ya koleyim
bENCE oyun aletini çaktırmadan bozun ya da aksamları şarteli indirin anlamsın mecbur gelir yatağa ;)

Ooofff daral geldi esimle oyle belli bi sorun yok konu genel olarak tavri..hic taviz vermiyo hic fedakar degil beni cok sevdigini soyluyor eger bi gun sevgim biterse bu evden o gun ayrilirim sevmeden devam ettirmem cok seviyorum diyor iyi hos ama isteklerimi hice sayiyor neye kizcagimi neye uzulcegimi biliyor ama aman tadimiz kacmasin demiyor geri kalmiyor daha acik anlatiyim esim cuma ve cumartesi aksamlari playstation oynar cunku ertesi gun is yok gec saatelere kadar yada balkonda oturur simdi diyorumki 2 cocuk var onlar 9 da yatiyo bende 11 e kadar anca oturuyorum oda oturcagimdan degil sirf birlikte yatalim diye tek yatmayi sevmiyorum birlikte film filan bakiyorz sonra sirf onun icin oturdugumu bile bile sen yat diyo yatiyorum gece cocugu emzirmeye bi kalkiyotum saat sabahin 4 u hala oynuyo cuma ve cumartesi sabahin 5 ine kadar oyun basinda her uyanmamda daha yatmadigi icin garip bi huzursuzluk duyuyorum bunun derdi ne diye ya hayir bisey degil ertesi gunde oglene kadar yatmak istiyo dogal olarak 5 te yatinca..e bi hafta sonu kahvalti yapmaya birlikte olmaya onem verdigimi biliyo ne bu kadar bu kadar..soyledigim zaman baskici oluyorum herseye karisiyo oluyorum adam evdeyken bile aslinda yok bugun her zamanki gibi cocuklar 7 de kakti ekmek alincak kahvalti etcez beyimiz sabaha karsi yattiya hala uyuyo bende bekliyorum zaten hafta ici erkenden ise gidiyo bi sofra duzenimiz yok hafta sonu cok seymi istiyorum konusunca abartiyosun kucuk seyleri buyutuyosun nolmus simdi kahvalti yapariz diyo ona gore hersey normal
Dun gece yanasti sirnasti dedimki benle uyuyacaksan tamam yok isin bitip kalkcaksan istemiyorum dedim tamam dedi beni uyutmus kalkmis oyun basina suan hala yatiyo..hafta ici desen aksam o gelcegi vakit hazirlaniyorum makyajdi sofraydi adam geliyo yemegi yiyoruz cikiyo ya balkonda ya yorgun gormuyo bile o kadar gamsizki bunlari duzgunce konusuyorum adamin dedigi niye oyle diyosun bebis siz benim canimsiniz..
Lafta evine ailesine cok bagli ama icraat yok cok bunaldim ben ondan daha cok yoruluyorum kendisi bankaci ben iki cocukla dahs cok bunaliyorum hafta sonu bir gun bizi gezdirir diger gun.misilleme yapar kendi gezer offf kendimi yorulmus hissediyorum hayat ona devam ediyo geziyo yatiyo kalkiyo yasiyo yasam hevesi hic bitmiyo bense ne arkadasim var ne cocuklari birakcak bi yerim var haftada ayirdigi bi gun yetmiyo soyleyince cok bunaltiyo cok ustune gidiyo oluyorum her aile gibi siradan bile olamiyoruz adam varken bile yok asil sorun bu tum sorumluklar omzumda yoruldumm sogutuyo kendinden sonra da askim canim cicim ona dokunmazsak bizden iyisi yok ama bisey talep eder ilgi istersek ya bi avm ye goturur ya piknige cocuklarda durmaz her zaman bu klasiktir burnumuzdan gelir doneriz o ustune duseni yapmistir ici rahattir ya kendini gezdirir ya oyun ya uyku bu ucunden baska marifeti yok ben anneyim ya koleyim
Tatlım sadece sabret eşine oyun oynarken seslenme. Bıkana kadar oynasın. Elbet bir gün oyundan bıkacak

Yani şimdi bekarım ama size zaten bildiğiniz bir eşyi söyliycem .
Erkeklerin geneli öyle el ele diz dize mıç mıç zaman geçirelim , aman da romantizm demez ki zaten .
Yani istemiyor ki adamlar evliler zaten karıları cepte.
Üzgünüm ama benim çıkarımım bu .
Demek ki eşiyle vakit geçirmekten daha çok zevk alıyo oyundan

Öyle bir hayat yok.
Bu kadın da belki 24 saat çocuklarla ilgilenmek istemiyor?
Adam keyfine göre takılacaksa evlilik ona göre değildir.

Ayrıca haftada bir gün kahvaltı etmemeyi anormal bulmak normal değil mi?

Bu sorumsuz olgisiz haline kirildigimi bildigi halde bisey yok hersey yolunda gibi davraniyo dun pazardi aksama kadar arabayla ugrasti aksam yemegimizi yer yemez ben cocugu uyuttum oda oyuna oturdu bisey demekten yildim ben yaiyorum dedim hic ses yok sonra gelmis sariliyo opuyo noldu niye kotu bakiyon diyo anlatiyorum ama hatasinin farkinda bile degil ona gore hersey cok yolunda

Back
X