• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen bağırmalar

Öyle bir ortamda büyümüştür ve bu durum ona normal geliyordur .Keşke evi terk etmeseydiniz kesin karar vermeden ,şimdi geri adım atmak zorunda kalırsanız kötü olur

Terkettim çünkü artık söylediklerimi dikkate almıyordu. Bugün aradı. Artık bir yardım almayı kabul etti. umuyorum düzelir.
Yardim almayı siz dönesiniz diye kabul etti bence.Bir arkadaşımın eşi de aynı sizin ki gibi adamın içinden resmen canavar çıkıyor tartışmalarda falan.Arkadasim da evi terk etti adam yardım almayı kabul etti.Tabi ne yaptı hemen yarıda bıraktı.Doktora gittiler ayrıca biraz sakinleştirici gibi ilaç da vermiş onları da bıraktı.Simdi aynı tas aynı hamam devam ediyor.Arkadasim o gün dönmeseydim keşke dedi.Yani sizinki de yarıda bırakabilir önleminizi alın ona göre eve dönün derim ben.

Yardim almayı siz dönesiniz diye kabul etti bence.Bir arkadaşımın eşi de aynı sizin ki gibi adamın içinden resmen canavar çıkıyor tartışmalarda falan.Arkadasim da evi terk etti adam yardım almayı kabul etti.Tabi ne yaptı hemen yarıda bıraktı.Doktora gittiler ayrıca biraz sakinleştirici gibi ilaç da vermiş onları da bıraktı.Simdi aynı tas aynı hamam devam ediyor.Arkadasim o gün dönmeseydim keşke dedi.Yani sizinki de yarıda bırakabilir önleminizi alın ona göre eve dönün derim ben.
Bencede öyle ama denemeden bilemem bakalım ne olacak. Hayırlısı..

allah yardımcınız olsun.eşiniz gitmese bile siz gidin psikoloğa yardım alın sizi en güzel onlar anlayıp.doğru şekilde yönlendirir.evliliğiniz bitse bile en azından çok yıpranmazsınız .

Aklima tanidigim biri geldi. Benim bu tarz insanlarda farkettigim su haksiz olduklari icin daha cok bagiriyorlar bir sekilde bu acigini kapatmak icin bagiriyorlar. En sevmedigim insan tipi. Boyle bir insanla yardim almadigi surece evlilik yurumez.

Back
X